Jeg skal holde fødselsdag for knap 50 mennesker om 2 måneder - og skal lave maden selv.
Menuen er så godt som på plads. Men jeg mangler en bulletproof rødvinssauce, der kan fryses ned. Vil gerne undgå at lave for meget på selve dagen. Så kom med din bedste opskrift, der kan fryses ned et par uger før, og varmes på dagen med succes.
Plejer selv at lave på gefuhl, men til 50 mennesker tør jeg ikke lige satse..
Hjælp mig!
- Forside Debatter Mad og drikke
- Søg
-
- Dato og tid er 20. apr 2024, 03:15
- Alle tider er UTC
Fryseegnet rødvinssauce
Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
- MissBailey
- Indlæg: 687
- Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
- Kort karma: 40
- Likede indlæg: 656
Gå til
- Retningslinjer
- Retningslinjer for debatten.net
- Forummet
- Information
- Spørgsmål om debatten
- Forslag til forbedringer
- Hjælp til debatten
- Debatter
- Bolig
- Fest og bryllup
- Fit og/eller lækker
- Sund og/eller slank
- Forhold og sex
- Generelt
- Lykønskninger
- Helbred
- Livets forhold
- Mad og drikke
- Mode
- Rejser
- Skønhed
- Kropsudsmykning
- Politik, kultur og samfund
- Politik, kultur og samfund
- Sprog
- Trafik og (offentlige) transportmidler
- Videnskab og teknologi
- Familieliv
- Børn
- Forældre
- Graviditet
- Underholdning
- Bøger
- Computere, spil og internet
- Film og TV
- Hobby
- Musik
- Sniksnak
- Sport
- Kæledyr
- Kæledyr
- Karriere
- Job
- Privatøkonomi
- Studie
- Køb og salg
- Salg
- Køb