Mænd (drenge) og bryster

Her kan du snage løs i dine meddebattørers parforhold eller singleliv, og alt hvad der følger med.
Petrix
Indlæg: 3745
Tilmeldt: 8. apr 2016, 18:00
Kort karma: 174
Likede indlæg: 3632

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Petrix » 9. apr 2016, 02:32

Må ærligt indrømme at de ikke gør det helt store for mig.
De kan da være pæne, men jeg taber ikke kæben af den grund.
0
27102021
Brugeravatar
Aima
Indlæg: 3595
Tilmeldt: 23. aug 2015, 01:43
Kort karma: 1397
Likede indlæg: 15898

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Aima » 9. apr 2016, 03:03

Jeg har aldrig oplevet særlig interesse for mine bryster fra mænd der ikke i forvejen havde fået nogenlunde fri tilgang til dem, men de gør nu heller ikke megen væsen af sig. Altså brysterne.

Til gengæld får jeg mange komplimenter, af varierende kvalitet, for min numse, og for et par måneder siden, var der en gut ovre i træningscenteret, der bankede hovedet i en vægtstang, fordi han, efter eget udsagn kom til at glo på min røv og ikke så sig for. Hans ven havde observeret uheldet, og vi syntes alle det var ret sjovt, også mig, altså, jeg kan jo også godt selv komme til at glo, hvis noget jeg synes er nice lige dukker op.
Dagen efter lagde ham dér så et billede på facebook, af den bule han havde fået i panden, og en kommentar om, at styrkeområdet i centeret for en sikkerheds skyld for fremtiden burde deles op i dame- og herreafdelinger. Da jeg så opslaget, synes jeg stadig det var lidt sjovt og selvironisk, men i kommentarfeltet begyndte ham og hans ven så at skrive sådan lidt indforstået om min numse, og dér blev det faktisk sådan lidt for meget for mig.

Jeg accepterer at mennesker er seksuelle væsner, og at visse fysiske aspekter trigger et eller andet, bevidst og ubevidst, jeg føler mig ikke implicit objektiviseret, fordi en mand mister fokus og bliver påvirket i sin umiddelbare adfærd af mine bryster og numses tilstedeværelse, men jeg får følelses af at blive objektiviseret, når de pågældende mænd bare lader sig rive lidt med og udtrykker sig åbent som om, det er fuldstændigt socialt acceptabelt at give min numse og bryster åbenlys opmærksomhed og fokus. Det er fint nok de tænker 'god røv!', men de behøver ikke råbe det efter mig eller vise mig det ved at stå åbenlyst og glo.

Nå, men det var vist egentligt ikke det der blev spurgt om, det var mere i forlængelse af snakken ovenover.
6
I'll stick with hell no's and headphones...
Brugeravatar
Precaseptica
Indlæg: 845
Tilmeldt: 27. aug 2015, 10:07
Kort karma: 210
Likede indlæg: 1874

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Precaseptica » 9. apr 2016, 08:52

Uagtet at jeg selv er ret meget til de forskellige attributter den kvindelige krop kan byde på, så ærgrer det mig lidt hver gang en kvinde bliver ked af opmærksomheden imod disse. Jeg så helst at der ikke var forskel på et mandebryst og et kvindebryst når det kom til offentlig færden. Det har ikke gjort noget godt for kropsbilledet at brysterne igen er indfanget og ikke sluppet fri længere.

Det nypuritanske billede af hvad der er seksuelt og hvad der ikke er ønsker at græmmes over en så bred vifte af ting der burde være helt almindelige at ting der intet har med sex at gøre meget hurtigt får det.

Der findes jo stadig samfund hvor kvindebryster ikke er noget særligt fordi de luftes rigeligt. I dem kunne man ikke forestille sig at mænd vred om på sig selv for at glo efter dem. På denne måde tror jeg også at vi kunne tage hovedet af objektiviseringen ved at undlade at gemme os selv så meget væk. Men det er klart at det er svært at ændre individuelt, for så er man jo blot ekshibishionist. I andres øjne.
2
Brugeravatar
Elvispop
Indlæg: 2406
Tilmeldt: 14. aug 2015, 16:37
Kort karma: 263
Geografisk sted: 9900
Likede indlæg: 4555

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Elvispop » 9. apr 2016, 08:53

What's not to love.
Det er den mest synlige ting, der viser forskellen på kønnene.
Selv med tøj på, er deres tilstedeværelse oftest synlig.
Og så er der nogen for enhver smag...

Jeg er nu li'så meget til en go' popo.
0
Så tænd dog for helvede de baglygter
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2823
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3451

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Torn » 9. apr 2016, 09:06

Jeg er egentligt glad for, at (nogle) mænd synes bryster er fantastiske. Jeg kan lide opmærksomheden fx når jeg går i byen og jeg er VILD med opmærksomheden, når jeg kan se min kæreste svømme væk i fantasier ved synet af mine bryster.

Til gengæld er der også problematiske områder. Fx arbejder jeg med en del unge mænd på jobbet og af den grund er jeg fuldstændig pakket ind og brysterne er strammet ind i en fladende sports-BH. Ikke sagt, at alle unge mænd ikke kan styre deres blikke, men jeg har oplevet, hvis blot en lille smule vises (ikke en gang kavalergangen, bare den begyndende fedtophobning), så render (nogle) af de unge mænds blikke. Og det bryder jeg mig bare slet, slet, slet ikke om. Ikke på job eller andre professionelle sammenhænge.
1
Brugeravatar
Tanten
Indlæg: 1922
Tilmeldt: 14. aug 2015, 12:03
Kort karma: 457
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 9624

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Tanten » 9. apr 2016, 11:55

Jeg forstår til fulde mænds fascination af bryster. De er da så vidunderligt bløde og lækre at røre ved og har en yderst tiltalende facon. Jeg er meget glad for mine egne, som jeg holder om, når jeg skal sove.
1
Brugeravatar
Tanten
Indlæg: 1922
Tilmeldt: 14. aug 2015, 12:03
Kort karma: 457
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 9624

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Tanten » 9. apr 2016, 11:58

Men alting er jo afhængig af kontekst - da jeg ammede mine sønner, eller når jeg vinterbader, er ved lægen eller sidder til et møde, forventer jeg da, at mine bryster ikke får en seksualiseret rolle. Det hører da godt nok også til sjældenhederne, at voksne mænd ikke kan skelne.
2
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2823
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3451

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Torn » 9. apr 2016, 12:22

Tanten skrev:Men alting er jo afhængig af kontekst - da jeg ammede mine sønner, eller når jeg vinterbader, er ved lægen eller sidder til et møde, forventer jeg da, at mine bryster ikke får en seksualiseret rolle. Det hører da godt nok også til sjældenhederne, at voksne mænd ikke kan skelne.


Puha nej, det ville godt nok være ubehageligt. Heldigvis oplever jeg det slet heller ikke som et problem.
0
Brugeravatar
dgd2007
Indlæg: 23772
Tilmeldt: 26. aug 2015, 20:59
Kort karma: 1202
Likede indlæg: 22015

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf dgd2007 » 9. apr 2016, 13:01

Tja, hvorfor er bryster fantastiske? ... Er det overhovedet et spørgsmål! :fløjt:

Det er selvfølgelig svært at konkretisere og teoretisere.
Men altså, de er vel de eneste menneskelige legemsdele, der kun kan gøre godt. Altså bortset fra, hvad de evt. kan afstedkomme ... men i sig selv kan de kun gøre godt.

Mht. den erotiske kontakt er der jo også noget specielt ved dem, idet alt det de kan udtrykke og udstråle, og den måde de kan blive livlige på, er fuldstændigt uden for den bevidste kontrol. Derfor føler man vel, at man har kontakt med noget virkelig ægte.

Jeg er meget enig med dem, der har været inde på, at graden af "hype" omkring dem har meget at gøre med tidsånden osv. Fx dengang man ikke måtte se ankler, var de også mere interessante end nu. Og dengang alle havde bare bryster på stranden, var det jo ikke fordi man ikke kunne gå på stranden uden at få jern på. Faktisk er en af de sjoveste ting, jeg kan huske, fra da den topløse mode begyndte, at nogle (både m og k), argumenterede imod den, ud fra det synspunkt, at man så ville mangle at have uartige tanker ved at klæde personen af med øjnene. Det syntes jeg selvfølgelig lød helt skørt. Men det var der faktisk nogle, der sagde.

Men uanset kulturel påvirkning - og det er der der da helt sikkert ... fx forstår en som mig, der ikke er vokset op med amerikansk porno, overhovedet ikke det der med at være en "ass man", så det ville jeg umiddelbart regne som noget kulturelt påvirket ... men borste fra det, tror jeg nu der er noget indbygget seksuelt omkring bryster, pga deres sensualitet og den måde, de reagerer på at blive kunne lidet osv. (helt uden for ejerindens bevidste kontrol). Det er da topmålt seksuelt i bedste forstand. Så jeg er ikke enig i, at alt bare er kultur. Det ved jeg heller ikke, om der er nogen, der mener, selvfølgelig.
0
JoyNips
Indlæg: 12052
Tilmeldt: 21. dec 2015, 12:25
Kort karma: 1386
Likede indlæg: 33895

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf JoyNips » 9. apr 2016, 13:21

Jeg er kæreste med en brystmand. Men han er altså fuldt i stand til at opretholde en helt normal hjernefunktion, selvom jeg er afklædt i hans nærhed. Eller vi er på stranden og der er andre afklædte, for den sags skyld.

Jeg synes faktisk det er lidt primitivt hvis man(d) bliver "forfjamsket" over at se sin egen partners bryster.
1
“Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet.”
- Onkel Reje
Brugeravatar
kokkenok
Indlæg: 168
Tilmeldt: 27. jan 2016, 15:13
Kort karma: 8
Likede indlæg: 75

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf kokkenok » 10. apr 2016, 15:56

Jeg forbeholder mig ret til at blive fascineret af et sæt bryster med et øjebliks varsel, for det meste tror jeg jeg at jeg undgår at give efter fristelsen for at glo.
0
"She stands before you naked. You can see it, you can taste it, And she comes to you light as the breeze.
Now you can drink it or you can nurse it, It don't matter how you worship. As long as you're Down on your knees."
Brugeravatar
Animi
Indlæg: 7467
Tilmeldt: 24. okt 2015, 14:47
Kort karma: 823
Likede indlæg: 19509

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Animi » 10. apr 2016, 15:58

Jeg har aldrig oplevet at mine fyre er blevet forfjamsket hver eneste gang de har set mig nøgen. Men jeg har også små bryster, så der er nok ikke så meget at blive forfjamsket over :P
0
You know what the issue is with this world? Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic.
Brugeravatar
dgd2007
Indlæg: 23772
Tilmeldt: 26. aug 2015, 20:59
Kort karma: 1202
Likede indlæg: 22015

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf dgd2007 » 10. apr 2016, 16:54

Animi skrev:Jeg har aldrig oplevet at mine fyre er blevet forfjamsket hver eneste gang de har set mig nøgen. Men jeg har også små bryster, så der er nok ikke så meget at blive forfjamsket over :P

Nej ikke forfjamsket ... Wizzzze har nok også overdrevet lidt for at få startet tråden :D

Men vi må altså insistere på retten til at være lettere :lun: :worship: :lun: :worship: :lun: -agtige. Bryster er altså meget smukke og udtryksfulde legemsdele!

Og for resten mht. størrelser, så er det hele jo bare mere koncentreret i små - det er ikke fordi der er mindre af det! Og de er også tit meget formfuldendte og sådan. Men jeg tror også, der er en masse second-guessing af forventning i det ... hvordan den ene forventer, den anden vil reagere, og hvordan den anden forventer, den ene vil reagere på en given reaktion osv. osv. ;)
1
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 24993
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 3672
Likede indlæg: 29990

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Wizzze » 10. apr 2016, 17:05

Animi skrev:Jeg har aldrig oplevet at mine fyre er blevet forfjamsket hver eneste gang de har set mig nøgen. Men jeg har også små bryster, så der er nok ikke så meget at blive forfjamsket over :P


Det handler ikke om størrelsen, bare det at de er der, er meget ... øehm.. distraherende, nu forfjamsket er det forkerte ord.
De er voldsomt smukke, og har en mærkelig effekt på hankøn, en ikke særlig rationel eller fornuftig effekt, men jeg anerkender til fulde den eksisterer, for jeg er selv ramt, og jeg er ikke engang "bryst"-mand, men mere til ben og baller, men de der bryster kan altså et eller andet med mænds hjerner :gruble:
0
Do as I say! :whip:
Jammerdalen
Indlæg: 776
Tilmeldt: 6. feb 2016, 19:14
Kort karma: 133
Likede indlæg: 1001

Re: Mænd (drenge) og bryster

Indlægaf Jammerdalen » 11. apr 2016, 07:01

ajnaM skrev:
Wizzze skrev:Det er muligt det slet ikke er en ting, og bare mig der er pinlig og mærkelig (det ville ikke være den første gang)

Men hvorfor er det at mænd (drenge) bliver helt forfjamskede når der er bare bryster i nærheden? :gruble:

Jeg har set kærestens utallige gange, men alligevel så er det Wizzze 9år med hø hø og thi hi fnis og :panik: :savl: :ivrig: :nerve: :dåne: når BH´en kommer af og der skal nattøj på :gruble:

Altså sådan rationelt set, så er der jo ikke det store ved bryster, lidt hud, bindevæv og fedt, men alligevel bliver mænd momentant sindssyge i deres nærhed :gruble:


I skal bare få en baby og igennem amme-showet, så får du et helt nyt - og markant mere afslappet - forhold til din kærestes bryster. :lol2:


Det kommer an på, hvor heldig man er. Tre børn og tre amninger senere er mine bryster lige så struttende og fyldige som før. Det er ét af de få ting, jeg er heldig med :-p
0

Tilbage til "Forhold og sex"