AlmostFamous35 skrev:godtnavn skrev:AlmostFamous35 skrev:
Gourmandiet er ikke rigtigt øko...
På Østerbro ligger der også en forholdsvis ny slagter, der hedder spis min gris (de har alle typer kød). Deres dyr er øko/biodynamiske, kommer fra landmænd de kender og bliver skudt på marken, så man undgår stress ved slagtning. Og der er en masse andre fordele, prøv at læse http://spismingris.dk/ti-bud/
Kødet er amazing!!!
Deres smileyrapport sagde bare de var decideret klamme da vi var forbi for nogle måneder siden, håber det er blevet bedre. Men at kødet var 20 grader varmt gjorde at vi holdt os derfra. Ved du om de har fået en glad smiley siden?[/
De er ret nystartede og det der skete var, at de som forsøg havde nogle spegepølser hængende i butikken ifbm noget fermentering. Disse var ikke tiltænkt salg, men det havde de ikke fået skiltet med (de vidste ikke bedre). Så det var ikke kødet i disken, der var i butikstemperatur.
(Og når det så er sagt, så er der mange pølsemagere, der har røgvarer hængende i butikken. Der er bare delte meninger de "gamle håndværkere" og "akademikerne i Fødevarestyrelsen" imellem om, hvad der er det rette..
De har i øvrigt fin smiley nu:)
Fedt! Det fremgik ikke af rapporten, det lød som det var det var det kød de solgte fra disken, eller det tænkte jeg måske bare det var, og det synes jeg lød lige voldsomt nok. Vi må ind og kigge næste gang vi kommer forbi