Hvad er eksotisk frugt for dig?
Noget du sjældent ser / køber? eller noget der kommer langt væk fra / fra eksotiske lande? (og hvad er det for nogen?)
Efterhånden som vi rejser verden tyndt, og vi kan få verdens frugter året rundt, kan man så overhovedet tale om eksotiske frugter mere ?
Bananer, kiwier, ananas eller meloner ville de fleste vel næppe kalde eksotiske idag fordi de er så almindelige?
Hvad så med Mango, Papaya, passionsfrugt eller stjernefrugt? Er de blevet almindelige / sædvanlige eller eksotiske ?
Eller skal vi ud i Pepino, dragefrugt, hornmelon (afrikansk agurk) eller rambutan før det er eksotisk?
Hvilke eksotiske frugter(din mening) køber og bruger du, nogenlunde regelmæssigt?
Eksotisk Frugt?
Re: Eksotisk Frugt?
Jeg kan godt lide karamelsmagen i sharonfrugter, så den køber vi relativt ofte, og ligeså ananaskirsebær. Papaya og Mango køber vi kun når det skal bruges til en opskrift/ret, synes de er for besværlige i dagligdagen.
Jeg kan godt lide dragefrugter, Rambutan og Nashi, men der er langt mellem man finder dem på hylderne.
Jeg kan godt lide dragefrugter, Rambutan og Nashi, men der er langt mellem man finder dem på hylderne.
0
Do as I say!
Re: Eksotisk Frugt?
FruDulle skrev:Nu må simpelthen holde op med at kalde mango bevægelig. Den er SÅ nem at ordne. Siderne af, skære i tern i skralden. Vende vrangen og med knivstrøg, vupti, så er der mango tern. Det tager 2 min at ordne.
Nå, men jeg synes at de færreste frugter er eksotiske. Det er klart med vores destinationer. Men tilgengæld er kvalitetsfrugt eksotisk. Har stort set ikke spist frugt i 3 år nu.
Men meget andet frugt er jo bare at skære over på midten og så en ske, much easier
Det er nok en vanesag, men jeg synes bare der skal en masse til at gøre Mangoen spiselig.
0
Do as I say!
Re: Eksotisk Frugt?
FruDulle skrev:En masse? Hvad en masse? Skære side, skære tern, skære af. Dovne hund
Har jeg aldrig benægtet
0
Do as I say!
Re: Eksotisk Frugt?
FruDulle skrev:En masse? Hvad en masse? Skære side, skære tern, skære af. Dovne hund
Jo, men når man nu er en påholdende jyde, vil man jo ikke smide alt det frugtkød væk, som ikke er siderne, så skal man alligevel til at stå og skære flere små stykker af, skrælle dem og skære dem ud. Og det er jo også lidt et lotteri at få skåret tilpas tæt på stenen/kernen til, at der ikke går en masse til spilde, og man ikke rammer den.
0
You can't spell awesome without me.