Side 1 af 2

Selfitis

: 14. mar 2018, 10:55
af Wizzze
Selfie kulturen har åbenbart nået et punkt, så nogen har udviklet selfitis, behovet for bekræftelse/anerkendelse fra andre via billeder af sig selv.
http://livsstil.tv2.dk/sundhed/2018-03- ... n-selfitis

Jeg er nok for gammel til helt at forstå dette behov :forvirret:
Ved tjek i min telefon kan jeg se, at seneste billede jeg selv har taget, hvor jeg også indgår, er fra nytårsaften, så noget nærmest det modsatte af selfitis.

Hvordan med jer, hvornår har du taget det seneste selfie? er det minutter gammelt? dage, uger eller måneder, måske år?

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 10:58
af LadyFox
Mit sidste selfie er taget for en uge siden.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:09
af Selma156
Min sidste selfie er taget for tre dage siden. Et billede af min veninde og jeg. Tror måske i gennemsnit jeg tager tre-fire om ugen, både med mig selv og andre. De fleste lægges aldrig op nogen steder, det er primært for mindernes skyld. Hvis de bliver lagt op, er det som regel på Instagram story - aldrig som 'fast' billede. Poster aldrig på Facebook og andre steder.

Jeg er større fan af at få andre til at tage billeder af mig. Det ser pænere ud end selfiens akavede vinkler.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:12
af Santa
Jeg kan ikke lige huske hvornår jeg tog en selfie....men nytårsaften er et godt bud.
Gør det ikke ret tit, og endnu sjældnere lægger jeg selfies ud på sociale medier. Hvis jeg gør, er det på Instagram, aldrig i stories. Bruger ikke Facebook, så det er ikke aktuelt.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:13
af Spjaerten
Kan ikke huske hvornår jeg sidst har taget en med kamera på telefonen.
Men sendte et snap imorges.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:18
af Lathyrus
Jeg tager måske et par stykker om ugen med mig selv og mine børn. Det er typisk billeder vi sender til min mand ell til min mor. Sådan ala “se vi hygger”

Det er ikke billeder jeg lægger op nogen steder og handler bare om at sende en hilsen med et billede frem for ren tekst.

Måske en gang om måneden tager jeg et selfie fra et eller andet fedt sted jeg er, feks af en koncert. De billeder kan godt ende på FB, men ikke nødvendigvis, det kan også bare være for mindernes skyld.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:20
af Studsgaard
Jeg tager ikke så mange selfies og det er slet ikke alle der bliver postet nogen steder.

Jeg kan se i min mobil at det sidste er fra vinterferien, hvor jeg sendte et med mig og børnene, til manden da han var på arbejde.
Det før det er faktisk også fra nytårsaften.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:24
af Annione
10. februar tog jeg en selfie med min veninde.
Den seneste før det var 7. februar, kun mig. Jeg synes der var fine lys i tivoli.

Jeg bruger for det meste Instagram til selfies.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:34
af Persnikedy
Jeg tror det er over et par uger siden.... :gruble:

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:39
af Delfin
Da jeg var alene på ferie sidste sommer. Mest for at få lidt personligt med på nogle af billederne, det er lidt kedeligt at se en bog på en tom liggestol :D

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:39
af Juki
Flere år siden. Jeg har aldrig været fan af at få taget billeder uanset om det har været af mig selv eller andre. Jeg føler mig altid så dum fordi det virker så forceret at skulle smile på kommando. Især i offentligheden synes jeg det er akavet :lol:

Jeg kan godt finde på at tage grimme billeder af mig selv og putte åndssvage filtre på via Snapchat, hvis det går under selfie-betegnelsen. Det er jo ikke et retviseligt billede fordi det er forvrænget og med filtre og de bliver ikke gemt eller brugt til andet end at være tilgængelige i nogle sekunder.

Jeg kommer også nogle gange med på billeder hvor det er situationen der er pointen. Fx hvis jeg skal tage et billede af en af mine hunde, men hvor jeg er nødt til helt eller delvist at være med for at billedet giver mening. Det ved jeg heller ikke tæller som en selfie, men hvis det gør så er det lidt oftere. Måske én gang hver 2.-3. måned.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 11:50
af Tilly
Jeg tager sjældent selfies med mig selv. Måske et par gange i løbet af et år.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 12:50
af Stitch
Jeg tager billeder af alt og alle. Også af mig selv. Både selfies og andre. Men jeg poster dem sjældent. Finder faktisk selfies kedelige ofte.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 13:04
af Flora
Jeg tager ikke selfies.

Re: Selfitis

: 14. mar 2018, 14:42
af JoyNips
Tager sjældent selfies i den klassiske forstand. Lige da min kæreste startede på job efter barsel sendte jeg ham et dagligt billede af babyen og mig, men det ebbede lidt ud.

Jeg brugte det til gengæld som "spejl" så sent som i weekenden hvor jeg prøvede ridehjelme på en messe og lige skulle sove på beslutningen før jeg købte. Det var fint lige at kunne sammenligne hjelmene i ro og fred om aftenen.