Jeg så lige på holdbarheden på et glas syltede rødbeder i køleskabet. Uåbnet har de jo ret lang holdbarhed, men så stod der, at holdbarhed efter åbning var 3(!) dage i køleskab
Meeen jeg har da tit (altid) haft dem til at stå længere i køleskab efter åbning. SÅ mange rødbeder spiser jeg alligevel ikke, at jeg kan tømme et glas på 3 dage.
Men hvor længe er det mon forsvarligt at spise af de syltede rødbeder efter åbning? 3 dage? Eller længere?
Syltede rødbeder - holdbarhed?
Re: Syltede rødbeder - holdbarhed?
Meget længere. Jeg har ofte haft sådan et glas stående i lang tid uden at de har taget skade. Jeg har ikke lagt mærke til hvor længe, men det er i hvert fald over en måned og sikkert også flere måneder. Jeg tror man vil kunne både lugte og smage det, hvis de er blevet dårlige
0
- Sophies-mor
- Indlæg: 9492
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7810
Re: Syltede rødbeder - holdbarhed?
Meget meget længe.
Vi har haft et åbent glas stående i op mod ½ år. Fødevarestyrelsen ville sikkert gå amok, men ud over, at rødbederne mistede farven lidt og blev mere brunlige, så smagte de fint, var ikke dårlige og ingen blev syge.
Vi har haft et åbent glas stående i op mod ½ år. Fødevarestyrelsen ville sikkert gå amok, men ud over, at rødbederne mistede farven lidt og blev mere brunlige, så smagte de fint, var ikke dårlige og ingen blev syge.
0
Hæklerier på hjernen