Pandesteg skrev:ManicNinja skrev:Havde købt noget Løgismose gourmet kyllingebryst, der så skidelækkert ud. Nu skulle jeg sgu forkæle mig selv lidt, så ordentlig kvalitet på bordet! Stegte det, som jeg plejer med kylling, bare i ovnen med krydderi på. Plejer at fungere fint. 50 minutter og ud kommer saftigt kød med masser af smag.
...
Køber aldrig Løgismose-kylling igen: Ud kom to vanvittigt seje stykker kød uden mindste spor af smag. Kæft, det var kedeligt. Jeg har ikke engang gidet spise op - og ville sgu hellere æde den grillede snackpeber plus dampet løg, blomkål og gulerødder, som jeg også havde lavet. Dét tror jeg godt nok aldrig er sket for mig før. Virkelig mange firsts her - har heller aldrig lavet tør kylling før.
50 minutter i ovnen til kyllingebryst? Så kan jeg nu godt forstå den bliver tør som bare fanden jeg steger kort af på panden for at få stegeskorpe og så 20 minutter i ovnen ved 200 grader.
Haha - hov, skrev forkert. Der skulle stå kyllingeLÅR Nej, ikke bryst til stegning i ovn. Dét gider jeg ikke rigtigt købe, hvis ikke det skal "i noget", for det smager jo ikke at ret meget. Anyway, jeg stegte dem ved ret lav temperatur. Plejer som sagt at fungere fint.