Lykke skrev:kidkomb skrev:Æg
Jeg kværner snildt 40-50 æg om måneden og det skifter lidt i perioder, hvordan jeg vil have dem.
Jeg havde en lang periode med blødkogte æg. BLØDkogte. Helst uden hvide-snot, bevares, men så længe blommen er helt flydende, så kan jeg tåle lidt hvide-snask.
Så spejlæg. Samme princip som ovenstående. Gerne stegt på en pande ved høj varme i smør, så det får lidt sprødhed også.
I øjeblikket er det røræg. Vådt. -skal laves med en smule karry, et mini-nips stødt muskat, friskkværnet peber og en røvfuld groft salt med tørrede KarlJohan-svampe i.
Ammenammenam!
Wow det er mange æg! Jeg synes stadig at æg er en luksusting.
Ja, det er mange. Det er også en luksus-ting for mig, men fordi min mor får dem billigt fra en landmand, der har så rigeligt og hvor hønsene har det mega godt, så vold-æder jeg
Det er ikke en varig ordning, for landmanden er gammel og min mors ven, som kender landmanden er også oppe i årene. Så det er med at nyde det -og det gør jeg så til fulde