Skorstenen skrev:Virkelig flot!
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se hvad du spiser på en dag?
jeg går også efter 1500 kalorier, så det kunne være sjovt at have noget at sammenligne med
Altså - hvis du gider
Sorry, havde ikke lige set dit svar.
Jeg vejer jo alting, så det kan godt blive lidt rigidt at se på, når det sådan bliver skrevet ned
Til morgenmad spiser jeg 50 g. müsli/bran flakes/havrefras - som regel en blanding af to af dem, men jeg køber produkter med omkring 360 kcal./100 g. så det kan i princippet godt bare være en af delene. Enten med A38 med hindbærsmag (0,5 % fedt) eller med minimælk - det er lidt svært at styre mængden, så mellem 140-180 g. af det. Og så smider jeg en banan i. Så ryger der et par kopper kaffe med minimælk og pepsi max eller danskvand. Jeg har gjort mit bedste for at skære på pepsien, så efterhånden mere danskvand.
Jeg kan ikke tage mig sammen til mellemmåltider, så det gør jeg ikke rigtigt så meget i.
Til aftensmad (ja, jeg springer frokosten over, men forklaringen kommer senere), spiser jeg som oftest 100-150 g. kød - det er laks, kylling eller noget andet med relativt lavt fedtindhold. Rema1000 sælger kyllingeoverlårsfileter uden skind og ben, og det får jeg godt nok spist meget af. Nogle gange steger jeg på panden, andre gange i ovnen. Men jeg bruger olivenolie til at stege i, og meget lidt af det.
Har faktisk lige fundet en olie på spray (også rema) og det har reduceret olieforbruget enormt.
Oftest laver jeg en salat med en eller anden kombination af kål, salat, forskellige grønsager (pt. hovedsagligt frost-grønsager). Og hvis jeg ikke er for doven, så nogle kartofler (max 150 g. pr. måltid), brune ris eller pasta. Ris og pasta har lige så mange kcal. som müsli, så man skal ikke have for meget. Der ryger en avocado i så tit det kan lade sig gøre. Nogle gange et æg, og ofte også Arlas 3 % salattern - eller Lidl's fedtfattige mini-mozarella. Så bruger jeg dressing - Krafts Thousand Island har kun 184 kcal. og Dansk Supermarkeds Vores Mango Chili-dressing er helt nede i 150 kcal. Jeg bruger 20-25 g. dressing pr. måltid.
Jeg er så doven, at jeg ofte køber kålblandinger, og nogle gange er der så tranebær eller rugkerner eller edamamebønner i, det koster nogle ekstra kalorier. Men jeg bruger ikke deres dressinger, for de er alt for fede.
Når jeg laver aftensmad, laver jeg en dobbelt portion, så jeg har til frokost næste dag.
Jeg bruger mange krydderier, og nogle gange noget boullion (Fond du Chef indeholder 107 kcal./100 g. i grønsagsversionen, der er 28 g. i).
Jeg spiser Halls og Super Piratos som slik, og om aftenen spiser jeg frugt sammen med de enorme mængder te, jeg skyller ned (uden mælk eller sukker).
Jeg spiser ikke andet kage eller slik, medmindre der er en eller anden ting som fx. et bryllup (som jeg har været til to af på tre måneder).
Jeg har også lavet shepherds pie, hvor jeg spædede kødsovsen op med en masse grønsager, og kartoffelmosen lavede jeg med gulerødder, kartofler og enten salattern eller hytteost, det kan jeg simpelthen ikke huske.
Min familie er gode til at lave masser af grønsager, når jeg er på besøg. For der er kun nogle få hovedpunkter i min plan.
100-150 g kød pr. måltid (oprindeligt var det 100, men jeg spiste for få kalorier, så jeg har øget).
600 g. frugt og grønt pr. dag.
Rigeligt med vand.
Ikke noget slik og kage.
Masser af fiberholdigt mad.
Max 1500 kcal om dagen.
Den sidste ting jeg gør, er at forbrænde omkring 550 kcal. i fitnesscenteret tre gange om ugen. Og det har da haft en effekt.