Wizzze skrev:SonataA skrev:Wizzze skrev:SonataA skrev:Wizzze skrev:SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.
Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.
Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.
Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.
Jeg plejer at få ham til at hakke en ekstra filet og blande i, så den er lidt mere fisket, så skal den bare have lidt mere peber og nogen gange lidt hakket forårsløg, så er den fin, og det er jo super hurtig mad 5min til at forme deller og så 20min på panden, 10min på hver side, så er der mad.
Spæk, spæk og spæk, det er det der mangler. De bliver så vildt sprøde
Steges i rigeligt smør og vendes kun en gang = super sprøde
Spæk og så steges i smør = gude skønne deller! Jeg giver mig ikke. Er opvokset på havnen, har arbejdet på røgeri, I know my fiskedelle