Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 4141
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 996
Likede indlæg: 7770

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Filipai » 21. mar 2016, 12:01

Pandesteg skrev:
Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D


Jeg påtænker at bage denne her i påskedagene: http://www.madbanditten.dk/2016/03/19/a ... ndel-kage/, den kunne godt passe til dine krav.


En appelsinkage er i hvertfald en god idé. Men det skal helst ikke være en LCHF kage, og mandler er grundet en af gæsterne udelukket. Men tusinde tak for bud, og inspiration.

Hvis andre har en god gennemtestet appelsinkage er jeg total fresh på at modtage en opskrift :D
1
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15465

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 21. mar 2016, 12:20

Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D

Hvad med en citron-birkes kage? Det er så lækkert med cream cheese frosting :)
1
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 4141
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 996
Likede indlæg: 7770

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Filipai » 21. mar 2016, 12:28

HappyPaww skrev:
Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D

Hvad med en citron-birkes kage? Det er så lækkert med cream cheese frosting :)


Det har jeg aldrig smagt før, men det lyder lækkert :)
0
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15465

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 21. mar 2016, 12:53

Filipai skrev:
HappyPaww skrev:
Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D

Hvad med en citron-birkes kage? Det er så lækkert med cream cheese frosting :)


Det har jeg aldrig smagt før, men det lyder lækkert :)

Har ikke selv prøvet opskriften endnu, men den her ser ret god ud: http://www.louiogbearnaisen.dk/2014/08/ ... -kage.html
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1738
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 16695

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 22. mar 2016, 11:08

Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D

Citronmåne.
Jeg plejer at bruge Prices version (jeg bager den af to omgange eller bager halv portion - og skærer lidt ned på smørmængden).
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 14712
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 688
Likede indlæg: 19039

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 24. mar 2016, 11:49

Jeg har taget et oksespidsbryst på 600 g op af fryseren som jeg tænker at smide i ovnen i aften. Jeg kan google mig frem til til en stegetid på 2½ time, men det er for stege på 1-1½ kg, så mon ikke den skal have have kortere tid når den kun er på 600 g?

Hvor længe ville I give den?
0
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 14712
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 688
Likede indlæg: 19039

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 24. mar 2016, 15:11

Flora skrev:Jeg har taget et oksespidsbryst på 600 g op af fryseren som jeg tænker at smide i ovnen i aften. Jeg kan google mig frem til til en stegetid på 2½ time, men det er for stege på 1-1½ kg, så mon ikke den skal have have kortere tid når den kun er på 600 g?

Hvor længe ville I give den?


Anyone?
0
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 9659
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 1356
Likede indlæg: 29250

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sangius » 24. mar 2016, 15:14

Flora skrev:
Flora skrev:Jeg har taget et oksespidsbryst på 600 g op af fryseren som jeg tænker at smide i ovnen i aften. Jeg kan google mig frem til til en stegetid på 2½ time, men det er for stege på 1-1½ kg, så mon ikke den skal have have kortere tid når den kun er på 600 g?

Hvor længe ville I give den?


Anyone?


Jeg ville sætte et termometer i... :)

Men ellers, en så lille steg, den ville jeg give ca 1 time. Hvis den altså er helt optøet. :)
1
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 14712
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 688
Likede indlæg: 19039

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 24. mar 2016, 15:19

Sangius skrev:
Flora skrev:
Flora skrev:Jeg har taget et oksespidsbryst på 600 g op af fryseren som jeg tænker at smide i ovnen i aften. Jeg kan google mig frem til til en stegetid på 2½ time, men det er for stege på 1-1½ kg, så mon ikke den skal have have kortere tid når den kun er på 600 g?

Hvor længe ville I give den?


Anyone?


Jeg ville sætte et termometer i... :)

Men ellers, en så lille steg, den ville jeg give ca 1 time. Hvis den altså er helt optøet. :)


Jeg har desværre ikke et termometer. Men jeg satser på 1 times tid så. Den er helt optøet. Tak :kys:
0
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 9659
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 1356
Likede indlæg: 29250

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sangius » 24. mar 2016, 15:21

Hvis det er et fladt stykke kød ville jeg endda nok tage den ud efter 45-50 minutter, og lade den hvile indpakket i et kvarters tid... Hader overstegt kød :P
0
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 14712
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 688
Likede indlæg: 19039

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 24. mar 2016, 15:41

Sangius skrev:Hvis det er et fladt stykke kød ville jeg endda nok tage den ud efter 45-50 minutter, og lade den hvile indpakket i et kvarters tid... Hader overstegt kød :P


Ok. Det prøver jeg :)
0
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 3908
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 782
Likede indlæg: 9159

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. mar 2016, 20:46

Jeg har et glad salatmayonaise som snart bliver for gammelt.

Jeg har også et par glas honning der har overskredet mindst holdbar.

Nogen ideer til hvad jeg kan lave hvor ovenstående ingredienser indgår? Ikke i samme ret, selvfølgelig :)
0
Closure, closure, closure closure closure
Brugeravatar
MissBailey
Indlæg: 687
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
Kort karma: 40
Likede indlæg: 656

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MissBailey » 26. mar 2016, 21:10

^honningglasserede gulerødder :savl:

Måske man kan bruge salatmayo i en tunsalat sammen med lidt creme fraiche..
1
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 12397
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 1072
Likede indlæg: 18411

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Persnikedy » 27. mar 2016, 08:22

Kommodedyret skrev:Jeg har et glad salatmayonaise som snart bliver for gammelt.

Jeg har også et par glas honning der har overskredet mindst holdbar.

Nogen ideer til hvad jeg kan lave hvor ovenstående ingredienser indgår? Ikke i samme ret, selvfølgelig :)


Mayoen kunne bruges i kyllingesalat og æggesalat, lige i påskens ånd :-D
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 9659
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 1356
Likede indlæg: 29250

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sangius » 27. mar 2016, 09:49

Flora skrev:
Sangius skrev:Hvis det er et fladt stykke kød ville jeg endda nok tage den ud efter 45-50 minutter, og lade den hvile indpakket i et kvarters tid... Hader overstegt kød :P


Ok. Det prøver jeg :)


Blev den spiselig??? :D
0
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018

Tilbage til "Mad og drikke"