Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Hvad sker der lige for verden?! Diskutér det her!
avdotja
Indlæg: 2187
Tilmeldt: 11. okt 2015, 18:31
Kort karma: 278
Likede indlæg: 5631

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf avdotja » 26. apr 2016, 18:57

Advocatus-Diaboli skrev:
avdotja skrev:
Advocatus-Diaboli skrev:
avdotja skrev:Jeg har da aldrig skrevet at det skulle være et verbalt nej? Hvis det er sådan du har tolket mine indlæg, har du læst dem på en anden måde end de var tiltænkt.


Jeg har ikke tolket på dem. Jeg har læst direkte hvad du skrev, uden at tolke eller digte noget ind i det. Du har mange gange skrevet "siger fra". Også i kontekster, hvor der klart er skelnet mellem at modsætte sig verbalt eller non-verbalt. Så når du skriver "siger nej", så er det at modsætte sig verbalt.


Hvor er det dejligt at du gider tage dig tid til at fortælle mig hvordan de ting jeg skriver, skal forstås, det sætter jeg stor pris på :blomst: Ja, faktisk så tror jeg at jeg senere vil gå tilbage og redigere de indlæg hvor jeg netop ikke skriver "sige nej", men i stedet ting som: "præcis som man kan sige nej på mange måder, er der mange måder at sige ja på" eller "og dermed ikke i stand til at sige fra" eller "De er blevet frifundet fordi hun ikke gjorde det klart for dem at hun ikke havde lyst." eller "Det handler såmænd ikke om at skulle tankelæse, men om at lige at tjekke at en tilfældig person er okay med at beslutter sig for at onanere i vedkommendes krop inden man går i gang" eller "medmindre hun aktivt gør modstand.", lige som jeg tror jeg vil tilføje ordet "verbalt" et par steder (nu jeg helt har glemt at bruge det indtil nu - på trods af at det tydeligvis er det jeg hele tiden har ment!) - bare så der ikke er nogen småtbegavede individer der skulle blive i tvivl om hvorvidt du nu også har helt ret i din påstand :)


Det ville da i hvert fald være vældig apropos sagen, hvis du som kvinde skulle gå tilbage og redigere i det skete, så det passer bedre til din historie, og så jeg som manden kan fremstå som et svin.

Men som det ofte er tilfældet med dig, er det ligegyldigt flueknepperi, som er er fuldstændig ligegyldig når det kommer til pointen om at voldtægt bør ændres fra at være defineret ud fra offerets aktive afstandtagen til overgrebet, hvad enten det så er verbalt eller fysisk (er det klart nok?) til offerets manglende samtykke (igen: hvad enten det så er fysisk eller verbalt).


Jeg er bange for at du forveksler "flueknepperi" med at du selv blev taget i en objektiv fejl, som nu får dig til at stampe lidt i gulvet og smide om dig med floskler som flueknepperi. Endda selvom du - ligesom med verbalt nej - åbenbart ikke helt forstår hvad det dækker over. Men det er vel lettere end at erkende at din fejl..

Lad mig lige se om jeg har forstået det korrekt: Jeg tilbyder at gå tilbage og rette i mine tidligere indlæg, så der rent faktisk er overensstemmelse mellem det der står i dem og det du påstår står i dem - og alligevel skriver du "Det ville da i hvert fald være vældig apropos sagen, hvis du som kvinde skulle gå tilbage og redigere i det skete, så det passer bedre til din historie, og så jeg som manden kan fremstå som et svin." :forvirret: Læser du overhovedet hvad andre debattører skriver eller skriver du bare lidt på må og få?

Men lad os, for sjovs skyld, bare antage at ord som "fejl", "objektiv" og "floskler" betyder noget helt andet end det de reelt gør og du dermed har ret i din påstand: Hvordan er det så relevant for pointen om at loven bør ændres? Eller har du også din helt egen definition af ordet "flueknepperi", som ikke læner sig op af den gængse "det at beskæftige sig med ligegyldige detaljer, som ikke er væsentlig for sagen"?
3
Thomas31
Indlæg: 789
Tilmeldt: 12. mar 2016, 01:47
Kort karma: 27
Likede indlæg: 471

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Thomas31 » 26. apr 2016, 21:52

Purple Haze skrev:
LaScrooge skrev:Jeg synes der er nogle, der er ALT for opsatte på, at det fortsat skal være så nemt at frikendes for voldtægt.


Det er også altid det der undre mig i den slags diskussioner her.
Jeg er med på at det er sjovt at agere trold, og piske en stemning op, selvom men ikke nødvendigvis mener det man siger 100%.
Men hvis man gør det med det her emne, så finder jeg det bare dybt usmagelig.
Og hvis man rent faktisk mener det man siger (her tænker jeg dem med kommentarene om at folk jo altid bare kan......., eller at høn selv var ude om det....., osv.), så finder jeg det også dybt usmageligt.

Jeg er all for at folk bør tænke sig om og passe på sig selv, og synes heller ikke vi skal ud i at dømme en masse uskyldige folk for voldtægt.
Men alle bare nogenlunde tænkende mennesker kan vel se at et ja betyder ja, fremfor et nej betyder nej, ikke er det kæmpe overgreb mod folks sexuelle frihed nogen prøver at gøre det til....
Jeg forstår vitterligt ikke de folk.

Og når man tænker på at der efter sigende er tusindevis af voldtægtsmænd der hvert år får fri (eller måske "bare" nogle hundrede der er meget aktive), så forstår jeg ikke at det ikke er noget folk er villige til at i det mindste at forsøge at gøre noget ved. Systemet fungere jo ikke som det er nu!


Jeg har det så omvendt. Det er skræmmende så mange i denne tråd, der er fuldstændig ligeglade med fakta eller basal retssikkerhed. Man kan diskutere drab, vold, krig, whatever, men voldtægt? Så skal man(d) bare holde sin kæft, acceptere hvad som helst. Alle kvinder er ofre og mænd skyldige på deres bestilling. Når en justin assange eller strauss khan får deres liv smadret af kyniske konspirerende kryb, så findes det ikke. Når en flok drenge må i fængsel, fordi piger lyver, so what. Det er bare mænd, altså ikke rigtige ofre. Så selvfølgelig skal retssikkerheden fjernes netop på det her område. Men de falske anmeldere skal nok stadig slippe fri. Det er jo synd for dem.

Det viser feminismens sande ansigt. Hvor man ellers gerne vil i kamp mod alle stereotypiske fremstillinger af kvinder, så gælder det lige præcis ikke den uskyldige offer-rolle. Selvfølgelig skal man da bare smadre mænd baseret på følelser og selvfølgelig har kvinder da ikke sådan sex med fremmede. Altså bortset fra når de har det eller når de lyver, men det er nok at trolle.. Lad os nu bare få smidt en masse i fængsel. Drop dyre retssager og tekniske eksperudsagn, når man nu føler, at de ikke har ret alligevel. Vi skal have mænd i fængsel. Også fordi Nepal og noget. Det føles godt.
2
Thomas31
Indlæg: 789
Tilmeldt: 12. mar 2016, 01:47
Kort karma: 27
Likede indlæg: 471

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Thomas31 » 26. apr 2016, 22:05

Akehurst2 skrev:
Thomas31 skrev:
kidkomb skrev:Der er lige et spørgsmål, der trænger sig på, findes der nogen piger på 16-17 år, der frivilligt ville sige ja til at lade sig knalde af 3 fyre på jorden bag en busk? Really?
Hvor mange voksne kvinder findes der, der ville sige ja til den konstellation, sådan for real?


Findes der 15-årige piger,der vil lade sig knalde af tre fyre på et offentligt toilet? Nej sagde retten og smed tre drenge i fængsel. Indtil det lykkedes en bekendt at få pigen til at tilstå løgnen på en hemmelig optagelse.
Https://www.information.dk/indland/2010 ... ra-kolding

Tre unge drenge i fængsel. Uden beviser. Alene på hendes forklaring. Hun var troværdig. Hun lyver ikke. Hun løj.

Er det anderledes bag en busk end på et offentligt toilet? Og skal vi dømme på det grundlag?
Det er sørgeligt, så mange der er klar til at ofre basale retsprincipper.


Den sag er rigtig vigtig at huske i sådanne situationer - for at jeg ikke gad have sex med tre mænd i en busk eller på et offentligt toilet er bestemt ikke ensbetydende med, at så er der ikke nogen, der gider.

Det ændrer bare ikke på, at der er en væsentlig forskel på de to sager. I toilet-sagen forsvarede de tre drenge sig jo netop med, at pigen selv opfordrede verbalt til samlejet (de blev så ikke troet, hvilket selvfølgelig er et stort problem), mens der i busk-sagen slet ikke har stået noget om, at de tre mænd har påstået, at kvinden på nogen måde gav udtryk for at hun gerne ville. Det handler alene om, at hun i følge dem ikke sagde nej.


Lighederne mellem sagerne er væsentligere. Skal man dømme uden beviser som med de tre uskyldigt dømte drenge, fordi man vælger at tro på hendes forklaring alene.
Hvis man mener, at de i denne sag skal straffes selv som sagen foreligger, hvad er så helt præcist grundlaget? En slags omvendt seksuel frigørelse, hvor vi går tilbage til, at kvinder er svage bly violer, der ikke kan tage vare på sig selv, hvor manden skal være en slags værge, der skal vurdere på hendes vegne, hvad hun ønsker. Egentlig bør det vel gå begge veje så. En uentusiastisk mand har vel en sag også så.
0
Brugeravatar
icelady
Moderator
Indlæg: 9788
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:56
Kort karma: 822
Geografisk sted: Randers
Likede indlæg: 18218

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf icelady » 26. apr 2016, 22:17

Jeg forstår ikke det der "retssystemet virker ikke som det skal." :gruble:

En dom afsiges udfra om dommer (nævninge) mener der er beviser for at der er sket en forbrydelse. Det mener de så ikke, der er i denne sag.

Som jeg har læst det er det mest en "udsagn mod udsagn"-sag. Der findes (igen, som jeg har læst div artikler) ingen konkrete og håndfaste beviser for, at der er sket en voldtægt.

Til gengæld er der en pige, der har dummet sig, og 3 unge mænd, som også har dummet sig.

Jeg tror så grunden til en del (især kvinder i div FB-opslag om denne sag) går mere eller mindre amok over dommen skyldes, at de tænker med følelserne. Mig bekendt skal domme her til lands ikke dømmes med følelserne, men ud fra de fakta, der nu end må foreligge.
3
....

“I do not see why man should not be as cruel as nature” -A. Hitler
Brugeravatar
Purple Haze
Indlæg: 3239
Tilmeldt: 3. jan 2016, 16:04
Kort karma: 365
Geografisk sted: Kbh. Østerport
Likede indlæg: 6448

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Purple Haze » 27. apr 2016, 08:48

icelady skrev:Jeg forstår ikke det der "retssystemet virker ikke som det skal." :gruble:
.


Når jeg skriver at systemet ikke virker, så er det ikke udfra denne ene sag.
Det er udfra den betragtning at der efter sigende begås flere tusinde voldtægter hvert år, hvoraf et minimum bliver anmeldt, endnu færre fører til reele undersøgelser og ganske få fører til at nogen bliver dømt.

Ja der er nogen som anmelder falskt, og de skal straffes. Men udaf de 3000-4000 voldtægter der efter sigende begås er under 10 sandsynligvis falske. Det er 10 for mange, men at de øvrige 2990 ikke blot skal lide under at være voldtaget, de skal heller ikke tages seriøst eller behandles ordentligt, fordi de skal mistænkeliggøres pga. de 10, det synes jeg ikke er i orden.
Derudover er det kommet frem at hvis man vil anmelde en voldtægt, så bør man gøre det til en kvinde, ellers er sandsynligheden for at det tages seriøst endnu mindre.
Så mener der er noget der ikke fungere som det bør.
3
Hello to all intelligent lifeforms everywhere!
And to everybody else out there, the secret is to bang the rocks together guys.
Akehurst2
Indlæg: 6182
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 627
Likede indlæg: 14097

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Akehurst2 » 27. apr 2016, 08:57

Jeg synes, dem der skriver om at retssystemet virker som det skal og at beviskrav skal være så strenge som de er, overser hvad det er rigtig mange af os har argumenteret for: At det ikke handler om kravene til beviset, men om, hvad det er man skal bevise.

Som det er nu skal man bevise, at kvinden ikke sagde fra. Vi er mange der mener, at det ville være bedre, om man skulle bevise, at kvinden sagde til.

Med samme krav til bevisets styrke, selvsagt. Det er jo et retssamfund.
7
Brugeravatar
Code71
Indlæg: 1535
Tilmeldt: 12. aug 2015, 16:55
Kort karma: 304
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 3359

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Code71 » 27. apr 2016, 09:01

Akehurst2 skrev:Jeg synes, dem der skriver om at retssystemet virker som det skal og at beviskrav skal være så strenge som de er, overser hvad det er rigtig mange af os har argumenteret for: At det ikke handler om kravene til beviset, men om, hvad det er man skal bevise.

Som det er nu skal man bevise, at kvinden ikke sagde fra. Vi er mange der mener, at det ville være bedre, om man skulle bevise, at kvinden sagde til.

Med samme krav til bevisets styrke, selvsagt. Det er jo et retssamfund.


Det er defacto omvendt bevisbyrde og det håber jeg godt nok aldrig bliver virkelighed i Danmark

Du skal jo heller ikke bevise at du IKKE kørte over for rødt lys. Politiet skal bevise at du gjorde
1
Nå jeg hænger jo nok lidt ved. Så "lurer lidt" er suspenderet lige foreløbigt
Akehurst2
Indlæg: 6182
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 627
Likede indlæg: 14097

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Akehurst2 » 27. apr 2016, 09:12

Skumfidusen skrev:
Akehurst2 skrev:Jeg synes, dem der skriver om at retssystemet virker som det skal og at beviskrav skal være så strenge som de er, overser hvad det er rigtig mange af os har argumenteret for: At det ikke handler om kravene til beviset, men om, hvad det er man skal bevise.

Som det er nu skal man bevise, at kvinden ikke sagde fra. Vi er mange der mener, at det ville være bedre, om man skulle bevise, at kvinden sagde til.

Med samme krav til bevisets styrke, selvsagt. Det er jo et retssamfund.


Jeg kan ikke bevise at min kæreste sagde ja til sex i morges. Så lad os sige at hun anmelder mig for voldtægt; skal jeg så dømmes? For jeg kan ikke bevise hun sagde ja tak og be' om. Hvordan ville sådan en sag skulle kunne føre til domfældelse eller ikke domfældelse?


Hun tilkendegav slet ikke på nogen måde, at hun var indstillet på sex? Ingen medvirken, ingen verbale udsagn, ingen aktiv deltagelse, ingen initiativ, gensidighed, kys, kælen eller noget overhovedet?

Hvis der på den måde slet ikke har været noget som helst i retning af en tilkendegivelse af, at hun var interesseret i sex, så ville det da være meget rimeligt at dømme dg for voldtægt, hvis hun føler sig voldtaget og du slet ikke har skyggen af bevis eller indicier for, at hun faktisk gerne ville have sex.
3
Akehurst2
Indlæg: 6182
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 627
Likede indlæg: 14097

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Akehurst2 » 27. apr 2016, 09:14

Code71 skrev:
Akehurst2 skrev:Jeg synes, dem der skriver om at retssystemet virker som det skal og at beviskrav skal være så strenge som de er, overser hvad det er rigtig mange af os har argumenteret for: At det ikke handler om kravene til beviset, men om, hvad det er man skal bevise.

Som det er nu skal man bevise, at kvinden ikke sagde fra. Vi er mange der mener, at det ville være bedre, om man skulle bevise, at kvinden sagde til.

Med samme krav til bevisets styrke, selvsagt. Det er jo et retssamfund.


Det er defacto omvendt bevisbyrde og det håber jeg godt nok aldrig bliver virkelighed i Danmark

Du skal jo heller ikke bevise at du IKKE kørte over for rødt lys. Politiet skal bevise at du gjorde


Det er skam også anklagemyndigheden, der skal bevise voldtægt fremover i det scenarie - ikke dig, der skal bevise at du ikke voldtog i højere grad end i dag.

Det de skal bevise det på baggrund af, vil så blandt andet kunne være, at du dyrkede sex med en, der ikke på nogen måde tilkendegav, at det ville hun (eller han) gerne.
3
D.itsen
Indlæg: 1717
Tilmeldt: 11. aug 2015, 15:23
Kort karma: 314
Geografisk sted: Vest-Sjælland
Likede indlæg: 3807

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf D.itsen » 27. apr 2016, 09:15

Akehurst2 skrev:Jeg synes, dem der skriver om at retssystemet virker som det skal og at beviskrav skal være så strenge som de er, overser hvad det er rigtig mange af os har argumenteret for: At det ikke handler om kravene til beviset, men om, hvad det er man skal bevise.

Som det er nu skal man bevise, at kvinden ikke sagde fra. Vi er mange der mener, at det ville være bedre, om man skulle bevise, at kvinden sagde til.

Med samme krav til bevisets styrke, selvsagt. Det er jo et retssamfund.

Jeg synes nu ikke det skal bevises hun sagde ja, men at hvorvidt den udøvende (eller hvad filan man skal kalde det) ikke kan dække sit forsæt ind under "hun sagde ikke nej, så jeg kunne da umuligt vide at hun måske ikke ønskede det". At mangel på nej ikke er det samme som et ja.
Jeg tvivler på at bevisbyrden bliver nemmere at løfte, men måske kunne det være med til at rykke tankemønsteret blandt nogen i vores samfund. Taget i betragtning af hvor man der føler de har været udsat for overgreb, så er der et eller andet mellem kønnene og og opfattelse af grænser, som er helt skævt.
Hvis mænd gik ud fra at kvinder sagde nej, indtil andet var bevist (og det er suverænt den vigtigste) og at kvinder blev bedre til at sige til og fra (og jeg tænker ikke når hun ligger stangstiv med 5 mænd der er mere eller mindre i gang, men i alle mulige mere normale flirt og sex situationer), så var vi kommet langt.

Disclaimer: begge dele gælder selvfølgelig for begge køn, for kvinder laver også overgreb og gråzone overgreb, og mænd er også uklare
4
UH UH UH UH KORT :love:
Akehurst2
Indlæg: 6182
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 627
Likede indlæg: 14097

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Akehurst2 » 27. apr 2016, 09:21

Skumfidusen skrev:
Akehurst2 skrev:Hun tilkendegav slet ikke på nogen måde, at hun var indstillet på sex? Ingen medvirken, ingen verbale udsagn, ingen aktiv deltagelse, ingen initiativ, gensidighed, kys, kælen eller noget overhovedet?

Hvis der på den måde slet ikke har været noget som helst i retning af en tilkendegivelse af, at hun var interesseret i sex, så ville det da være meget rimeligt at dømme dg for voldtægt, hvis hun føler sig voldtaget og du slet ikke har skyggen af bevis eller indicier for, at hun faktisk gerne ville have sex.


Jeg kan ikke bevise at hun tilkendegav det på nogen som helst måde. Du må tage mit ord for at hun viste mig at det var velkomment. Men hvis hun påstår at hun ikke ville, så har jeg ingen beviser på det modsatte. Kun mit ord. Så altså - jeg kan ikke bevise hun sagde ja. Men jeg vurderer da at hun var ret så imødekommende og sågar satte pris på det. Det er igen kun min egen, subjektive vurdering.

Så altså - ud fra din juridiske definition, er det nu helt op til min kæreste og hun vil gøre mig til voldtægtsforbryder. Hvis hun hævder hun ikke ville og du kun har mit ord for at der var en form for samtykke, så skal jeg dømmes og sættes i fængsel?


Men hun har jo netop som du skriver "vist at det var velkomment" "var imødekommende" og "vist at hun satte pris på det". Det er så det, du fortæller og det, der bedømmes i retssagen.

Og ja, det er svært for en dommer at bedømme, men jo ikke sværere end at bedømme end når en kvinde siger at hun altså sagde nej.
0
Akehurst2
Indlæg: 6182
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 627
Likede indlæg: 14097

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Akehurst2 » 27. apr 2016, 09:29

Skumfidusen skrev:
Akehurst2 skrev:
Men hun har jo netop som du skriver "vist at det var velkomment" "var imødekommende" og "vist at hun satte pris på det". Det er så det, du fortæller og det, der bedømmes i retssagen.

Og ja, det er svært for en dommer at bedømme, men jo ikke sværere end at bedømme end når en kvinde siger at hun altså sagde nej.


Det tæller jo ikke som bevis - det er bare noget jeg siger. Jeg kan være fuld af løgn. Der er ikke nogen beviser. Jeg kan jo tage fuldstændig fejl. Så skal jeg dømmes eller ej, hvis min kæreste siger at hun ikke havde lyst og at hun faktisk aldrig tydeligt sagde ja? Det mener jeg som sagt selvfølgelig hun gjorde og jeg mener i den grad det var i fuld samstemmelse, men beviser har jeg ingen af.


Det er jo et bevis på samme måde som det er, når en kvinde siger, at hun sagde nej.

Den slags beviser er der skam masser af i retssager og så må dommeren bedømme dem.
3
Akehurst2
Indlæg: 6182
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 627
Likede indlæg: 14097

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Akehurst2 » 27. apr 2016, 09:38

Skumfidusen skrev:
Akehurst2 skrev:Det er jo et bevis på samme måde som det er, når en kvinde siger, at hun sagde nej.

Den slags beviser er der skam masser af i retssager og så må dommeren bedømme dem.


Det svarer ikke på spørgsmålet - vil du ønske at jeg skal dømmes, i det her tilfælde? Der er 1000vis af den slags knald hver dag - hvor der ingen beviser er efterfølgende. Skal der være det, hvis man vil være sikker på at man ikke bliver dømt for voldtægt? Ville jeg skulle dømmes, hvis min kæreste meldte mig for voldtægt og bevisbyrden var vendt sådan som du foreslår? Hvis jeg skal kunne bevise at hun har sagt ja, så kan jeg ikke. Og når det ikke længere skal bevises at kvinden har sagt tydeligt fra, men bevises at hun tydeligt har sagt til, hvad ville der så ske med en retssag mod mig? Ud fra det princip, så skal jeg vel dømmes?


Jeg er ikke enig med dig i, at der er ikke er beviser. Hun har jo vist dig, at hun var med på sex?
1
Akehurst2
Indlæg: 6182
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 627
Likede indlæg: 14097

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf Akehurst2 » 27. apr 2016, 09:51

Skumfidusen skrev:
Akehurst2 skrev:Jeg er ikke enig med dig i, at der er ikke er beviser. Hun har jo vist dig, at hun var med på sex?


Det har du kun mit ord for og jeg er under anklage. Og hendes ord er det modsatte. Mit ord er ikke bevis; jeg er jo i den grad motiveret for at være fuld af løgn, for jeg har ikke lyst til at få 6 måneder i fængsel.

Men ok - anklagedes ord gælder for bevis; er det hvad du siger? Under det her nye retsprincip, så gælder den anklagedes ord som bevis i sagen? For så betyder det vel at der kun er voldtægt, når gerningsmanden erkender det?


Det er da ikke spor anderledes end i dag, hvor vidnebeviser, både fra anklagede og forurettede, indgår i bevisbedømmelsen?
0
LaScrooge
Indlæg: 3936
Tilmeldt: 9. okt 2015, 08:59
Kort karma: 986
Likede indlæg: 11122

Re: Kvinder er et seksuelt tagselvbord?

Indlægaf LaScrooge » 27. apr 2016, 09:53

Her er en spændende sag om falsk anmeldelse, hvor en kvinde først har brug sit krøllejern analt på sig selv i et omfang så hun fik skader, så flænsede hun sine trusser og snittede sig selv i ansigtet og med kniv og så rullede hun sig i græsset. Det fortrød hun efterfølgende, og så anmeldte hun det som voldtægt, fordi.. jah, hvorfor ikke? http://www.mx.dk/feature/cover/story/27356845
0

Tilbage til "Politik, kultur og samfund"