Danmark har brug for alle muslimer

Hvad sker der lige for verden?! Diskutér det her!
Inger H.
Indlæg: 1
Tilmeldt: 3. sep 2015, 11:40
Kort karma: 0

Danmark har brug for alle muslimer

Indlægaf Inger H. » 3. sep 2015, 11:48

Vi skal have så mange som muligt til landet - og i særdeleshed til danmark, hvor det stadig kun er 2% af befolkningen, der er Nydanskere. Hvorfor dog ikke få hele folkegrupper herop ad gangen? danmark kan snildt tage i mod 10 millioner Nydanskere over en årrække - så ville vi have ligeså mange indbyggere som det multikulturelle paradis, Holland. VI kunne eksempelvis inddele et land som Irak i nogle administrative inddelinger, hvor hver inddeling repræsenterer et vestligt land, og så er det det enkelte lands opgave at få fragtet hvert eneste menneske fra deres del af landet op til Europa. Der er ingen grund til, at de mennesker ikke også skulle nyde godt af den rigdom, vi har os her i Europa. Det ville både skabe pep og dynamik i samfundet - noget, vi har brug for.

:P

MVH.

Tigermanden.
0
Islam i DK? Ja tak, Multikulturen længe leve!
Akehurst2
Indlæg: 6306
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 635
Likede indlæg: 14452

Re: Danmark har brug for alle muslimer

Indlægaf Akehurst2 » 3. sep 2015, 12:06

Skumfidusen skrev:Ok


Du synes ikke, der er grund til at tage lidt pænere imod, når vi nu så småt begynder at opbygge en portefølje af trolls herinde?
1
Brugeravatar
jensen
Indlæg: 3
Tilmeldt: 3. sep 2015, 11:49
Kort karma: 0
Likede indlæg: 1

Re: Danmark har brug for alle muslimer

Indlægaf jensen » 3. sep 2015, 14:58

Inger H. skrev:Vi skal have så mange som muligt til landet - og i særdeleshed til danmark, hvor det stadig kun er 2% af befolkningen, der er Nydanskere. Hvorfor dog ikke få hele folkegrupper herop ad gangen? danmark kan snildt tage i mod 10 millioner Nydanskere over en årrække - så ville vi have ligeså mange indbyggere som det multikulturelle paradis, Holland. VI kunne eksempelvis inddele et land som Irak i nogle administrative inddelinger, hvor hver inddeling repræsenterer et vestligt land, og så er det det enkelte lands opgave at få fragtet hvert eneste menneske fra deres del af landet op til Europa. Der er ingen grund til, at de mennesker ikke også skulle nyde godt af den rigdom, vi har os her i Europa. Det ville både skabe pep og dynamik i samfundet - noget, vi har brug for.

:P

MVH.

Tigermanden.Svar er fjernet pga personangreb, som ikke er tilladt herinde. Moderator
0

Tilbage til "Politik, kultur og samfund"