I morgen er der forældremøde med fællesspisning efter modellen hvor alle tager en ret med.
Det plejer ikke at være et problem, men det starter kl 16 og hverken min mand eller jeg selv kan nå hjem fra arbejde for at være fremme kl 16, så hvad skal vi tage med?
Jeg har fri i dag - skal godt nok læse 80 sider inden kursus i morgen - men har jo tid til at planlægge. Problemet er at ingen af os har mulighed for at have mad, som er lavet i dag, på køl i dagtiden i morgen. Ellers havde frikadeller og kartoffelsalat jo været oplagt.
Jeg er blank og vil blive virkelig glad for forslag.
Hvad skal jeg tage med?
Re: Hvad skal jeg tage med?
Køb to pizzaer hos den lokale på vejen
Det lyder til at jeres dag er rimelig presset i forvejen
Det lyder til at jeres dag er rimelig presset i forvejen
6
Folk med begge ben på jorden, hænger ikke på træerne
- Raenil
- Indlæg: 2531
- Tilmeldt: 27. nov 2016, 10:50
- Kort karma: 128
- Geografisk sted: Silkeborg
- Likede indlæg: 8488
Re: Hvad skal jeg tage med?
Er det meget vigtigt at man tager fællesspisningen med før mødet? Ellers kunne i jo vente med at komme til mødestart?
0
Re: Hvad skal jeg tage med?
Jeg synes også, det kunne være en fin idé at købe et par pizzaer med på vejen. Men hvis I gerne vil have noget hjemmelavet med, kan sådan noget som pølsehorn eller pizzasnegle vel godt holde sig 8 timer udenfor køl. Evt. kan I smide dem i fryseren natten over, og så kan de tø op i løbet af dagen i morgen.
1
You can't spell awesome without me.
Re: Hvad skal jeg tage med?
Tak for jeres svar, det er så fedt at der altid er hjælp at hente på debatten, både i stort og småt.
Jeg havde også selv overvejet bare at tage pizza med, men det er faktisk lidt bøvlet i forhold til hvordan skolen ligger og vejen hjem fra kursus. Jeg kan kun liiiiige nå det til kl 16 da jeg er på kursus i morgen, så jeg kan ikke rigtigt presse noget ind på vejen.
Jeg har lige sat dejen til mini foccaciaer til hævning og så må jeg jo slæbe dem med på kursus.
Det er ikke helt en mulighed bare at komme efter maden, for forældremøder er med børn, altså spisningener. Bagefter bliver de sendt ud for at lege og/se film i et andet lokale og søskende er også inviteret. Ungerne vil jo gerne med og det skal de selvfølgelig også.
Men, igen - tak for hjælpen
Jeg havde også selv overvejet bare at tage pizza med, men det er faktisk lidt bøvlet i forhold til hvordan skolen ligger og vejen hjem fra kursus. Jeg kan kun liiiiige nå det til kl 16 da jeg er på kursus i morgen, så jeg kan ikke rigtigt presse noget ind på vejen.
Jeg har lige sat dejen til mini foccaciaer til hævning og så må jeg jo slæbe dem med på kursus.
Det er ikke helt en mulighed bare at komme efter maden, for forældremøder er med børn, altså spisningener. Bagefter bliver de sendt ud for at lege og/se film i et andet lokale og søskende er også inviteret. Ungerne vil jo gerne med og det skal de selvfølgelig også.
Men, igen - tak for hjælpen
1
Re: Hvad skal jeg tage med?
Til fremtidige forældre møder : Anskaf dig en römertopf.
Gør indholdet af Römertopf klar aftenen før. Dette tager præcis så lang tid (20 minutter) som det gør at koge de ris som du når de er færdige skal ned i en micro egnet skål og direkte i køleskabet.
I konceptet "klargøring" indgår at brune kød og bacon. Ned i römeren. Smid cocktailpølser i. Godt med salt og peber og et par laurbærblade. Er du blæret kaster du også et par duske krydderurter i. Overhæld med hakkede tomater blandet med fløde (man kan godt knalde det en tur på panden, det bliver det ikke ringere af). og sæt den i køleskabet.
Smæk römeren ovnen ved 100 grader om morgenen inden du går hjemmefra. Denne her ret bliver bedre jo længere den får.
Risene giver du 1 dl. vand og 3-4 minutter i microen når du er hjemme for at hente römeren.
VOILA !!! Det ser ud som om man er den vildeste spelt-curling-overskuds-super-power-bat-mor.......Sandheden er at man har brugt lige præcis 24 minutter aktiv køkkentjeneste på retten
EDIT : Opdagede lige at du ikke kunne nå hjem inden mødet. Og så er det jo lige fedt at have en römertopf i ovnen . Til gengæld så agter jeg at gentage min seneste gryderet-i-rømer succes til næste fest i børnehaven....Den eneste der slap nemmere fra det end mig var den mor som ejer den kinesiske sushi restaurant i der ligger på hjørnet....Hun kom med et fad sushi fra sin restaurant
Gør indholdet af Römertopf klar aftenen før. Dette tager præcis så lang tid (20 minutter) som det gør at koge de ris som du når de er færdige skal ned i en micro egnet skål og direkte i køleskabet.
I konceptet "klargøring" indgår at brune kød og bacon. Ned i römeren. Smid cocktailpølser i. Godt med salt og peber og et par laurbærblade. Er du blæret kaster du også et par duske krydderurter i. Overhæld med hakkede tomater blandet med fløde (man kan godt knalde det en tur på panden, det bliver det ikke ringere af). og sæt den i køleskabet.
Smæk römeren ovnen ved 100 grader om morgenen inden du går hjemmefra. Denne her ret bliver bedre jo længere den får.
Risene giver du 1 dl. vand og 3-4 minutter i microen når du er hjemme for at hente römeren.
VOILA !!! Det ser ud som om man er den vildeste spelt-curling-overskuds-super-power-bat-mor.......Sandheden er at man har brugt lige præcis 24 minutter aktiv køkkentjeneste på retten
EDIT : Opdagede lige at du ikke kunne nå hjem inden mødet. Og så er det jo lige fedt at have en römertopf i ovnen . Til gengæld så agter jeg at gentage min seneste gryderet-i-rømer succes til næste fest i børnehaven....Den eneste der slap nemmere fra det end mig var den mor som ejer den kinesiske sushi restaurant i der ligger på hjørnet....Hun kom med et fad sushi fra sin restaurant
3
Tak.Glimmer på. Op på kaminhylden
Citat Hella Joof
Re: Hvad skal jeg tage med?
vibbsen skrev:Til fremtidige forældre møder : Anskaf dig en römertopf.
Gør indholdet af Römertopf klar aftenen før. Dette tager præcis så lang tid (20 minutter) som det gør at koge de ris som du når de er færdige skal ned i en micro egnet skål og direkte i køleskabet.
I konceptet "klargøring" indgår at brune kød og bacon. Ned i römeren. Smid cocktailpølser i. Godt med salt og peber og et par laurbærblade. Er du blæret kaster du også et par duske krydderurter i. Overhæld med hakkede tomater blandet med fløde (man kan godt knalde det en tur på panden, det bliver det ikke ringere af). og sæt den i køleskabet.
Smæk römeren ovnen ved 100 grader om morgenen inden du går hjemmefra. Denne her ret bliver bedre jo længere den får.
Risene giver du 1 dl. vand og 3-4 minutter i microen når du er hjemme for at hente römeren.
VOILA !!! Det ser ud som om man er den vildeste spelt-curling-overskuds-super-power-bat-mor.......Sandheden er at man har brugt lige præcis 24 minutter aktiv køkkentjeneste på retten
Jeg kan rigtig nok ikke bruge ovenstående lige i morgen, heller ikke selvom jeg har en römertopf, men de her arrangementer vil jo simpelhent ingen ende tage, så det bliver uden tvivl aktuelt igen og det her bliver planen næste gang. Det er vel ingen skam at fremstå som den vildeste spelt-curling-overskuds-super-power-bat-mor
viben skrev:EDIT : Opdagede lige at du ikke kunne nå hjem inden mødet. Og så er det jo lige fedt at have en römertopf i ovnen . Til gengæld så agter jeg at gentage min seneste gryderet-i-rømer succes til næste fest i børnehaven....Den eneste der slap nemmere fra det end mig var den mor som ejer den kinesiske sushi restaurant i der ligger på hjørnet....Hun kom med et fad sushi fra sin restaurant
Det sidste er jo bare ikke rimeligt. Det kan man jo ikke hamle op med.
0
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8603
Re: Hvad skal jeg tage med?
En af de første gange vi har været til sådanne arrangementer, der var der en mor der heller ikke kunne nå at lave mad, hun havde købt koldskål og kammerjunkere og sat en stang plastik krus man kunne bruge som skåle. Det var også et kæmpe hit, specielt blandt børnene.
Vi har også flere gange set pizzaer fra pizariaet, hvilket også er de første børnene ryder.
Vi har også flere gange set pizzaer fra pizariaet, hvilket også er de første børnene ryder.
0
Re: Hvad skal jeg tage med?
Orchidea skrev:vibbsen skrev:Til fremtidige forældre møder : Anskaf dig en römertopf.
Gør indholdet af Römertopf klar aftenen før. Dette tager præcis så lang tid (20 minutter) som det gør at koge de ris som du når de er færdige skal ned i en micro egnet skål og direkte i køleskabet.
I konceptet "klargøring" indgår at brune kød og bacon. Ned i römeren. Smid cocktailpølser i. Godt med salt og peber og et par laurbærblade. Er du blæret kaster du også et par duske krydderurter i. Overhæld med hakkede tomater blandet med fløde (man kan godt knalde det en tur på panden, det bliver det ikke ringere af). og sæt den i køleskabet.
Smæk römeren ovnen ved 100 grader om morgenen inden du går hjemmefra. Denne her ret bliver bedre jo længere den får.
Risene giver du 1 dl. vand og 3-4 minutter i microen når du er hjemme for at hente römeren.
VOILA !!! Det ser ud som om man er den vildeste spelt-curling-overskuds-super-power-bat-mor.......Sandheden er at man har brugt lige præcis 24 minutter aktiv køkkentjeneste på retten
Jeg kan rigtig nok ikke bruge ovenstående lige i morgen, heller ikke selvom jeg har en römertopf, men de her arrangementer vil jo simpelhent ingen ende tage, så det bliver uden tvivl aktuelt igen og det her bliver planen næste gang. Det er vel ingen skam at fremstå som den vildeste spelt-curling-overskuds-super-power-bat-morviben skrev:EDIT : Opdagede lige at du ikke kunne nå hjem inden mødet. Og så er det jo lige fedt at have en römertopf i ovnen . Til gengæld så agter jeg at gentage min seneste gryderet-i-rømer succes til næste fest i børnehaven....Den eneste der slap nemmere fra det end mig var den mor som ejer den kinesiske sushi restaurant i der ligger på hjørnet....Hun kom med et fad sushi fra sin restaurant
Det sidste er jo bare ikke rimeligt. Det kan man jo ikke hamle op med.
Præcis. Min gryderet fejede ganske enkelt benene væk under adskillige æsker med færdigpizza, købe pølsehorn og frysefrikadeller
1
Tak.Glimmer på. Op på kaminhylden
Citat Hella Joof