Side 1 af 4

Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 15:38
af Æble
Hvad var den værste dag eller tid i dit liv? Hvordan kom du igennem det? Kan du i dag se nogle positive ting ved det der skete?

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 15:40
af Spjaerten
Da min far døde for 10 mdr. siden.
Og ja jeg har det bedre. De første 6 mdr. Var svære - men synes det går ret ok nu!

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 16:58
af Sophies-mor
Mine sønners dødsdage.

Det mest positive er, at jeg lærte ved hvem jeg kan stole ubetinget på.

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 17:08
af Purple Haze
Da min bror døde.

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 17:26
af Miss_no_More
Jeg blev for ca. 10 år siden meget pludseligt, meget syg. Som i; benene var så fulde af smerter at jeg endte i kørestol, jeg havde ingen appetit og endte med at se sygelig ud til sidst.
Lægerne vidste ikke, hvad det var og den tid, hvor mit helbred skrantede mere og mere, har uden tvivl været den værste i mit liv (indtil videre).

Det viste sig i sidste ende, at det kun var en slem omgang kyssesyge og i dag er jeg helt ovre det.

Jeg har lært en masse af den tid, bl.a. har jeg fået et mere positivt sind og jeg grubler ikke så meget over småting mere.

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 17:52
af Mulan
Da min nevø døde, kun fem timer gammel.
Jeg har lært at der findes ubetinget kærlighed og tab kan leves igennem og gøre os til mennesker med større forståelse for andres svagheder og fejl.

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 17:59
af Guldfisk
Da min far døde for 7 år siden.
Kom over det med tid.
Jeg har fået en større forståelse for folk, der fucker op i deres liv. Jeg havde lyst til at slås, tage stoffer, smadre verden og skrige i en lang periode. Jeg gjorde ingen af delene, men som sagt fik jeg større forståelse for folk, der er selvdestruktive eller bare destruktive.

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 18:00
af fisken80
Det var helt klart den dag min far døde, stærkt forfulgt af dagen, hvor vi fik at vide, at de ikke kunne gøre mere for ham og at han ville dø. Jeg føler faktisk ikke, at der er kommet noget positivt ud af det. Det eneste er tanken om, at de mange blomster og deltagere til hans bisættelse viste, hvor afholdt et menneske han havde været, men den viden er jo vand ved siden af, at han stadig var her :(

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 18:12
af limitededition
Den dag min morfar skød min mormor og derefter sig selv. Det er snart 3 år siden og jeg har endnu ikke forstået at jeg aldrig skal se hende igen :(

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 18:16
af Aviva
Den dag (18/8-07) en politimand bankede på døren og fortalte at min mor var fundet død.
-ved ikke rigtig hvad hun døde af (hun havde sukkersyge, som hun ikke tog så alvorligt)

Det var meningen, at hun skulle have været hos mig, men jeg skrev ikke til hende, for det var hun træt af jeg gjorde, når hun ikke dukkede op til aftaler.
Var altid nervøs for hende, da hun var deprimeret og havde en del at slås med.. Derfor jeg "tjekkede" op på hende. Den eneste gang jeg ikke gjorde, døde hun så

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 18:19
af LadyFox
Det er svært at sige hvad der er værst, jeg har gået nogle rimelig hårde ting igennem i mit liv af psykisk sygdom, stofmisbrug, død og den slags.

Men i det år jeg var 16 år var virkelig et hardcore år i mit liv. Jeg måtte droppe for tidligt ud af min efterskole jeg ellers var glad for, for at bruge knap et år på psykiatrisk afdeling fordi jeg var rigtig syg. Det er jo aldrig særlig festligt at være låst inde, og slet ikke hvis man er en person som mig der har brug for en del frihed for at kunne trives. De første par måneder var især hårde, forder var ingen af de med indlagte jeg fungerede med, og det ved jeg ikke hvordan jeg kom igennem - efter der kom der heldigvis en del ind som jeg kom rigtig godt ud af det med, så godt at jeg stadig har kontakt med flere, og den ene er idag min bedste veninde - men det er heltklart de mennesker der gjorde at det var bare lidt tåleligt at bruge så langtid på sådan et sted. Det var også året hvor jeg blev udskrevet til et bosted der bestemt ikke er for mennesker, og hvor jeg egentlig kun ønskede at blive indlagt igen, for det sted var endnu værre. Heldigvis boede jeg der kun en måned, men de fik mig da knækket i hvert fald.

I dag, kan jeg kun se det positive i at være indlagt, selvom det ikke var sjovt - så kan jeg i bakspejlet godt se jeg havde brug for det,og jeg muligvis ikke ville have været her den dag i dag hvis jeg ikke blev indlagt.

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 18:20
af Studsgaard
Jeg har tre der står næsten lige.
Da min mormor døde (kort efter jeg var blevet konfirmeret) og da min stedfar døde og så den dag min datter var forsvundet i ca 40 minutter.
Jeg ved godt min datter blev fundet i god behold og der intet farligt var sket. Men den panik og fysisk reaktion jeg fik i hele kroppen, den er så tydelig når jeg tænker på dagen.

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 18:51
af Æble
Den værste dag i mit liv var dagen efter vi i efteråret fik st vide at den lillebitte dreng i min mave var syg og jeg skulle have abort dagen efter. At gå rundt med ham i maven og vide at jeg skulle slå ham ihjel dagen efter, det flænsede mig op indefra. Da jeg var ung havde jeg en depression og prøvede på et tidspunkt at tage mit liv. Men selv denne tid blev overskygget af at skulle slå mit ønskebarn ihjel.

Det er et halvt år siden og har mistet endnu en graviditet, men er ok nu. Har et hul i hjertet, men har også lært at værdsætte mine børn og min mand, de er jo rene mirakler. Har nok altid taget dem for givet, det gør jeg ikke mere. Og jeg har lært at jeg er stærk, det vidste jeg ikke, men at kunne leve videre nu efter at have oplevet så stor smerte i min sjæl, det troede jeg ikke jeg kunne. Og jeg har lært at jeg ikke gider spilde tiden på ligegyldig snak. Mine relationer skal være meningsfyldte. Ligenu ved jeg ikke helt om det betyder at jeg lader det glide ud med mine tre bedste veninder som jeg har kendt i 25 år. Men for helvede jeg gider ikke snakke mere om logistik når ungerne skal hentes, hvad vi har fået til aftensmad og hvordan vi fordeler opgaverne i hjemmet. Jeg vil tale om drømme og sorger og glæder og holdninger.

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 19:00
af Rikke
I morgen skal jeg have min sidste(?) tatovering. Den skal minde mig om, at livet er for de levende.

For 12 år siden blev jeg gravid helt af mig selv, hvilket ikke burde være muligt, men det gjorde jeg altså. Troen på at det virkelig var rigtigt, var svær at finde. 13. september 2004 sluttede det med en dødfødt lille dreng, Jonas.
For 11 år siden blev jeg gravid igen, denne gang ved reagensglasbehandling. Håbet om at beholde det lille barn var stort. Det sluttede d. 13. september 2005, da vi selv slukkede for Jacobs respirator, da han var 16 dage gammel, pga komplikationer efter at være født alt, alt for tidligt.
For 10 år siden blev jeg gravid ved reagensglasbehandling igen og kærligheden er bare kæmpestor stadigvæk! Jeg har haft den skønneste solskinsdag med Astrid. Is, Flyvergrill, gode snakke, kloge ord fra den lille dame (Hun vil gerne arbejde med udviklingshæmmede, fordi det er så spændende at gætte, hvad de siger?!).

Størst af alt er kærligheden og livet er for de levende, men 13. september er for evigt mit livs allerværste lortedag...

Re: Den værste dag i dit liv?

: 5. maj 2016, 19:48
af Zombie
Indlæggelse på psyk, droppe ud af uddannelse, dødsfald... Men den værste dag var da min sidste hund Taiki døde.
Jeg var så vild af sorg og chok, at jeg havde tvangstanker om at dø. Heldigt at jeg har min familie, for jeg havde gjort det, helt 100, hvis de ikke kom og "samlede mig op". Jeg var i forvejen nede med stress, og tænkte bare at det var sidste dråbe i et langt fucking lorteliv, så nu gad jeg bare ikke mere.

Jeg kom igennem.. Intet positivt, udover at jeg i dag har min hund Trillo, som gør mig lykkelig igen.