Singletråden

Her kan du snage løs i dine meddebattørers parforhold eller singleliv, og alt hvad der følger med.
Brugeravatar
Zombie
Indlæg: 2965
Tilmeldt: 16. aug 2015, 14:06
Kort karma: 724
Likede indlæg: 9980

Re: Singletråden

Indlægaf Zombie » 19. aug 2018, 11:32

Og nu: Singletråd.

Eller silketråd, som min telefon gerne vil skrive. :P
2
Petrix
Indlæg: 851
Tilmeldt: 8. apr 2016, 18:00
Kort karma: 61
Likede indlæg: 640

Re: Singletråden

Indlægaf Petrix » 19. aug 2018, 11:34

Min eks fik engang taget et billede fra et experimentarium, hvor hun prøver at være inde i en kasse, hvilket ikke rigtig var nogen succes.
Efterfølgende brugte hun billedet i en jobansøgning med teksten; “mig kan man ikke putte ned i en kasse”.
Hun er et vidunderligt menneske.
18
Brugeravatar
LadyFox
Indlæg: 12613
Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
Kort karma: 1406
Geografisk sted: Kbh
Likede indlæg: 23463

Re: Singletråden

Indlægaf LadyFox » 19. aug 2018, 11:37

Zombie skrev:
LadyFox skrev:
Zombie skrev:
LadyFox skrev:
Zombie skrev:Jeg synes ikke det dyrkes i min omgangskreds. Det ER bare. Og ingen studser rigtig over det, fører sig frem eller andet.

Jeg siger bare, dejligt hvis man ikke har behovet! Men det har nogle og så kan man jo blande sig uden om. Man behøver slet ikke gå op i det, for alt kan Googles. Så i stedet for at blive træt af det, kan man bare lade det fare og lade folk gøre som de vil. Inkl finde termer for alt mulig.


Men det virker bare som om at du har en holdning om at alle der ikke er heteroseksuelle, monogame osv. Selvfølgelig har styr på det, interessere sig for det, forstår det, holder sig opdateret på det - eller i hvert fald burde.

Og ja det kan Googles, men igen, det gider jeg ikke. Jeg er ligeglad med hvad folk tænder på og hvordan. Jeg er ligeglad med om der er kommet en kasse der passer på mig, siden sidst.

Os, ikke-heteroseksuelle, ikke-monogame, er jo også forskellige. Har forskellige tilgange til det, har forskellige holdninger til hvad der gavner. Lidt som nogle i miljøet synes priden er vigtig og er en god måde at sætte focus på en bedre tilværelse for LGBT-personer, andre synes det skader sagen. Selvom man er i samme situation ser man ikke nødvendigvis de samme løsninger.

Jeg skal ikke blande mig i om folk har behov for alle de her kasser, for jeg forstår egentlig som sagt godt behovet, og hvorfor man finder det rart.
Jeg er dog bare generelt ikke glad for hele konceptet med mennesker og kasser, jeg ville personligt heller af med kasserne end at lave flere. Men det er jo bare sådan jeg ser på det. Og så kan jeg jo heldigvis bare selv prøve på at se uden om alle de her kasser.


Altså, nej.

Jeg forklarer begrebet.

Nogen skriver, de simpelthen ikke forstår behovet for alle de termer.

Jeg opfordrer til, at man kan overveje om der går skår af en af, at alle de termer findes, når nu nogle mennesker åbenlyst har behov for dem.

Folk behøver slet ikke holde sig opdateret eller vide noget om det - jeg synes, det er fint at spørge og snakke om det, når nogen vil vide mere.

Men at sige, man er træt af det og, sådan læser jeg det, helst så at kasserne bare forsvandt... Det ser jeg som et udtryk for, at man har svært ved at sætte sig i andres sted. Hvilke vilkår, der kan få folk til at have lyst til at kunne sætte ord på deres levede liv, så de nemmere kan spejle sig i andre, der måske har det lige sådan.

Og jeg synes, det er hårdt at sige, man er træt af det og ih og åh, for det er ikke særlig anerkendende for mennesker, der egentlig ikke har bedt andre om alt mulig. De vil bare gerne have et begreb for dem selv, måske fordi de har været forvirret eller ulykkelige og følt sig udenfor fællesskabet.

Det er jo ikke fordi jeg starter denne her snak. Jeg kommer ikke og stopper det ned i halsen på nogen. Der blev spurgt, jeg svarer. Man behøver ikke forholde sig til det, hvis man ikke synes det ræsonnerer med ens egen filosofi.


Grunden til at jeg er træt af alle de her kasser (og det er ikke kun omkring kasser omkring seksualitet) er at mit indtryk er at folk har behovet fordi andre har haft en tendens til at putte folk i forkerte kasser, og have en masse holdninger omkring det. Og så laver man en ny kasse der passer. Hvis nu vi ikke havde så travlt med at putte andre i kasser, og dømme folk ud fra de her tIng, så ville behovet for at lave nye kasser ikke være så vigtigt.

Problemet som jeg ser det er at jo mere vi acceptere præmissen om at folk skal passe i en bestemt kasse, jo mere misforstået og udenfor er man også hvis man ikke passer ind i nogen kasse. Og det vil altid være nogen der ikke passer ind i kasserne, og det ved er forkerte.
At prøve at få alle til at passe ind i en kasse synes jeg ikke er særlig rummende eller inkluderende, tvært i mod. Jeg så hellere at alle havde deres egen kasse til det menneske de nu engang er, i stedet for at prøve at tilpasse folk og kasser til at passe sammen.

Når jeg alligevel vælger at have forståelse for de her kasser handler det om at jeg godt ved der findes folk der har travlt med at putte andre i kasser, og jeg godt forstår folk ikke har lyst til at føle sig forkerte og misforståede og så giver det jo mening at overgive sig til det her kassetænkning. Det ændre bare ikke på at det stadig er en måde at støtte op om den tanke at mennesker skal deles op, og det er vigtigt at passe ind på den rette hylde. Som vi i min perfekte verden prøvede at arbejde os væk fra.


Jeg er ikke som sådan uenig med dig. Men jeg ved også, at hvis jeg hele mit liv havde følt mig forkert, så ville det være rart at kunne sige "Jeg er DET her".

I sidste ende tror jeg også, at der kommer så mange kasser, at de reelt bliver ubrugelige, fordi nærmest hver menneske har sin egen. Og det synes jeg sådan set er okay. Eller... Det er jo måske et skridt på vejen hen til "ingen kasser".

Der er dog stadig lang vej igen. Medier m.m. er ikke repræsentativ nok ift mennesker, der ikke er heteroseksuelle eller monogame. Og så længe det altid er antaget, på trods af hvor mange forskellige måder der efterhånden er at leve på. Så længe tror jeg, folk har brug for deres alternative kasser at definere sig selv ud fra. "Her hører jeg til."


Så tror jeg faktisk vi er helt enige :lol: Som sagt så anerkender jeg jo også at det er rart at passe ind i en kasse. :) Især hvis man i forvejen føler sig forkert.
1
- Helgen og ordensstifter, prædikant og digter, dyreven og miljøforkæmper.
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 4021
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 1269
Likede indlæg: 9518

Re: Singletråden

Indlægaf Viskelæder » 19. aug 2018, 12:03

Jeg tænker også udefra, at I begge to (LadyFox og Zombie) faktisk er enige. I brænder begge to for, at folk, der stikker lidt ud i fht. det traditionelle, skal kunne føle sig frie og lykkelige. Det er sgu ret sejt. Spændende debat - måske burde vi lave en afstikkertråd?
5
LaScrooge
Indlæg: 3625
Tilmeldt: 9. okt 2015, 08:59
Kort karma: 952
Likede indlæg: 10170

Re: Singletråden

Indlægaf LaScrooge » 19. aug 2018, 12:09

Fru Sunshine skrev:Åh gud altså.
Nogle gange er jeg vist bare gammel og umoderne, men jeg begriber simpelthen ikke det der gøren-sig-interessant-med-et-fancy-navn-koncept.


Jeg beskriver ikke mig selv som panseksuel polyamourøs for at du skal synes, jeg er interessant. Det er i mine øjne en både arrogant og nedladende tanke.
11
Brugeravatar
Thestral
Indlæg: 2370
Tilmeldt: 11. aug 2015, 07:15
Kort karma: 386
Likede indlæg: 2449

Re: Singletråden

Indlægaf Thestral » 19. aug 2018, 13:44

Ok, jeg har et match på Tinder. Han spørger om jeg hygger mig og jeg forklarer at ja, jeg ser Netflix, hvortil hans respons er at han godt gad chille med mig :nerve:

Hvorfor er det at nogle mænd ret hurtigt bliver sådan lidt cheasy? Han kender mig jo slet ikke. Ovenstående er vores eneste korrespondance :genert:
5
Jeg har nået den alder,
hvor jeg ved, hvad der er værd at vide
og på en god dag kan jeg også huske noget af det..
Lys
Indlæg: 2158
Tilmeldt: 20. dec 2015, 20:30
Kort karma: 285
Likede indlæg: 3971

Re: Singletråden

Indlægaf Lys » 19. aug 2018, 13:50

Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Smiling_Goat skrev:
Thestral skrev:Nå men vi er tilbage ved den der Happn app. Jeg har snevret det ned til to mænd jeg egentlig godt kunne tænke mig at tage kontakt til men eftersom at jeg er sådan lidt akavet socialt og især ved første kontakt (og ind til jeg føler mig tryg) så spørger jeg her, hvad siger man?

Jeg tænker at "Hej" ikke er nok. Den ene har meget lidt profiltekst den anden en masse. Såå, ham med en masse, der tager man vel udgangspunkt i noget han har skrevet? Men han med meget lidt, hvad gør jeg lige der?


Har han et interessant billede måske?


Den ene med meget tekst har mange billeder bl.a. et par stykker fra rejser. Den anden har kun et. De har det til fælles at de i mine øjne er ret lækre :genert:


Så ville jeg bare spørge, om han har en god weekend, eller om han skal i biografen i aften (det er biografdag med billige billetter).

Nå ja, god ide :-D

Nå det er åbenbart ikke sådan det fungerer. Når man trykker på knappen så sender den et automatiseret Hej :gruble: :genert:


Fuck! Så det bestemmer bare, at man skal skrive hej? Hvad hvis man er typen, der siger "Howdy!"?
Jeg kender ikke Happn :genert:

Det gør jeg heller ikke, men pt. har ingen af dem svaret :lol:


Men har du matchet med dem eller bare liket dem? Den der “say hi” knap er lidt ligesom superlikes på Tinder, og den forsvinder, hvis I matcher, og bliver erstattet af “chat”.
0
Brugeravatar
Planten
Indlæg: 3335
Tilmeldt: 17. aug 2015, 21:06
Kort karma: 873
Likede indlæg: 5237

Re: Singletråden

Indlægaf Planten » 19. aug 2018, 13:54

Thestral skrev:Ok, jeg har et match på Tinder. Han spørger om jeg hygger mig og jeg forklarer at ja, jeg ser Netflix, hvortil hans respons er at han godt gad chille med mig :nerve:

Hvorfor er det at nogle mænd ret hurtigt bliver sådan lidt cheasy? Han kender mig jo slet ikke. Ovenstående er vores eneste korrespondance :genert:

Jeg har også lige skovlet en ud, som skrev at jeg burde putte hos ham i stedet for at træne. Jeg tror, jeg snart må gå af tinder igen :D
3
Brugeravatar
Thestral
Indlæg: 2370
Tilmeldt: 11. aug 2015, 07:15
Kort karma: 386
Likede indlæg: 2449

Re: Singletråden

Indlægaf Thestral » 19. aug 2018, 13:57

Lys skrev:
Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Smiling_Goat skrev:
Thestral skrev:Nå men vi er tilbage ved den der Happn app. Jeg har snevret det ned til to mænd jeg egentlig godt kunne tænke mig at tage kontakt til men eftersom at jeg er sådan lidt akavet socialt og især ved første kontakt (og ind til jeg føler mig tryg) så spørger jeg her, hvad siger man?

Jeg tænker at "Hej" ikke er nok. Den ene har meget lidt profiltekst den anden en masse. Såå, ham med en masse, der tager man vel udgangspunkt i noget han har skrevet? Men han med meget lidt, hvad gør jeg lige der?


Har han et interessant billede måske?


Den ene med meget tekst har mange billeder bl.a. et par stykker fra rejser. Den anden har kun et. De har det til fælles at de i mine øjne er ret lækre :genert:


Så ville jeg bare spørge, om han har en god weekend, eller om han skal i biografen i aften (det er biografdag med billige billetter).

Nå ja, god ide :-D

Nå det er åbenbart ikke sådan det fungerer. Når man trykker på knappen så sender den et automatiseret Hej :gruble: :genert:


Fuck! Så det bestemmer bare, at man skal skrive hej? Hvad hvis man er typen, der siger "Howdy!"?
Jeg kender ikke Happn :genert:

Det gør jeg heller ikke, men pt. har ingen af dem svaret :lol:


Men har du matchet med dem eller bare liket dem? Den der “say hi” knap er lidt ligesom superlikes på Tinder, og den forsvinder, hvis I matcher, og bliver erstattet af “chat”.

Nåårrhh :lol:
1
Jeg har nået den alder,
hvor jeg ved, hvad der er værd at vide
og på en god dag kan jeg også huske noget af det..
Smiling_Goat
Indlæg: 3937
Tilmeldt: 25. aug 2015, 16:29
Kort karma: 843
Likede indlæg: 14314

Re: Singletråden

Indlægaf Smiling_Goat » 19. aug 2018, 14:02

Thestral skrev:
Lys skrev:
Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Smiling_Goat skrev:
Thestral skrev:Nå men vi er tilbage ved den der Happn app. Jeg har snevret det ned til to mænd jeg egentlig godt kunne tænke mig at tage kontakt til men eftersom at jeg er sådan lidt akavet socialt og især ved første kontakt (og ind til jeg føler mig tryg) så spørger jeg her, hvad siger man?

Jeg tænker at "Hej" ikke er nok. Den ene har meget lidt profiltekst den anden en masse. Såå, ham med en masse, der tager man vel udgangspunkt i noget han har skrevet? Men han med meget lidt, hvad gør jeg lige der?


Har han et interessant billede måske?


Den ene med meget tekst har mange billeder bl.a. et par stykker fra rejser. Den anden har kun et. De har det til fælles at de i mine øjne er ret lækre :genert:


Så ville jeg bare spørge, om han har en god weekend, eller om han skal i biografen i aften (det er biografdag med billige billetter).

Nå ja, god ide :-D

Nå det er åbenbart ikke sådan det fungerer. Når man trykker på knappen så sender den et automatiseret Hej :gruble: :genert:


Fuck! Så det bestemmer bare, at man skal skrive hej? Hvad hvis man er typen, der siger "Howdy!"?
Jeg kender ikke Happn :genert:

Det gør jeg heller ikke, men pt. har ingen af dem svaret :lol:


Men har du matchet med dem eller bare liket dem? Den der “say hi” knap er lidt ligesom superlikes på Tinder, og den forsvinder, hvis I matcher, og bliver erstattet af “chat”.

Nåårrhh :lol:


Vent, hva? Superlike? Jeg troede bare, det var sådan man viste interesse

Hvad sker der så, hvis man trykker på hjertet? Hvad får modtageren så af besked?

Det kan være, vi har brug for et kursus herinde :lol:
1
Brugeravatar
Thestral
Indlæg: 2370
Tilmeldt: 11. aug 2015, 07:15
Kort karma: 386
Likede indlæg: 2449

Re: Singletråden

Indlægaf Thestral » 19. aug 2018, 14:12

Planten skrev:
Thestral skrev:Ok, jeg har et match på Tinder. Han spørger om jeg hygger mig og jeg forklarer at ja, jeg ser Netflix, hvortil hans respons er at han godt gad chille med mig :nerve:

Hvorfor er det at nogle mænd ret hurtigt bliver sådan lidt cheasy? Han kender mig jo slet ikke. Ovenstående er vores eneste korrespondance :genert:

Jeg har også lige skovlet en ud, som skrev at jeg burde putte hos ham i stedet for at træne. Jeg tror, jeg snart må gå af tinder igen :D

Jeg har lige lavet en ny profiltekst og fangede en der ikke havde læst den. Han snakker kun i seksuelle undertoner men skriver i sin profiltekst at han er en gentleman. Jeg ved ikke hvordan det hænger sammen :forvirret:
1
Jeg har nået den alder,
hvor jeg ved, hvad der er værd at vide
og på en god dag kan jeg også huske noget af det..
Brugeravatar
Thestral
Indlæg: 2370
Tilmeldt: 11. aug 2015, 07:15
Kort karma: 386
Likede indlæg: 2449

Re: Singletråden

Indlægaf Thestral » 19. aug 2018, 14:13

Smiling_Goat skrev:
Thestral skrev:
Lys skrev:
Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Smiling_Goat skrev:
Thestral skrev:Nå men vi er tilbage ved den der Happn app. Jeg har snevret det ned til to mænd jeg egentlig godt kunne tænke mig at tage kontakt til men eftersom at jeg er sådan lidt akavet socialt og især ved første kontakt (og ind til jeg føler mig tryg) så spørger jeg her, hvad siger man?

Jeg tænker at "Hej" ikke er nok. Den ene har meget lidt profiltekst den anden en masse. Såå, ham med en masse, der tager man vel udgangspunkt i noget han har skrevet? Men han med meget lidt, hvad gør jeg lige der?


Har han et interessant billede måske?


Den ene med meget tekst har mange billeder bl.a. et par stykker fra rejser. Den anden har kun et. De har det til fælles at de i mine øjne er ret lækre :genert:


Så ville jeg bare spørge, om han har en god weekend, eller om han skal i biografen i aften (det er biografdag med billige billetter).

Nå ja, god ide :-D

Nå det er åbenbart ikke sådan det fungerer. Når man trykker på knappen så sender den et automatiseret Hej :gruble: :genert:


Fuck! Så det bestemmer bare, at man skal skrive hej? Hvad hvis man er typen, der siger "Howdy!"?
Jeg kender ikke Happn :genert:

Det gør jeg heller ikke, men pt. har ingen af dem svaret :lol:


Men har du matchet med dem eller bare liket dem? Den der “say hi” knap er lidt ligesom superlikes på Tinder, og den forsvinder, hvis I matcher, og bliver erstattet af “chat”.

Nåårrhh :lol:


Vent, hva? Superlike? Jeg troede bare, det var sådan man viste interesse

Hvad sker der så, hvis man trykker på hjertet? Hvad får modtageren så af besked?

Det kan være, vi har brug for et kursus herinde :lol:

Hjertet giver mulighed for et hej som åbenbart er et superlike :stoned:
0
Jeg har nået den alder,
hvor jeg ved, hvad der er værd at vide
og på en god dag kan jeg også huske noget af det..
Brugeravatar
Madam Pomfrey
Indlæg: 4050
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
Kort karma: 831
Geografisk sted: Stæævns
Likede indlæg: 9967

Re: Singletråden

Indlægaf Madam Pomfrey » 19. aug 2018, 14:14

Smiling_Goat skrev:[

Vent, hva? Superlike? Jeg troede bare, det var sådan man viste interesse

Hvad sker der så, hvis man trykker på hjertet? Hvad får modtageren så af besked?

Det kan være, vi har brug for et kursus herinde :lol:


Kun hvis vedkommende har købt sig til at kunne se det.
Eller hvis begge trykker på hjertet, så opstår der et match, og begge parter får besked om det.
0
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 10078
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1514
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 13560

Re: Singletråden

Indlægaf Fru Sunshine » 19. aug 2018, 14:33

LaScrooge skrev:
Fru Sunshine skrev:Åh gud altså.
Nogle gange er jeg vist bare gammel og umoderne, men jeg begriber simpelthen ikke det der gøren-sig-interessant-med-et-fancy-navn-koncept.


Jeg beskriver ikke mig selv som panseksuel polyamourøs for at du skal synes, jeg er interessant. Det er i mine øjne en både arrogant og nedladende tanke.

Jeg er ret ligeglad med, hvad du kalder dig.
Jeg forstår ikke, det ikke er nok, at kalde dig ved dit navn.

Egentlig synes jeg, det arrogant og nedladende at alting skal proppes i ligegyldige kasser, men bevares. Hvis du selv trives i den der kasse, så må du da gerne sidde der for min skyld.
2
Lys
Indlæg: 2158
Tilmeldt: 20. dec 2015, 20:30
Kort karma: 285
Likede indlæg: 3971

Re: Singletråden

Indlægaf Lys » 19. aug 2018, 14:39

Smiling_Goat skrev:
Thestral skrev:
Lys skrev:
Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Thestral skrev:
Pyjamas skrev:
Thestral skrev:
Smiling_Goat skrev:
Thestral skrev:Nå men vi er tilbage ved den der Happn app. Jeg har snevret det ned til to mænd jeg egentlig godt kunne tænke mig at tage kontakt til men eftersom at jeg er sådan lidt akavet socialt og især ved første kontakt (og ind til jeg føler mig tryg) så spørger jeg her, hvad siger man?

Jeg tænker at "Hej" ikke er nok. Den ene har meget lidt profiltekst den anden en masse. Såå, ham med en masse, der tager man vel udgangspunkt i noget han har skrevet? Men han med meget lidt, hvad gør jeg lige der?


Har han et interessant billede måske?


Den ene med meget tekst har mange billeder bl.a. et par stykker fra rejser. Den anden har kun et. De har det til fælles at de i mine øjne er ret lækre :genert:


Så ville jeg bare spørge, om han har en god weekend, eller om han skal i biografen i aften (det er biografdag med billige billetter).

Nå ja, god ide :-D

Nå det er åbenbart ikke sådan det fungerer. Når man trykker på knappen så sender den et automatiseret Hej :gruble: :genert:


Fuck! Så det bestemmer bare, at man skal skrive hej? Hvad hvis man er typen, der siger "Howdy!"?
Jeg kender ikke Happn :genert:

Det gør jeg heller ikke, men pt. har ingen af dem svaret :lol:


Men har du matchet med dem eller bare liket dem? Den der “say hi” knap er lidt ligesom superlikes på Tinder, og den forsvinder, hvis I matcher, og bliver erstattet af “chat”.

Nåårrhh :lol:


Vent, hva? Superlike? Jeg troede bare, det var sådan man viste interesse

Hvad sker der så, hvis man trykker på hjertet? Hvad får modtageren så af besked?

Det kan være, vi har brug for et kursus herinde :lol:


Det er selvfølgelig ikke 1:1 et superlike - det er jo en anden app - men det er den tilsvarende måde at gøre opmærksom på sin interesse på, hvor modtageren kan se det uden selv at have liket.

At trykke på hjertet svarer til at swipe til højre på Tinder.
0

Tilbage til "Forhold og sex"