Daine skrev:kidkomb skrev:Daine skrev:kidkomb skrev:Åh, ja! Råt, hakket oksekød
Og rå, helt frisk, kylling er også godt. Jeg tror faktisk, at kyllingesushi ville være ret nice.
Hjortespegepølse direkte fra pakken. Uden noget til.
Makrel direkte fra dåsen uden noget til.
Stænglen fra broccoli.
Kiwier MED skræl
Det får den sure smag frem, det er skøøønt.
Jeg troede ikke man "måtte" spise rå kylling jf nogle meget grimme bakterier mv.? Når jeg ser madlavningsprogrammer bliver de ihf totalt hysteriske hvis kyllingen er halvrå, når den bliver serveret.
Det er vist primært salmonella og det er så godt som udryddet i Dk. Er kødet friskt er sandsynligheden forsvindende lille
Ok. Jeg googlede det nemlig og de nævnte nogle andre 'ting' (som min snotfyldte hjerne på ingen måde kan stave til lige nu) og det lød ikke rart. Men altså, det er jo også ligegyldigt, hvis du kan lide rå kylling skal du da have lov til det og vi har jo en høj fødevaresikkerhed
Jeg kan da godt se, når jeg googler, at campylobacter er noget hø stadig. Troede egentlig, at de var kommet længere. (Bakterierne findes i dyrenes tarmsystem og burde i virkeligheden kunne holdes fra kødet)
Oh, well, er ikke død endnu og det er ikke noget jeg som sådan gør mig i. Og jeg tror måske også jeg holder op nu
Hakket oksekød kan jeg dog ikke lade være. Jeg er heldig, hvis 2/3 af kødet landet i gryden. Resten forsvinder på mystisk vis altid