Need to have og nice to have

Brugeravatar
hotlips
Indlæg: 2465
Tilmeldt: 13. aug 2015, 11:01
Kort karma: 268
Likede indlæg: 4986

Re: Need to have og nice to have

Indlægaf hotlips » 13. mar 2018, 03:16

Jeg tænkte mig grundigt om hvordan det ville blive på hverdagsbasis og det er ikke mange ører vi har brugt på ting vi ikke har brugt.

Jeg vidste godt at det ikke kom på tale at smøre ham ind i alt muligt, underligt eller at bruge vådservietter hvor man alligevel ikke kan bruge indholdslisten til noget, for man må gerne hælde parfume i bare man angiver at det er for at konservere.
Masser af vand og en sjælden gang lidt mild sæbe var rigeligt,vi købte hvert eneste mærke af engangsvaskeklude i bilka og prøvede os frem, der var også et par af dem hvor vi kunne lugte der var sære ting i så dem smed vi ud, resten var der ikke den store forskel på,og så købte vi et hoved hale fad.

Vi fik en lift med gratis, den har aldrig været brugt så jeg gav den væk, han lå i voksien i klapvognen og det har aldrig været på tale at sove når vi har været ude.

Vi har kun haft omkring ti stofbleer ad gangen, men jeg har heller ikke haft et barn der gylper, hvis man har det så er det nok smart med nogle flere.

Vi havde en tremmeseng, men han har aldrig været i den, vi købte en flettet vugge på hjul og den lå han i til han var et års tid for så kunne jeg bare lægge ham i stuen og så tage ham med ind når jeg gik i seng og han kunne ligge i den og kigge med og sludre i køkkenet og så videre. Så blev han opereret og kom over i min seng,, det har aldrig været et problem, men jeg er kun mig, det er måske mere besværligt hvis man skal være flere eller ikke har plads til en stor seng.

Babyslyngen fik jeg også gratis og vi har brugt den nogle få gange, min dreng har aldrig villet sove i sin vogn, når man er i den så har han altid ment at det var tid til at se på ting, så det gav ikke rigtig mening at bruge en slynge hvor han ikke kunne se ordentligt og jeg ikke kunne have lidt mad og drikke med.

Bodyer har vi ikke haft, han har sjældent haft undertøj på og når han havde var det to delt til den store side, der er ikke nogen voksne der synes det er særligt behageligt med en tætsiddende body så det har ikke givet mening for mig at give et lille følsomt barn sådan en på, han har som hovedregel fået en T-shirt til den store side på under de dragter jeg har gjort mig umage med at finde i løse uden elastikløbegange.

Vi har brugt tæpper, jeg tror vi havde 5 små fleece tæpper og de var ustandseligt i brug eller til vask, og så havde vi en madras på gulvet med puder i alle former og tykkelser, der brugte vi en stor del af tiden, enten med at lege eller med at sove, vi har sovet alle lure sammen og det kan jeg kun anbefale.

Jeg ved ikke om det hjælper, der vil sikkert være lige så mange forskellige ting man lægger vægt på som der er nye mødre men det der er tricket er jo så at tage hver ting og så overveje hvad man tror vil passe bedst til den hverdag man nu har.

Tæpper, vuggen på hjul og en flaskerenser de koster 10 kr i ikea, de kan være svære at opdrive og fuldstændig uundværlige..det er de ting der ikke vil skulle overvejes et sekund hvis der skulle komme flere børn her.
0

Tilbage til "Forældre"