Er jeg den eneste der er gået i gang med planlægningen?
Her kan man putte sine noter ind i sit indlæg, indtil menuen er finpudset og perfekt. Man kan også søge råd, vejledning og inspiration, og man kan komme med gode links til tilbud, der involverer nytårsmenuen/pynten.
Sæt igang
Nytårsmenuen 2017
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
Re: Nytårsmenuen 2017
Her er jeg stadig i planlægningsfasen.
Dronningehapser: Butterdejssnegle med pesto og ost. Enkelte nachos med oksekød/salsa/cheddar. Skål med nødder. Chips.
Starter: Ostesuppe med porreringe og brødcroutoner (Karolines)
Forret: Dekonstrueret tartelet på bund af aspargescreme. Hvidvin til.
Hovedret: Oksemørbrad sous vide. Kartoffel/kantarelroulade. Løgskal med løgpure og timianolie. Glaserede gulerødder. Brocoliflan. Rødvinsglace. Rødvin naturligvis.
Dessert: Pandekagesæk med jordbærparfait (Blomsterberg)
Dronningehapser: Butterdejssnegle med pesto og ost. Enkelte nachos med oksekød/salsa/cheddar. Skål med nødder. Chips.
Starter: Ostesuppe med porreringe og brødcroutoner (Karolines)
Forret: Dekonstrueret tartelet på bund af aspargescreme. Hvidvin til.
Hovedret: Oksemørbrad sous vide. Kartoffel/kantarelroulade. Løgskal med løgpure og timianolie. Glaserede gulerødder. Brocoliflan. Rødvinsglace. Rødvin naturligvis.
Dessert: Pandekagesæk med jordbærparfait (Blomsterberg)
Senest rettet af Skorstenen 20. dec 2017, 17:54, rettet i alt 2 gange.
1
- Ado
- Indlæg: 12947
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3533
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55657
- Kontakt:
Re: Nytårsmenuen 2017
Her er vores menu: Vi er madnørder.
Vi kører Titanic tema og laver hele menukortet fra 1. klasse fra den sidste aften, inden skibet sank. (Dog laver vi retterne små i portionerne. Ellers kommer vi aldrig igennem menuen), Vi får travlt. Der skal også pyntes op udenfor med lyskæder og vintage redningskranse. Og skorstene på husets tag. Og til midnat fyrer vi selvfølgelig nødraketter af.
Vi kører Titanic tema og laver hele menukortet fra 1. klasse fra den sidste aften, inden skibet sank. (Dog laver vi retterne små i portionerne. Ellers kommer vi aldrig igennem menuen), Vi får travlt. Der skal også pyntes op udenfor med lyskæder og vintage redningskranse. Og skorstene på husets tag. Og til midnat fyrer vi selvfølgelig nødraketter af.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
17
Donna Martin Graduates!
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
Re: Nytårsmenuen 2017
Ado skrev:Her er vores menu: Vi er madnørder.
Vi kører Titanic tema og laver hele menukortet fra 1. klasse fra den sidste aften, inden skibet sank.Vi får travlt. Der skal også pyntes op udenfor med lyskæder og vintage redningskranse. Og skorstene på husets tag. Og til midnat fyrer vi selvfølgelig nødraketter af.
I have no words.............. Eller... Jo... WAUW
Hvor mange skal I lave alt det der til??
1
- Ado
- Indlæg: 12947
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3533
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55657
- Kontakt:
Re: Nytårsmenuen 2017
Skorstenen skrev:Ado skrev:Her er vores menu: Vi er madnørder.
Vi kører Titanic tema og laver hele menukortet fra 1. klasse fra den sidste aften, inden skibet sank.Vi får travlt. Der skal også pyntes op udenfor med lyskæder og vintage redningskranse. Og skorstene på husets tag. Og til midnat fyrer vi selvfølgelig nødraketter af.
I have no words.............. Eller... Jo... WAUW
Hvor mange skal I lave alt det der til??
Vi har inviteret 35. Men satser dog på, at nogen melder afbud. Jeg HAR forsøgt at sige til min kæreste, at vi kunne nøjes med nogle af retterne, men han mener, at det svarer til at gå i biografen og kun se halvdelen af en film.
2
Donna Martin Graduates!
Re: Nytårsmenuen 2017
Hvor er I vilde!!! Min mand skal arbejde fra 16 til 02 nytårsaften
Så jeg ender nok med at holde med min mor...
Så jeg ender nok med at holde med min mor...
0
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
M ♡ okt 2018
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5607
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1484
- Likede indlæg: 22868
Re: Nytårsmenuen 2017
Herhjemme bliver det bare tacky for to, melder der sig gæster på banen, må jeg finde på noget lidt mere.... flot, som passer sammen.
Til at skylle dronningen ned med: Chips, holidaydip og gin og tonic. Eller bruschetta. Og gin og tonic.
Forret: En hyggelig tartelet, hvis jeg får min vilje
Hovedret: Roastbeef, ovnkartofler, salat og hjemmelavet bearnaise
Dessert: Oreo/lime cheesecake og macarons - eller i hvertfald noget, jeg kan lave dagen før.
Min fyr protesterer sikkert. Han kan ikke med så meget mad i træk. Men når det bare er os, og den røde tråd er ligegyldig, planlægger jeg bare ud fra, hvad jeg ville vælge som mit sidste måltid, skulle jeg kradse af den 1. januar.
Til at skylle dronningen ned med: Chips, holidaydip og gin og tonic. Eller bruschetta. Og gin og tonic.
Forret: En hyggelig tartelet, hvis jeg får min vilje
Hovedret: Roastbeef, ovnkartofler, salat og hjemmelavet bearnaise
Dessert: Oreo/lime cheesecake og macarons - eller i hvertfald noget, jeg kan lave dagen før.
Min fyr protesterer sikkert. Han kan ikke med så meget mad i træk. Men når det bare er os, og den røde tråd er ligegyldig, planlægger jeg bare ud fra, hvad jeg ville vælge som mit sidste måltid, skulle jeg kradse af den 1. januar.
Senest rettet af POCKETKITTEN 6. nov 2017, 16:38, rettet i alt 1 gang.
7
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
Re: Nytårsmenuen 2017
Ado skrev:Skorstenen skrev:Ado skrev:Her er vores menu: Vi er madnørder.
Vi kører Titanic tema og laver hele menukortet fra 1. klasse fra den sidste aften, inden skibet sank.Vi får travlt. Der skal også pyntes op udenfor med lyskæder og vintage redningskranse. Og skorstene på husets tag. Og til midnat fyrer vi selvfølgelig nødraketter af.
I have no words.............. Eller... Jo... WAUW
Hvor mange skal I lave alt det der til??
Vi har inviteret 35. Men satser dog på, at nogen melder afbud. Jeg HAR forsøgt at sige til min kæreste, at vi kunne nøjes med nogle af retterne, men han mener, at det svarer til at gå i biografen og kun se halvdelen af en film.
Husk at tage billeder! Vi vil se!
5
- Skorstenen
- Indlæg: 4851
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 544
- Likede indlæg: 8751
Re: Nytårsmenuen 2017
Sangius skrev:Hvor er I vilde!!! Min mand skal arbejde fra 16 til 02 nytårsaften
Så jeg ender nok med at holde med min mor...
Du mener at Ado er vild
I må holde nytår d. 30 så
0
- Ado
- Indlæg: 12947
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3533
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55657
- Kontakt:
Re: Nytårsmenuen 2017
Skorstenen skrev:Ado skrev:Skorstenen skrev:Ado skrev:Her er vores menu: Vi er madnørder.
Vi kører Titanic tema og laver hele menukortet fra 1. klasse fra den sidste aften, inden skibet sank.Vi får travlt. Der skal også pyntes op udenfor med lyskæder og vintage redningskranse. Og skorstene på husets tag. Og til midnat fyrer vi selvfølgelig nødraketter af.
I have no words.............. Eller... Jo... WAUW
Hvor mange skal I lave alt det der til??
Vi har inviteret 35. Men satser dog på, at nogen melder afbud. Jeg HAR forsøgt at sige til min kæreste, at vi kunne nøjes med nogle af retterne, men han mener, at det svarer til at gå i biografen og kun se halvdelen af en film.
Husk at tage billeder! Vi vil se!
Dét lover jeg.
2
Donna Martin Graduates!
Re: Nytårsmenuen 2017
POCKETKITTEN skrev:Herhjemme bliver det bare tacky for to, melder der sig gæster på banen, må jeg finde på noget lidt mere.... flot, som passer sammen.
Til at skylle dronningen ned med: Chips, holidaydip og gin og tonic. Eller bruschetta. Og gin og tonic.
Forret: En hyggelig tartelet, hvis jeg får min vilje
Hovedret: Roastbeef, ovnkartofler, salat og hjemmelavet bearnaise
Dessert: Oreo/lime cheesecake og macarons - eller i hvertfald noget, jeg kan lave dagen før.
Min fyr protesterer sikkert. Han kan ikke med så meget mad i træk. Men når det bare er os, og den røde tråd er ligegyldig, planlægger jeg bare ud fra, hvad jeg ville vælge som mit sidste måltid, skulle jeg kradse af den 1. januar.
Er det en særlig opskrift du bruger til cheesecaken?
0
- didas
- Indlæg: 2144
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:28
- Kort karma: 404
- Geografisk sted: Amager
- Likede indlæg: 5792
Re: Nytårsmenuen 2017
Dronningehapsere bliver nok minitoasts med tunmousse og emmentalertern med vindrue
Forret bliver oldschool fyldte avocadoer. Vil prøve at lave dem med kylling i stedet for rejer, da min kæreste er allergisk
Hovedret bliver hel lakseside med cajun dryrub og loaded hasselback kartofler med ost, bacon og creme fraiche
Dessert bliver nok bare noget god is i nøddekurve med frisk frugt.
Vi har bonusdatteren i år, så det bliver bare mig, kæresten og hende. Overvejer at invitere min far også, da jeg lige har hørt, at han ikke har nogle planer i år.
Forret bliver oldschool fyldte avocadoer. Vil prøve at lave dem med kylling i stedet for rejer, da min kæreste er allergisk
Hovedret bliver hel lakseside med cajun dryrub og loaded hasselback kartofler med ost, bacon og creme fraiche
Dessert bliver nok bare noget god is i nøddekurve med frisk frugt.
Vi har bonusdatteren i år, så det bliver bare mig, kæresten og hende. Overvejer at invitere min far også, da jeg lige har hørt, at han ikke har nogle planer i år.
0
I was dropped as a baby into a pool of awesomeness and glitter
Re: Nytårsmenuen 2017
Vi er 4 vosksne, 4 børn og en baby. Muligvis en voksen mere, da en af mandens venner plejer at mangle en fest, så regner med han o4så dukker op i år
Planen ser således ud pt
Dronninge hapsere:
Bacondadler
Dronningesnegle (mini butterdejssnegle med en form for smøreost
Krustader med måske tun
Stegte Kammuslinger med noget creme af en art
En halv hummer med en Mayo af en art
Salat med friske figner og parmaskinke ala Jamie Oliver
Oksemørbrad sous vide med bearnaise og bagte tomater. Overvejer om det er for meget med en kartoffelret til også.
Lidt ost
Desserttallerken med chokolade kage og to andre ting, evt hindbærsorbet og panacotta
Hjemmebagt kransekage og champagne til kl 24
Planen ser således ud pt
Dronninge hapsere:
Bacondadler
Dronningesnegle (mini butterdejssnegle med en form for smøreost
Krustader med måske tun
Stegte Kammuslinger med noget creme af en art
En halv hummer med en Mayo af en art
Salat med friske figner og parmaskinke ala Jamie Oliver
Oksemørbrad sous vide med bearnaise og bagte tomater. Overvejer om det er for meget med en kartoffelret til også.
Lidt ost
Desserttallerken med chokolade kage og to andre ting, evt hindbærsorbet og panacotta
Hjemmebagt kransekage og champagne til kl 24
Senest rettet af Æble 7. nov 2017, 08:42, rettet i alt 2 gange.
2
Re: Nytårsmenuen 2017
Jeg er ikke kommet så langt endnu, jeg kan ikke engang huske hvad vi fik sidste år
Måske var det noget steg med forskelligt tilbehør, for at vi ikke skulle stå i køkkenet hele dagen. Det kan også have været en masse forskellige, små retter. Det har vi fået et år eller to, men det har måske været i '15
Anyway, jeg er helt klart mest til de små kanapeer og appetizers, selvom det kræver noget mere forberedelse op til nytårsaften. Men jeg kan godt lide at det er lettere end fx en steg og ikke mindst at det er let at gå og hapse af i løbet af aftenen
Måske var det noget steg med forskelligt tilbehør, for at vi ikke skulle stå i køkkenet hele dagen. Det kan også have været en masse forskellige, små retter. Det har vi fået et år eller to, men det har måske været i '15
Anyway, jeg er helt klart mest til de små kanapeer og appetizers, selvom det kræver noget mere forberedelse op til nytårsaften. Men jeg kan godt lide at det er lettere end fx en steg og ikke mindst at det er let at gå og hapse af i løbet af aftenen
0
Forarget kan man altid blive
En bruger du ikke kan nå
Re: Nytårsmenuen 2017
Min nytårstradition er, at hovedretten skal være flødekartofler (pommes dauphinoise) og waldorfsalat med noget kød til. Men jeg overvejer faktisk at droppe kødet i år, for jeg plejer at have mest lyst til tilbehøret. Jeg plejer egentlig ikke at lave hverken hapsere eller forret, men nu fik jeg lige lyst til tunmousse. Mit største problem er at begrænse mig, når det kommer til dessert, fordi der er så mange lækre ting, jeg har lyst til at lave. Jeg tror, jeg vil se, om jeg kan finde en opskrift på brown sugar panna cotta - det fik jeg i New York, og det var fantastisk.
0
You can't spell awesome without me.