Partråden

Her kan du snage løs i dine meddebattørers parforhold eller singleliv, og alt hvad der følger med.
Muspel
Indlæg: 1491
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 222
Likede indlæg: 3174

Re: Partråden

Indlægaf Muspel » 16. feb 2018, 16:07

Smiling_Goat skrev:
Muspel skrev:
TinaW skrev:
Muspel skrev:
TinaW skrev:
Muspel skrev:Jeg har fået en kæreste. Og det er grundlæggende helt fantastisk. Men. Nogle gange er det altså også også ret svært! Jeg har svært ved at vænne mig til at have en anden person så tæt på. Og jeg tror det er det, der gør, at jeg nogengange trækker mig mere end godt er- eller bliver kritisk desværre.

Fx er han mere ordentlig end mig- sådan husligt. Han reder derfor min seng så snart vi forlader den. Og egentligt synes jeg selv det er fint nok at vente lidt, så madrassen og dynerne får lidt luft. Men. Altså. Herregud - der har jeg indtil nu tænkt, at det var sødt tænkt.

I dag har han så hængt begge dyner op over dørene i soveværelset - for at lufte dem. Og det bliver jeg lidt presset af faktisk. Og kommer til at kommentere på det. Og egentligt var det jo kun sødt tænkt, men jeg følte mig kritiseret (for ikke selv at gøre den slags) og også udfordret af at jeg aldrig ville lægge mit hvide -helt nyvaskede sengetøj op over døre, der garanteret er støvede. Og ja... Så jeg kom til at sige ‘det er jo mit hjem’ - og det var godt nok ikke ret anerkendende af mig. Og straks tog han dynerne ned og lagde dem sirligt i sengen. Og jeg sagde, at det jo ikke var det, jeg mente med det.
Jeg sagde undskyld, men gik ikke ind i en forklaring om, hvad jeg reagerede på. Fordi det er jo totalt ulogisk.

Men for pokker. Hvorfor reagerer jeg mon så meget på absolut småting? Det er som om jeg leder efter fejl der ikke er der.

Min forhistorie er mange forliste forhold, og en barndom der har givet nogle tilknytningsvanskeligheder- så på mange måder er det totalt forventeligt. Men. Jeg er i tvivl om, hvordan jeg skal komme forbi det og ikke skubbe ham fra mig i processen. Øv!


Tal med ham om det? At det ikke er ham og det han gør, men nogle ting du har med i bagagen, der får dig til at reagere som du gør?
Jeg havde meget svært ved, at få forklaret min mand (dengang vi var kærester) om det jeg havde gennemgået med min eksmand. Hvor dybe spor det egentligt havde sat. Så jeg lod han læse nogle ting, dels fra statsforvaltningen og dels en rapport, der var udarbejdet fra det krisecenter jeg havde opholdt mig på. For det var ret ubegribeligt for ham, at nogen kunne opføre sig sådan, som min eks havde gjort. Ikke at han troede at jeg løj eller overdrev, men da jeg lærte ham at kende, havde jeg også bare talt og talt og talt om det skete til hudløshed og magtede det ikke lige mere på det tidspunkt. Så var det nemmere at han læste de her ting.Tak. Og du har helt ret. Og det prøver jeg også. Men det kan være svært. Fx siger han af og til ‘det behøver du ikke undskylde.’ Og for mig lukker det lidt snakken. Som om, han ikke har lyst til at gå mere ind i det. Men jeg må vel insistere på samtalen. Der bliver bare sådan et uendeligt hav af afstand mellem os.


Jeg tænker også at du lægger mere i det, end han nok gør. Synes det er nogle fine forslag der er kommet med, at du bare lige siger at nogle ting har du det bedst med, blive gjort på en bestemt måde, mens du anerkender hans indsats.
Jeg er lidt sær med mit vasketøj, vil gerne have at klemmerne matcher og at det hænger på en bestemt måde. Når manden har vasket og hængt op, så er det lige får jeg får tics :fløjt: Jeg øver mig i, at ignorere det, for det kan jo være så uendeligt lige meget om de dumme klemmer matcher :DHa ha- åh det er genkendeligt. I går puttede han fx dem sovs jeg havde lavet til de ovnbagte kartofler OVENPÅ SALATEN - hvor jeg virkelig havde kælet for detaljerne der valgte jeg dog at tickse helt helt lydløst :-D


Det minder mig om mig og min kærestes sovsekrise '16. Jeg lavede sovs, som jeg plejede... og han var ikke vild med den :sur:. Det endte i en større diskussion, hvor jeg fik sagt, at jeg ALDRIG lavede sovsen igen!!

I dag laver jeg sovs på hans måde... For den er faktisk bedre end min var :genert:

Jeg var også nødt til at trække vejret dybt i begyndelsen da vi fandt sammen og spørge mig selv, om jeg holdt fast i min måde at gøre tingene på, fordi det virkelig var den bedste måde at gøre dem på.. Eller om det i virkeligheden handlede om, at jeg ikke havde lyst til at tage imod råd og ændre mine rutiner.

Når jeg tænker tilbage, ser jeg den periode som en tid, hvor vi pudsede kanter af. Vi var to (meget) selvstændige individer, der skulle finde ud af at få en hverdag til at fungere - med de kompromiser og følelse af afhængighed af andre som det medførte. Han måtte knapt nok give mig et lift dengang.

Nå, med tiden har vi fået givet plads til hinanden, og lavet fælles rutiner, så det jeg vil sige med det her er, hvis du og din kæreste minder om mig og min.. Så forsvinder irritationen med tiden.


Jeg tror rigtig meget på, at det handler om min selvstændighed. Men den er mærkelig den irritation. Jeg ville da aldrig reagere på at en veninde gjorde tilsvarende.

Vi havde en snak om det i eftermiddag. Og han forklarede, at han reagerede på, når jeg splittede fornemmelsen af ‘os’ ud i et ‘du og jeg’ - og det giver mening. Men jeg er nok bare utrolig meget ‘jeg’ - og slår mig lidt i tøjret for at blive alene et ‘os’.

Jeg tror og satser på, at du har ret i at det bliver bedre med tiden.
0
Brugeravatar
Anilara
Indlæg: 2181
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:43
Kort karma: 278
Likede indlæg: 3291

Re: Partråden

Indlægaf Anilara » 16. feb 2018, 16:49

Jeg kan godt genkende det med at være typen som ser forholdet som "du og jeg" og ikke "os". Det har min kæreste også beklaget sig lidt over :fløjt:

Jeg er ekstremt selvstændig, også selvom vi bor sammen og har gjort det i nogle år. Jeg stiller spørgsmål til hvorfor han gør ting på sin måde, og jeg er eksempelvis umulig at lave mad med, fordi jeg kommenterer ret meget på den måde han vælger at udføre madlavning på.

Men til gengæld er jeg ret awesome kæreste på andre punkter. Jeg har lært at holde mig fra de ting, hvor mine kommentarer ikke gavner, og til gengæld sætte pris på de ting han gør med gode hensigter.

Jeg kan mærke vores forskelle lærer mig at blive mere tolerant og rummelig. Og det kan jeg godt li', faktisk.
Især når det handler om dybest set ubetydelige ting - det har jeg kun godt af at kunne håndtere.

Så, jeg tror mange personer i forhold kan genkende det med at skulle tage nogle dybe vejrtrækninger, fordi modparten gør ting anderledes. Der skal en del tilvænning til, og man lærer at vælge sine kampe. Til gengæld bliver man et mere rummeligt menneske, og en der er nemmere at være i forhold med :)

(Selvfølgelig skal man ikke finde sig i alt - alt er en afvejning).
7
abcd
Indlæg: 2858
Tilmeldt: 21. sep 2016, 12:18
Kort karma: 108
Likede indlæg: 2907

Re: Partråden

Indlægaf abcd » 16. feb 2018, 16:59

Jeg er vist lidt i den anden grøft, jeg er stort set ligeglad med alt hvad der har med hjemmet og husholdning at gøre. Hun kan bestemme 100% hvordan det skal være, hvis hun siger det skal være på en anden måde, bliver det på en anden måde, jeg gider ikke bruge så meget som 10 sekunder på at diskutere det.

Eneste problem med det er når hun beder om min holdning til et eller andet, og jeg siger jeg er ligeglad. Nogle gange er det åbenbart forventet at jeg har en holdning, og så siger jeg et eller andet, men det er heller ikke godt nok, for hun kan godt gennemskue at jeg bare siger et eller andet for at stille hende tilfreds. Men det er bare svært at mønstre en holdning når jeg helt reelt er ligeglad.
3
TinaW
Indlæg: 223
Tilmeldt: 17. jan 2018, 13:49
Kort karma: 20
Likede indlæg: 240

Re: Partråden

Indlægaf TinaW » 16. feb 2018, 18:05

abcd skrev:Jeg er vist lidt i den anden grøft, jeg er stort set ligeglad med alt hvad der har med hjemmet og husholdning at gøre. Hun kan bestemme 100% hvordan det skal være, hvis hun siger det skal være på en anden måde, bliver det på en anden måde, jeg gider ikke bruge så meget som 10 sekunder på at diskutere det.

Eneste problem med det er når hun beder om min holdning til et eller andet, og jeg siger jeg er ligeglad. Nogle gange er det åbenbart forventet at jeg har en holdning, og så siger jeg et eller andet, men det er heller ikke godt nok, for hun kan godt gennemskue at jeg bare siger et eller andet for at stille hende tilfreds. Men det er bare svært at mønstre en holdning når jeg helt reelt er ligeglad.


Sådan har jeg det når manden begynder at tale om værktøj og diverse dingenoter :D Undrer mig tit over, hvor meget forskelligt værktøj det kan være nødvendigt at have i en helt almindelig husholdning. Han undrer sig helt sikkert over hvor mange par sko det kan være nødvendigt at have, hvorfor hesten skal have så mange forskellige underlag og trenser og hvorfor den får fysioterapeutiske behandlinger oftere end jeg selv går til kiropraktor :fløjt:
1
Brugeravatar
TakeAChanceOnMe
Indlæg: 680
Tilmeldt: 6. aug 2017, 20:04
Kort karma: 45
Geografisk sted: United Kingdom
Likede indlæg: 923

Re: Partråden

Indlægaf TakeAChanceOnMe » 17. feb 2018, 16:08

Nu er vi rykket med næste fase i forbindelse med huskøb. Der er blevet indbetalt en god slat til byggefirmaet og vi/min kæreste har udfyldt en helveds masse papirer.

Det vil så sige at nu pengene er gået ud af min konto, synes jeg pludselig at det er virkeligt og det er er kæmpe skridt og jeg er skide bange. Min kæreste er faldet til ro med beslutningen og er rigtig begejstret. Vi har byttet roller fuldstændig ...

Kan ikke helt fatte det :nerve: er det normalt? :lol:

I morges spillede min praktikklub kamp og jeg blev inviteret med til at løbe på banen hvis der var skader. Hvis de nu kunne finde plads til mig bare på deltids-basis ville min lykke være gjort :genert:
Nu skal vi så bruge aftenen på at fejre at min kæreste fylder 30 på mandag - hans far+kæreste og søster+kæreste kommer med ud og spiser. Det skal nok blive en skøn aften :lun:
2
Brugeravatar
Krølle
Indlæg: 1969
Tilmeldt: 16. aug 2015, 02:48
Kort karma: 886
Likede indlæg: 6200

Re: Partråden

Indlægaf Krølle » 17. feb 2018, 16:41

abcd skrev:Jeg er vist lidt i den anden grøft, jeg er stort set ligeglad med alt hvad der har med hjemmet og husholdning at gøre. Hun kan bestemme 100% hvordan det skal være, hvis hun siger det skal være på en anden måde, bliver det på en anden måde, jeg gider ikke bruge så meget som 10 sekunder på at diskutere det.

Eneste problem med det er når hun beder om min holdning til et eller andet, og jeg siger jeg er ligeglad. Nogle gange er det åbenbart forventet at jeg har en holdning, og så siger jeg et eller andet, men det er heller ikke godt nok, for hun kan godt gennemskue at jeg bare siger et eller andet for at stille hende tilfreds. Men det er bare svært at mønstre en holdning når jeg helt reelt er ligeglad.


I har sikkert helt styr på det hjemme hos jer, men det, du nævner her, var hos mig og min nu eks noget, der drev mig til vanvid. Jeg endte med beslutningerne, fordi han var "whatever" ift det meste. Nogen vil uden tvivl tænke "COOL, så bliver det på min måde. Hvor skønt!" Men for mig var det et konstant irritationsmoment, fordi jeg endte med at skulle styre vores fælles liv og tage alle beslutninger. Det var ikke en rolle, jeg syntes, var fed, og det endte med at sætte sig i mig og over tid blive et reelt problem; hvorfor helvede var det mig, der konstant skulle bruge mentalt energi pga t træffe beslutninger, som jeg lige så,gerne ville være foruden? Det føltes som dobbelt op på administrationsarbejdet i vores forhold, og jeg brækkede mig en lille smule i perioder med store omvæltninger og dermed mange beslutninger indvortes liv, når han syntes, at han havde fint med overskud og jeg var max presset. No shit, Sherlock? Du køre jo på administrativt frihjul.

Vi var nok ret ekstreme på det punkt, så er er sikkert ingen sammenligning. Jeg blev bare lige trigget af dit i dæg :genert:
14
TinaW
Indlæg: 223
Tilmeldt: 17. jan 2018, 13:49
Kort karma: 20
Likede indlæg: 240

Re: Partråden

Indlægaf TinaW » 17. feb 2018, 17:02

Krølle skrev:
abcd skrev:Jeg er vist lidt i den anden grøft, jeg er stort set ligeglad med alt hvad der har med hjemmet og husholdning at gøre. Hun kan bestemme 100% hvordan det skal være, hvis hun siger det skal være på en anden måde, bliver det på en anden måde, jeg gider ikke bruge så meget som 10 sekunder på at diskutere det.

Eneste problem med det er når hun beder om min holdning til et eller andet, og jeg siger jeg er ligeglad. Nogle gange er det åbenbart forventet at jeg har en holdning, og så siger jeg et eller andet, men det er heller ikke godt nok, for hun kan godt gennemskue at jeg bare siger et eller andet for at stille hende tilfreds. Men det er bare svært at mønstre en holdning når jeg helt reelt er ligeglad.


I har sikkert helt styr på det hjemme hos jer, men det, du nævner her, var hos mig og min nu eks noget, der drev mig til vanvid. Jeg endte med beslutningerne, fordi han var "whatever" ift det meste. Nogen vil uden tvivl tænke "COOL, så bliver det på min måde. Hvor skønt!" Men for mig var det et konstant irritationsmoment, fordi jeg endte med at skulle styre vores fælles liv og tage alle beslutninger. Det var ikke en rolle, jeg syntes, var fed, og det endte med at sætte sig i mig og over tid blive et reelt problem; hvorfor helvede var det mig, der konstant skulle bruge mentalt energi pga t træffe beslutninger, som jeg lige så,gerne ville være foruden? Det føltes som dobbelt op på administrationsarbejdet i vores forhold, og jeg brækkede mig en lille smule i perioder med store omvæltninger og dermed mange beslutninger indvortes liv, når han syntes, at han havde fint med overskud og jeg var max presset. No shit, Sherlock? Du køre jo på administrativt frihjul.

Vi var nok ret ekstreme på det punkt, så er er sikkert ingen sammenligning. Jeg blev bare lige trigget af dit i dæg :genert:


Min mand kan også godt være sådan lidt “det bestemmer du bare” med nogle ting. Og som dig så irriterer det mig også af og til. For jeg skal forvejen træffe alle beslutninger, når han er ude at arbejde og tit ikke kan kontaktes pga ingen net forbindelse.Så derfor vil jeg gerne have nogle input, når han er hjemme. Omvendt så træffer han mange beslutninger, når han er ude og arbejde og synes derfor det ofte er helt fint, at jeg bare bestemmer. Det er ikke nemt :D
0
abcd
Indlæg: 2858
Tilmeldt: 21. sep 2016, 12:18
Kort karma: 108
Likede indlæg: 2907

Re: Partråden

Indlægaf abcd » 17. feb 2018, 17:36

Krølle skrev:
abcd skrev:Jeg er vist lidt i den anden grøft, jeg er stort set ligeglad med alt hvad der har med hjemmet og husholdning at gøre. Hun kan bestemme 100% hvordan det skal være, hvis hun siger det skal være på en anden måde, bliver det på en anden måde, jeg gider ikke bruge så meget som 10 sekunder på at diskutere det.

Eneste problem med det er når hun beder om min holdning til et eller andet, og jeg siger jeg er ligeglad. Nogle gange er det åbenbart forventet at jeg har en holdning, og så siger jeg et eller andet, men det er heller ikke godt nok, for hun kan godt gennemskue at jeg bare siger et eller andet for at stille hende tilfreds. Men det er bare svært at mønstre en holdning når jeg helt reelt er ligeglad.


I har sikkert helt styr på det hjemme hos jer, men det, du nævner her, var hos mig og min nu eks noget, der drev mig til vanvid. Jeg endte med beslutningerne, fordi han var "whatever" ift det meste. Nogen vil uden tvivl tænke "COOL, så bliver det på min måde. Hvor skønt!" Men for mig var det et konstant irritationsmoment, fordi jeg endte med at skulle styre vores fælles liv og tage alle beslutninger. Det var ikke en rolle, jeg syntes, var fed, og det endte med at sætte sig i mig og over tid blive et reelt problem; hvorfor helvede var det mig, der konstant skulle bruge mentalt energi pga t træffe beslutninger, som jeg lige så,gerne ville være foruden? Det føltes som dobbelt op på administrationsarbejdet i vores forhold, og jeg brækkede mig en lille smule i perioder med store omvæltninger og dermed mange beslutninger indvortes liv, når han syntes, at han havde fint med overskud og jeg var max presset. No shit, Sherlock? Du køre jo på administrativt frihjul.

Vi var nok ret ekstreme på det punkt, så er er sikkert ingen sammenligning. Jeg blev bare lige trigget af dit i dæg :genert:


Jeg har en holdning til ting som er væsentlige for vores liv. F.eks. hvordan vi bruger vores penge. Det er ting som hvor skærebrætterne skal ligge, hvilken farve sengetøjet skal have, og hvordan værelserne skal være indrettet som jeg ikke har en holdning til. Jeg vil gerne have en holdning hvis jeg bliver bedt om det, men den bliver baseret på plat eller krone.
4
Brugeravatar
Dikus
Moderator
Indlæg: 7189
Tilmeldt: 10. aug 2015, 20:39
Kort karma: 980
Geografisk sted: Nuuk
Likede indlæg: 10364

Re: Partråden

Indlægaf Dikus » 18. feb 2018, 03:14

Første gang, jeg lagde noget i min kærestes opvaskemaskine, blev jeg irettesat, fordi jeg pakkede den forkert. Sjældent har hev været så tiltrukket af en mand.

Han blev lidt paf, da han vist var nervøs for at have bevæget sig ud i den modsatte grøft :lol:
2
Brugeravatar
Ladysparrow
Indlæg: 536
Tilmeldt: 14. aug 2015, 11:50
Kort karma: 56
Likede indlæg: 1079

Re: Partråden

Indlægaf Ladysparrow » 18. feb 2018, 04:11

Vi er begge ramt af en hård omgang influenza - for lidt siden vågnede jeg midt i et hosteanfald og det gjorde så ondt. Mens jeg hoster og harker nusser min kæreste mig på panden og finder hostedmedicinen frem. Han forslår at hente te til mig men det eneste jeg har lyst til er ingenting. Nu ligger jeg og bliver nusset i håret af en halvsnorkende mand. Tænk at jeg er så heldig at jeg skal blive gammel sammen med ham.
5
Lykke
Indlæg: 3084
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 129
Likede indlæg: 2592

Re: Partråden

Indlægaf Lykke » 18. feb 2018, 05:34

Dikus skrev:Første gang, jeg lagde noget i min kærestes opvaskemaskine, blev jeg irettesat, fordi jeg pakkede den forkert. Sjældent har hev været så tiltrukket af en mand.

Han blev lidt paf, da han vist var nervøs for at have bevæget sig ud i den modsatte grøft :lol:


Det er sjovt hvor forskellige man kan være.
Det der havde jeg stejlet helt over.
Jeg har SÅ svært ved at noget skal gøres på bestemte måder.
Jeg laver ikke engang mad på den samme måde hver gang (samme ret fx forstås).
2
Brugeravatar
achillaxedprune
Indlæg: 1458
Tilmeldt: 4. jan 2016, 18:38
Kort karma: 488
Likede indlæg: 3576

Re: Partråden

Indlægaf achillaxedprune » 18. feb 2018, 05:53

Krølle skrev:
abcd skrev:Jeg er vist lidt i den anden grøft, jeg er stort set ligeglad med alt hvad der har med hjemmet og husholdning at gøre. Hun kan bestemme 100% hvordan det skal være, hvis hun siger det skal være på en anden måde, bliver det på en anden måde, jeg gider ikke bruge så meget som 10 sekunder på at diskutere det.

Eneste problem med det er når hun beder om min holdning til et eller andet, og jeg siger jeg er ligeglad. Nogle gange er det åbenbart forventet at jeg har en holdning, og så siger jeg et eller andet, men det er heller ikke godt nok, for hun kan godt gennemskue at jeg bare siger et eller andet for at stille hende tilfreds. Men det er bare svært at mønstre en holdning når jeg helt reelt er ligeglad.


I har sikkert helt styr på det hjemme hos jer, men det, du nævner her, var hos mig og min nu eks noget, der drev mig til vanvid. Jeg endte med beslutningerne, fordi han var "whatever" ift det meste. Nogen vil uden tvivl tænke "COOL, så bliver det på min måde. Hvor skønt!" Men for mig var det et konstant irritationsmoment, fordi jeg endte med at skulle styre vores fælles liv og tage alle beslutninger. Det var ikke en rolle, jeg syntes, var fed, og det endte med at sætte sig i mig og over tid blive et reelt problem; hvorfor helvede var det mig, der konstant skulle bruge mentalt energi pga t træffe beslutninger, som jeg lige så,gerne ville være foruden? Det føltes som dobbelt op på administrationsarbejdet i vores forhold, og jeg brækkede mig en lille smule i perioder med store omvæltninger og dermed mange beslutninger indvortes liv, når han syntes, at han havde fint med overskud og jeg var max presset. No shit, Sherlock? Du køre jo på administrativt frihjul.

Vi var nok ret ekstreme på det punkt, så er er sikkert ingen sammenligning. Jeg blev bare lige trigget af dit i dæg :genert:


Så uendelig enig... Det er på top 2 over irritationsmomenter i mit ægteskab også. Hvis mig og min mand nogensinde gik fra hinanden, så ville netop dennne problematik også være en årsag. Det er så pisse træls.
1
Hvis man vil behandle folk ens, skal man behandle dem forskelligt.
Citat: Ukendt morfar.
abcd
Indlæg: 2858
Tilmeldt: 21. sep 2016, 12:18
Kort karma: 108
Likede indlæg: 2907

Re: Partråden

Indlægaf abcd » 18. feb 2018, 06:27

Jeg kan godt forstå at man bliver træt hvis man skal tage alle beslutninger i husstanden uden nogensinde at få modspil. Men jeg synes også der skal være plads til interesseforskelle og til bare at være ligeglad med nogle ting. Jeg har præsteret at komme hjem fra arbejde og sætte mig i sofaen uden at opdage at den stod et helt andet sted i stuen fordi min kone havde flyttet rundt. Hun sad og ventede på at jeg skulle kommentere det, men jeg opdagede intet. Det udtrykker meget godt mit interesseniveau mht. hvor sofaen skal stå. Bare der er en sofa, og internettet virker, så er stuen i mine øjne perfekt. Omvendt hvis vi skal have ny bil, vil min kone gerne at hun kan sidde ordentligt i den, og at der er god plads til børnene på bagsædet og oppakning i bagagerummet, og måske at der er klimaanlæg og bakkamera. Resten beslutter jeg. Jeg ville ikke forvente at hun gad have en holdning til om den skal have 150 eller 200 hestekræfter, hvilket mærke er bedst, eller om den skal være ny eller brugt. Jeg spørger og forventer at få et "det bestemmer du" tilbage.
1
TinaW
Indlæg: 223
Tilmeldt: 17. jan 2018, 13:49
Kort karma: 20
Likede indlæg: 240

Re: Partråden

Indlægaf TinaW » 18. feb 2018, 07:45

abcd skrev:Jeg kan godt forstå at man bliver træt hvis man skal tage alle beslutninger i husstanden uden nogensinde at få modspil. Men jeg synes også der skal være plads til interesseforskelle og til bare at være ligeglad med nogle ting. Jeg har præsteret at komme hjem fra arbejde og sætte mig i sofaen uden at opdage at den stod et helt andet sted i stuen fordi min kone havde flyttet rundt. Hun sad og ventede på at jeg skulle kommentere det, men jeg opdagede intet. Det udtrykker meget godt mit interesseniveau mht. hvor sofaen skal stå. Bare der er en sofa, og internettet virker, så er stuen i mine øjne perfekt. Omvendt hvis vi skal have ny bil, vil min kone gerne at hun kan sidde ordentligt i den, og at der er god plads til børnene på bagsædet og oppakning i bagagerummet, og måske at der er klimaanlæg og bakkamera. Resten beslutter jeg. Jeg ville ikke forvente at hun gad have en holdning til om den skal have 150 eller 200 hestekræfter, hvilket mærke er bedst, eller om den skal være ny eller brugt. Jeg spørger og forventer at få et "det bestemmer du" tilbage.


Et eller andet sted, er det jo også bedøvende lige meget, om andre er enige i den måde man gør tingene og hvem der går op i hvad. Så længe men indbyrdes i forholdet har det fint med den måde det kører på. Ellers bliver det jo til et problem. Som i Krølles tilfælde.
Jeg kan godt blive lidt “så tag dog stilling”, men samtidig så sætter jeg så stor pris på min mands øvrige egenskaber, at jeg ikke gider gøre det til et problem i vores forhold.
1
Brugeravatar
Maanii
Indlæg: 478
Tilmeldt: 30. apr 2016, 09:10
Kort karma: 66
Likede indlæg: 1395

Re: Partråden

Indlægaf Maanii » 18. feb 2018, 08:24

Igår snakkede vi om hvordan et større beløb vi modtager skal formidles – jeg siger at vi også skal passe på med bare at bruge pengene, og opsparing måske er mere fornuftigt.

Han føler sig angrebet, som om jeg mener at han er ufornuftig og at jeg vil bestemme... og reagerer ved at sige “det er mine penge så jeg gør som jeg vil”.

Jeg ved han ikke mener det, og alle hans handlinger de sidste 10 år og har understreger at han ikke har den holdning – men fuck hvor er det et low blow til den der tjener mindst i en fælles økonomi.
1
At bane min vej i verden i dag, kræver alt jeg har.

Tilbage til "Forhold og sex"