Kvinder der ikke vil have børn

Stedet du kan bruge til at snakke om alle de store og små ting der påvirker dit liv.
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 11856
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 1535
Likede indlæg: 27226

Re: Kvinder der ikke vil have børn

Indlægaf DetSorteCirkus » 2. aug 2018, 13:41

Mit forhold til børn har egentlig været ret konstant livet igennem.
Jeg vil gerne have børn - eller rettere: et barn - men livet er også fint uden. Jeg har aldrig prøvet at være skruk eller at gå og bekymre mig om, hvorvidt jeg nu fandt en partner i tide. Det sidste skyldes så også, at jeg er kommet frem til, at jeg af forskellige årsager skal have barn alene. Dét er, er min erfaring, lige så usædvanligt. At soloforælderskab ikke er en nødløsning eller forbundet med et kæmpe ønske om at få børn, nærmest koste hvad det vil.

Jeg oplever, at mit ståsted, et sted mellem "Aldrig" og "Mit liv vil være ufuldendt uden", ikke fylder særlig meget i samfund og medier. Sikkert fordi det i grunden ikke er særlig interessant. Og det er sikkert også den primære grund til, at jeg sjældent får kommentarer.
4
Brugeravatar
Rullegardinia
Indlæg: 158
Tilmeldt: 4. nov 2016, 20:06
Kort karma: 16
Likede indlæg: 198

Re: Kvinder der ikke vil have børn

Indlægaf Rullegardinia » 4. aug 2018, 14:22

I starten af 20’erne mente jeg vist mest, at jeg ikke kunne fordrage børn. Den holdning er mildnet en del. Jeg synes folk skal være søde og omsorgsfulde overfor børn, men jeg er selv bare pissedårlig til børn. Det siger mig ikke det store at få en mini me, som jeg skal rende rundt og forsøge at gøre til et ordentligt menneske.

Og med den holdning, så kan jeg ikke se, hvorfor jeg skulle få børn. Det har egentlig heller aldrig været et ønske hos mig.
0
Never let the hand you hold hold you down

Tilbage til "Livets forhold"