Kim Larsen er død

Stedet du kan bruge til at snakke om alle de store og små ting der påvirker dit liv.
Thomas31
Indlæg: 793
Tilmeldt: 12. mar 2016, 01:47
Kort karma: 27
Likede indlæg: 471

Re: Kim Larsen er død

Indlægaf Thomas31 » 5. okt 2018, 16:10

DenSyngendeLussing skrev:Det kan i øvrigt sagtens være, at jeg som uddannet journalist med en ordentlig røvfuld fagfæller i feedet er ekstra opmærksom på det, fordi mine kollegaer lige nu sidder og formelig kappes om, hvem der kan skrive den mest vedkommende, velkomponerede og personlige tåreperser af en tekst om Kim Larsen. Det er trods alt de færreste mennesker, der er så gennemført selviscenesættende som mediefolket.


Men "mediefolket" vil også gerne gennemskue alting, også når der ikke er noget at gennemskue. Kim Larsen er død. Det kan man vel forholde sig til, uden at skulle gennemskue alt muligt ikke-eksisterende. Det kunne jo fx bare handle om Kim Larsen.

Han var unik. På sin vis var hans koncerter måske ikke så meget bedre eller værre end så mange andre, men der er bare noget mere .. holdbart over det. Måske er det derfor flere af hans sange bruges ved mærkedage og lignende, og måske derfor det såkaldte massehysteri opstår.
Har han lavet bras og sagt idiotiske ting? Utvivlsomt. Forhåbentligt. Det ville være sørgeligt, hvis han havde holdt noget tilbage for at undgå fejl. Kunne andre slippe afsted med at synge " jeg ved en lærkerede" på den måde? Må han få masser af fuglefløjt og bægerklang
3

Tilbage til "Livets forhold"