Partråden

Her kan du snage løs i dine meddebattørers parforhold eller singleliv, og alt hvad der følger med.
MissHindenburg
Indlæg: 674
Tilmeldt: 13. aug 2015, 08:33
Kort karma: 52
Likede indlæg: 799

Re: Partråden

Indlægaf MissHindenburg » 9. feb 2018, 21:29

Jeg skal arbejde og han har cirka en million ting at lave...
- Hente vores vielsesringe ved guldsmeden.
- Tage et billede af en statue, som jeg skal bruge til min bog.
-Købe Så -jord
-Tage julelys ned.
-Vaske tøj Ca. 5 vaske i alt.
Hvis han når bare 2 af de her punkter tror jeg at jeg skal være tilfreds! Han har haft en ret streng uge.
0
Brugeravatar
Mavis
Indlæg: 459
Tilmeldt: 17. apr 2017, 11:41
Kort karma: 59
Likede indlæg: 696

Re: Partråden

Indlægaf Mavis » 9. feb 2018, 21:47

Vi har ferie. Jeg skal fejre min fødselsdag med min familie søndag, købe nogle ting til hans anniversary-gave og slappe af.

Vi mødes onsdag på Valentinsdag og tager nok ud og spiser (for første gang :blush2: ). Resten af ugen, muligvis afbrudt af et par dage hvor han skal væk igen, skal vi nusse, se serier, snakke og sidde og kigge hinanden dybt i øjnene og og og :love: .
5
Det gode brød. Fra Schulstad. Smager frisk. Og er. I skiver.
Smiling_Goat
Indlæg: 3082
Tilmeldt: 25. aug 2015, 16:29
Kort karma: 656
Likede indlæg: 10356

Re: Partråden

Indlægaf Smiling_Goat » 9. feb 2018, 21:56

Han har overladt mig til mig selv frem til på søndag

Jeg skal bare gå full starfish i sengen, se TV min kæreste hader, spise det, han ikke gider spiser, drikke så meget sodavand og spise så meget slik, at jeg ville skamme mig, hvis han var hjemme. Det bliver fantastisk :dåne:

Nå ja, jeg er selvfølgelig gået i gang - og har stjålet hans slumretæppe
8
Brugeravatar
Guilded_Lily
Indlæg: 4360
Tilmeldt: 12. sep 2015, 09:41
Kort karma: 377
Likede indlæg: 4214

Re: Partråden

Indlægaf Guilded_Lily » 9. feb 2018, 23:23

Han henter min søster og sviger i lufthavnen i morgen aften, så i morgen skal der - ta-daaa - gøres rent og reddes op til dem. Søndag skal vi til barnedåb, og om aftenen er der lagt an til hygge med Gin&Lemon/G&Ts, rødvin og Irish coffee. Det er kun manden, der ikke har ferie næste uge, så ungerne og jeg skal hygge (lige tidligt nok op tirsdag for at køre søster og svoger retur til lufthavnen, men ellers sove læææænge!)
0
Lykke
Indlæg: 3064
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 129
Likede indlæg: 2583

Re: Partråden

Indlægaf Lykke » 10. feb 2018, 05:26

Glemmer hele tiden at det er ferie i næste uge.
Men vi er i København. En enkelt overnatning med barn her fra fredag til i dag.
Tænker vi svinger forbi bageriet Juno, og spiser morgenmad og køber et par kager med til senere familiebesøg.
Søndag skal jeg aflevere en bil. Måske vi skal spise en fastelavnsbolle.
Fra mandag skal jeg skrive eksamensopgave færdig - den skal være færdig den 22. Februar.
Men satser på at vi kan nå på museum, en tur på streetfood og bibliotek og sådan med barnet.
0
Brugeravatar
TakeAChanceOnMe
Indlæg: 667
Tilmeldt: 6. aug 2017, 20:04
Kort karma: 45
Geografisk sted: United Kingdom
Likede indlæg: 910

Re: Partråden

Indlægaf TakeAChanceOnMe » 10. feb 2018, 21:12

Vi var ude at kigge på hus i går. Det var fuldkommen perfekt - uden på, inden i, prismæssigt og ganske fint område. Vi blev godkendt til lån med det samme og var faktisk klar til at lægge reservationsgebyr på stedet. Vi besluttede os dog for at tage hjem og finde ud af hvilket af hus vi gerne ville have - de er nybyg, så frit valg mellem de resterende plots.

Da vi kommer hjem får vi læste op på det management firma der står for fællesarealerne og vedligehold af hæk/træer/etc. Der er udelukkende negativ feedback på nettet - de fordobler priserne ud af det blå, sender regninger for ydelser der aldrig er fuldført eller eksisterer for den sags skyld og er derudover ikke til at komme i kontakt med.

Så i dag tog vi tilbage til det byggeri vi oprindeligt ville købe ved, men havde lidt betænkeligheder med. Vi fik en snak med salgsdamen derude og fik en nyere prisliste.
Da vi kom hjem var min kæreste mega irriteret og blev ved med at sige den samme ting igen og igen. Da jeg gjorde ham opmærksom på det, bed han hovedet af mig og beskyldte mig for at give ham attitude :nerve: .

Da han falder ned igen fortæller han at det er fordi han er bange for at vi ikke har råd til at "komme i gang" so to speak. Har han regnet på det? På ingen måde.
Bruger 5 minutter i Excel og vi er stadig godt med økonomisk efter alt er betalt. Men var det værd lige at tjekke inden han hidsede sig op? Neeeej da :fløjt:

Nu er han helt glad igen og venter på at få okay fra lånerådgiveren, så vi kan få lagt reservationsgebyr og få købt det skide hus :cool:

Så nu flytter vi ud i slutningen af Juni - hvis alt går vel! :rock: . Det er også på tide, for da vi kom tilbage stank hele huset af hash igen - curtesy of boyfriend's stedbror ... Wooooo! :cuss:
3
LaScrooge
Indlæg: 2095
Tilmeldt: 9. okt 2015, 08:59
Kort karma: 581
Likede indlæg: 5337

Re: Partråden

Indlægaf LaScrooge » 11. feb 2018, 10:22

Jeg er ærlig talt dødtræt af min kæreste for tiden. Han er så humørsvingende at jeg simpelthen ikke ved, hvor jeg har ham eller hvad jeg kan forvente. Engang imellem tænker jeg, at han burde prøve at se sig selv udefra, måske forestille sig, at en af hans venner var til stede og så hvad han sagde og gjorde og udstrålede overfor mig. Jeg har simpelthen svært ved at forestille mig, at han kan synes at han er et rart menneske og en god kæreste - den type kæreste, han ønsker at være.
En af de ting jeg er træt af, er at han misbilliger mig. Og hans misbilligelse kommer til udtryk gennem et lukket ansigt, manglende øjenkontakt og kulde. I stedet for at åbne munden lader han mig mærke, at han misbilliger på dén måde. Det er sgu da latterligt. Jeg er pt nærmest badet i negativ energi fra ham mere eller mindre konstant. Hvordan kan han synes det er rart? Hvordan kan han overhovedet have lyst til at være sådan? Og hvorfor er han sammen med mig, hvis han ikke kan lide mig halvdelen af tiden?
Jeg snakker selvfølgelig med ham om det og han siger selvfølgelig, at han godt kan lide mig. Men jeg har lidt svært ved at forene kærlighed med den type adfærd. Det er i bedste fald umodent.
Jeg ved, at han har det svært, men jeg fatter simpelthen ikke, at han ikke kan finde ud af at tænke på mig som sin allierede og behandle mig derefter. United team. Jeg ved ikke om det virkelig er så banalt, at det bare kan sammenlignes med børn der skejer ud derhjemme og er artige ude. Det der med at føle sig tryg nok til ikke at skulle anstrenge sig og have en facade. Men jeg ved at jeg synes det er pisse anstrengende og at jeg er ved at være godt træt af, at jeg hele tiden skal forholde mig til noget negativt og selv når det ikke er der at skulle vente på at det kommer, for det gør det. Det er faktisk rigtig stressende. Jeg tager ikke tingene til mig, men jeg skal stadig forholde mig til det, på samme måde som jeg ved, at regnen ikke falder for at genere mig, men jeg bliver stadig våd. Og jeg er faktisk også en smule bekymret over at jeg er nødt til at lade være med at tage hans halløj alvorligt, for noget af det er måske noget, der rent faktisk er vigtigt for ham, i stedet for at være en udløber at depressionen og angsten. Det er unaturligt for mig, rent faktisk, ikke at tage et andet voksent menneske alvorligt, ikke at tage deres ord for gode varer, men det er jeg nødt til at dispensere fra ret ofte sammen med ham. Det føles respektløst. Og samtidig er det rent faktisk noget han beder mig om at gøre, direkte. Han beedr mig om at huske at han ikke har det godt. Men så flyder det bare sammen for mig hvornår jeg skal lytte og tage det alvorligt, og hvornår jeg bare skal trække på skuldrene og tænke, "Nå, han har det ikke skide fedt lige nu, jeg lader det glide ind af det ene øre og ud af det andet".

Jeg er ikke den mest velformulerede lige nu. Der er vist noget om det der med at man bliver dummere af at have tømmermænd.
0
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 3998
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1078
Likede indlæg: 3602

Re: Partråden

Indlægaf Spjaerten » 11. feb 2018, 10:26

Puh Scrooge det lyder squ ikke særlig rart.
Kan ikke lade være at tænke om jeres forholds udvikling og hans opførsel, har været medvirkende til dit lejligheds køb osv?
Måske i har en chance for at det blir bedre når i ikke skal bo sammen?
For selvom i taler om det og han godt er klar over det. Så har man fortjent bedre!
6
Tryk på * :slem:
LaScrooge
Indlæg: 2095
Tilmeldt: 9. okt 2015, 08:59
Kort karma: 581
Likede indlæg: 5337

Re: Partråden

Indlægaf LaScrooge » 11. feb 2018, 10:37

Spjaerten skrev:Puh Scrooge det lyder squ ikke særlig rart.
Kan ikke lade være at tænke om jeres forholds udvikling og hans opførsel, har været medvirkende til dit lejligheds køb osv?
Måske i har en chance for at det blir bedre når i ikke skal bo sammen?
For selvom i taler om det og han godt er klar over det. Så har man fortjent bedre!


Tak. Det er faktisk rigtig rart at få at vide, at jeg har fortjent bedre. Jeg ved det godt, men det, at nogen ytrer det og viser medfølelse er en lise.

Ja, det har været medvirkende til det, omend jeg meget, meget længe har villet have mit eget. Jeg tør ikke satse på at bo sammen med ham, det er for usikkert og det vil være mig, der skal flytte - igen! - hvis det ikke går. Jeg har brug for min egen faste base. Det er så bare en bonus derudover at det bliver godt for vores forhold. Det kommer til at lette presset på os begge to. Lige nu skal han forholde sig til mig hele tiden, selv når han er fuld af selvhad og ulykke, og jeg er ikke i tvivl om at det bidrager til en negativ spiral i ham. Han kan ikke lide sig selv, og han kan endnu mindre lide sig selv når han kommer til at tænke over, at han var tarvelig overfor mig, også selvom han ikke rigtig magtede at være anderledes. Han kan ikke rumme alt det der, så meget af det får udløb ved at blive projiceret over på mig. Og når jeg flytter, skal jeg ikke gå op og ned af et menneske, der er fuld af mørke, hvilket påvirker mig på mange måder - også ved, at jeg får ondt af ham. Og fordi det gør ondt, at en jeg elsker har det så dårligt. Min hverdag bliver lysere og lettere. Når jeg flytter kan vi ses når han har overskud og når vi begge har lyst til hinanden, og han kan gå i hule-mode når han har en dårlig dag og slippe for at skulle præstere som menneske, ven og kæreste. Det bliver godt.
4
Brugeravatar
Ladysparrow
Indlæg: 535
Tilmeldt: 14. aug 2015, 11:50
Kort karma: 55
Likede indlæg: 1069

Re: Partråden

Indlægaf Ladysparrow » 12. feb 2018, 15:04

Vi havde gæster hele weekenden og lørdag aften da de var smuttet i seng, blev vi siddende og snakkede over en øl eller 2. Jeg ved ikke noget bedre end at vi sidder og sludrer, planlægger og griner sammen. Sådan lidt ud af det blå siger han "So, when are going to start making babies?, I know we are a bit tipsy, but why not talk about it?" :lun: Vi har snakket om det før og han er altid god til at bringe det op. Jeg får nævnt at det burde jo ikke vare alt for længe, pga. min alder og at vi ikke ved hvor lang tid det kommer at tage og om vi i det hele taget kan få børn. Hans svar var det til "Let's start this year? There is only you for me and its been like that since I met you - I want us to have kids besides our 3 cats" :love2:
8
No1
Indlæg: 975
Tilmeldt: 14. sep 2015, 05:37
Kort karma: 101
Likede indlæg: 1170

Re: Partråden

Indlægaf No1 » 12. feb 2018, 16:02

Jeg ser muligvis ikke min kæreste før påske. Det er virkelig deprimerende.

Mit håb er lidt at jeg kan skaffe mig en fridag ekstra eller to og så se ham i en weekend, selvom det er langt at køre for så kort tid.
0
Don't get so tolerant that you tolerate intolerance.
Brugeravatar
TakeAChanceOnMe
Indlæg: 667
Tilmeldt: 6. aug 2017, 20:04
Kort karma: 45
Geografisk sted: United Kingdom
Likede indlæg: 910

Re: Partråden

Indlægaf TakeAChanceOnMe » 12. feb 2018, 17:35

OK blev givet fra lånerådgiveren - reservationsbeløb er lagt. Vi skal skrive kontrakt om 28 dage og så er huset vores!

Desværre var min kærestes far rigtig negativ omkring det, hvilket sendte min kæreste ud i panik og tristhed. Så nu er han helt udmattet gået kold, men optimistisk over projektet igen :lun: Han er lidt sød!
5
Brugeravatar
Raenil
Indlæg: 317
Tilmeldt: 27. nov 2016, 10:50
Kort karma: 17
Geografisk sted: Silkeborg
Likede indlæg: 728

Re: Partråden

Indlægaf Raenil » 12. feb 2018, 17:50

Hvad er et reservationsbeløb?
0
Brugeravatar
TakeAChanceOnMe
Indlæg: 667
Tilmeldt: 6. aug 2017, 20:04
Kort karma: 45
Geografisk sted: United Kingdom
Likede indlæg: 910

Re: Partråden

Indlægaf TakeAChanceOnMe » 12. feb 2018, 18:01

Raenil skrev:Hvad er et reservationsbeløb?


Det foregår lidt anderledes herovre end i Danmark trif jeg. Men det er et fuldkommen nybygget hus, så indtil videre har vi kun betalt 250 pund for at reservere vores valgte plot.

Efterfølgende ligger man så 2000 pund under et reservetionsmøde (kalder de det vidst) og når der bliver udvekslet kontrakter efter 28 dage ligger man resten af depositumet.

Fik ikke lige fanget alle detaljerne præcist :genert:
1
Brugeravatar
achillaxedprune
Indlæg: 1454
Tilmeldt: 4. jan 2016, 18:38
Kort karma: 486
Likede indlæg: 3566

Re: Partråden

Indlægaf achillaxedprune » 12. feb 2018, 18:07

LaScrooge skrev:
Spjaerten skrev:Puh Scrooge det lyder squ ikke særlig rart.
Kan ikke lade være at tænke om jeres forholds udvikling og hans opførsel, har været medvirkende til dit lejligheds køb osv?
Måske i har en chance for at det blir bedre når i ikke skal bo sammen?
For selvom i taler om det og han godt er klar over det. Så har man fortjent bedre!


Tak. Det er faktisk rigtig rart at få at vide, at jeg har fortjent bedre. Jeg ved det godt, men det, at nogen ytrer det og viser medfølelse er en lise.

Ja, det har været medvirkende til det, omend jeg meget, meget længe har villet have mit eget. Jeg tør ikke satse på at bo sammen med ham, det er for usikkert og det vil være mig, der skal flytte - igen! - hvis det ikke går. Jeg har brug for min egen faste base. Det er så bare en bonus derudover at det bliver godt for vores forhold. Det kommer til at lette presset på os begge to. Lige nu skal han forholde sig til mig hele tiden, selv når han er fuld af selvhad og ulykke, og jeg er ikke i tvivl om at det bidrager til en negativ spiral i ham. Han kan ikke lide sig selv, og han kan endnu mindre lide sig selv når han kommer til at tænke over, at han var tarvelig overfor mig, også selvom han ikke rigtig magtede at være anderledes. Han kan ikke rumme alt det der, så meget af det får udløb ved at blive projiceret over på mig. Og når jeg flytter, skal jeg ikke gå op og ned af et menneske, der er fuld af mørke, hvilket påvirker mig på mange måder - også ved, at jeg får ondt af ham. Og fordi det gør ondt, at en jeg elsker har det så dårligt. Min hverdag bliver lysere og lettere. Når jeg flytter kan vi ses når han har overskud og når vi begge har lyst til hinanden, og han kan gå i hule-mode når han har en dårlig dag og slippe for at skulle præstere som menneske, ven og kæreste. Det bliver godt.


Men...hvis han er sådan, så vil du jo aldrig kunne få børn med ham? Med mindre du er indstillet på at være alenemor med en far, der kun kan tage over når han har overskud (og lyst) til det.

Ai, som jeg også nævnte i mit grønne kort...du fortjener bedre. :kys: ... Må man spørge, hvorfor du fandt sammen med ham igen?
5
Hvis man vil behandle folk ens, skal man behandle dem forskelligt.
Citat: Ukendt morfar.

Tilbage til "Forhold og sex"