Et nyt liv

Brugeravatar
sansera
Indlæg: 486
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:30
Kort karma: 51
Likede indlæg: 1385

Re: Et nyt liv

Indlægaf sansera » 6. nov 2017, 08:20

pige1987 skrev::) Hvordan går det med dig? :)


Tak fordi du spørger :kys:
Jamen det går egentligt fint.
Jeg er blevet tjekket igennem hos lægen. Alt ser umiddelbart ud som det skal, blodprøverne er fine osv. Han vil have mig tilbage hos sig, hvis jeg taber mig yderligere, også hvis det bare er ½ kg. Godt så. Jeg er blevet sendt videre til en mave-tarm specialist, som skal tjekke mig også. Og en gynækolog som skal tjekke mine hormoner. Svinger mellem at være taknemmelig over at blive tjekket så grundigt, og at være bekymret over alt det postyr.
Jeg føler mig stadig fint tilpas, jeg sover, arbejder, spiser, træner, lever mit liv uden problemer - jeg er 'bare' blevet mindre.

Jeg arbejder med mere sund fedt i kosten, så mere avokado, olie, mandler, dressing på salaten osv. Vægten står stadig på et eller andet sted mellem 48-49 når jeg vejer mig, men altså i det mindste ikke yderligere vægttab.
Mit hår og negle og hud har det fint. Og - muligvis for meget information men - min cyklus er der stadig, så min krop er ikke i 'hungersnød', tænker jeg.

Nå ja, og så har jeg for nu droppet cardio. Så jeg laver pilates/ yoga 2 gange om ugen og træner vægte 1 til 2 gange om ugen. Men altså ingen løb eller anden cardio andet end at jeg forsat cykler på arbejde. Jeg håber at de små ændringer vil give en stille og rolig øgning i vægten på nogle kg hen over de næste måneder.
2
pige1987
Indlæg: 633
Tilmeldt: 18. dec 2015, 13:14
Kort karma: 22
Geografisk sted: KBH
Likede indlæg: 292

Re: Et nyt liv

Indlægaf pige1987 » 6. nov 2017, 11:26

Dejligt du har det godt. Det lyder meget fornuftigt det hele.

Mht. for meget info - tænker jeg det er fint at få med du har normal cyklus - det er et stort sundhedstegn.
0
Brugeravatar
sansera
Indlæg: 486
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:30
Kort karma: 51
Likede indlæg: 1385

Re: Et nyt liv

Indlægaf sansera » 2. mar 2018, 12:35

Synes at det gik så godt. Efter jul var min vægt på 50 kg, og jeg slappede af. Tænkte at julemaden og fri og alt det der havde hjulpet, og at nu skulle jeg bare vedligeholde de kg.
Så har ikke vejet mig eller på anden måde tænkt over det. Nu var jeg så på vægten i morges for første gang i uger, og jeg er tilbage på 48 kg. Jeg har ikke opdaget det. Synes ikke at jeg har spist anderledes og jeg har ikke trænet mere end jeg plejer. Det er pisse frustrerende. :nej: Har egentlig mest lyst til bare at acceptere, at det er den vægt min krop synes, at jeg skal have lige nu.
Er gennemtjekket på alle leder og kanter, og jeg fejler ikke noget. Jeg mangler ikke engang D-vitamin.
0

Tilbage til "Sund og/eller slank"