godtnavn skrev:Lilleluftballon skrev:Ved ikke lige hvad vi gør med mad. Min søn var blw barn og det var sådan set et hit. Men jøsses det var besværligt. Der skulle laves mad 10000 gange om dagen og det svinede ustyrligt. Ved ikke lige om Købe grød ikke passer os lidt bedre denne gang:)
Jeg hører ikke til herinde endnu, men sniger mig lige ind med et spørgsmål, håber det er okay
Er en af idéerne med blw ikke at barnet fra start spiser samme mad som resten af familien?
Jo, det er det vel. Men vi spiser fx mange rå grøntsager, og man kan jo altså ikke stikke en baby på 8 mdr der har fået tænder en gulerodsstav eller rå blomkål. Så de skal koges. Og rugbrødet skal være uden kerner. Og til morgenmad kan baby heller ikke spise havregryn med mælk som resten af familien, så der lavede vi bagte havregrødsstænger. Og når vi skulle på tur havde vi mad-muffins med fx broccoli og æg med - de skulle jo også lige laves.
Det var nu også mest svineriet der slog mig ud. Og med en to-årig i huset er her allerede ret svinet;)
Men kunne forestille mig at vi prøvede at lave en kombi med et par mos/grød måltider og så tilbyde alm mad når det lige passer med menuen. Vi spiser jo også lidt mere børnevenligt denne gang, så der er en del flere pastaskruer i vores liv alligevel.
Han lærte i hvert fald hurtigt at smage på mange forskellige ting og har aldrig haft problemer med at få tingene galt i halsen. Nu som 2,5 årig smager han på alt (og får så selv lov at styre om han kan lide det) og spiser rigtigt godt.