Wizzze skrev:ExCoastal skrev:Wizzze skrev:Det er lidt ligesom når anti royalister dukker op til Fredes føs´da´
Bortset fra at bedstemødrene på Amalienborg slotsplads ikke har conceal carry permits, og at BBQ tages MEGET seriøst i USA
Det var nok heldigt, at conceal carry permits er meget svære at få i Californien. Og ja, BBQ er en meget alvorlig ting, hvor man kan bruge timer på at diskutere, om en brisket skal have 13, 14 eller 15 timer
Og så skal man slet ikke starte på Brisket, Corned Beef eller Pastrami debatten, eller dry rub vs. marinade vs. brine religionskrigen
Og så er der altid hotsauce kontroversen hvis man keder sig
Det er utroligt, hvor meget folk går op i den slags ting. Mange steder der serverer dry rub BBQ har BBQ sauce ved bordet, "if you want that kinda stuff".
Brisket er en genial ting, jeg bestilte en brisket sandwich hos Armadillo Willys (med hvidløgsfritter), og jeg blev spurgt om fat eller lean? Er det nu også et valg? Hvis man spiser BBQ brisket, så er man næppe på slankekur, og alle ved, at smagen ligger i alt det fede.
Lige en OBS til dem, der ikke aner, hvad vi snakker om
Brisket er kød fra skulderen, så det er som regel pænt senet og svært at spise. Derfor behandler man kødet enten som corned beef, pastrami (begge en slags sprængt kød) eller griller det i mange timer ved forholdsvis lav varme. BBQ brisket er dog som regel hel sort, når den er færdig. Herefter behandles den som pulled pork.