Smiling_Goat skrev:Karkluden skrev:Jeg var ikke videre imponeret i går, da han ikke kunne lide aftensmaden. Uden at have smagt på den. Og det var noget han ikke havde smagt i mange år, og aldrig har smagt lavet af mig. Så kan man som minimum smage en bid eller to.
Det var effing bagte rodfrugter, og dem har han kun smagt én gang for ti år siden da hans far lavede dem. Hans far laver dem ved at bruge våde, frosne rodfrugter og hælde en hel bøtte honning over og nærmest kun lige varme dem.
Der er altså stor forskel på dét og så en blanding af kartofler, persillerødder og rødbeder med masser af chili, salt og olie bagt godt sprøde. Så smag da 1-2 og find ud af om du kan lide det.
Det er jo faktisk også en helt anden ret. Det svarer til at sige, man ikke kan lide bagte kartofler, for man hader kartoffelmos..
PRÆCIS! Det var PRÆCIS mit argument. Jeg bryder mig fx heller ikke om gamle ole-ost (som min mor ynder at spise). Men derfor kan jeg sgu da godt lide mellemlagret ost, cheddar, parmesan, rav-ost etc etc.
Og igen: fair nok, hvis han heller ikke havde kunnet lide de her rodfrugter. Men man kunne da godt smage, når det er noget SÅ forskelligt.