Guilded_Lily skrev:Så lykkedes det endelig at komme ned og træne. Triceps og brystmuskulatur er stadig ømme, så det gjorde det lidt besværligt, men jeg var stædig. Jeg er spændt på tilstanden i morgen....
...jeg skal vist ingen steder i dag....
Guilded_Lily skrev:Så lykkedes det endelig at komme ned og træne. Triceps og brystmuskulatur er stadig ømme, så det gjorde det lidt besværligt, men jeg var stædig. Jeg er spændt på tilstanden i morgen....
Ballademager skrev:Guilded_Lily skrev:Guilded_Lily skrev:Så lykkedes det endelig at komme ned og træne. Triceps og brystmuskulatur er stadig ømme, så det gjorde det lidt besværligt, men jeg var stædig. Jeg er spændt på tilstanden i morgen....
...jeg skal vist ingen steder i dag....
God bedring, eller hvad man nu siger Du skal sgu have en high five for at give den så meget gas
Aima skrev:
Jeg synes egentlig, jeg er ret striks, når jeg tager en periode med all in på antiinflammatorisk, men det er jeg måske ikke helt alligevel. Jeg drikker stadig kaffe, dog begrænser jeg det til et par kopper om dagen. Jeg spiser også en smule mager ost, hvis jeg har lyst og jeg kunne sagtens finde på at spise almindeligt rugbrød, hvis ikke det var fordi jeg oftest selv bagte palæo-varianten selv.
Jeg spiser dog ikke frugt, nej.
Min taktik er faktisk lidt omvendt, når det er. I stedet for fokus på alt det, jeg ikke må få, koncentrerer jeg mig om det, jeg skal have. Jeg planlægger mine måltider med udgangspunkt i inflammationshæmmende råvarer, og så handler det mest om at få dem kørt ned, så at sige. Så jeg spiser virkelig mange grøntsager, sådan helt åndssvagt mange, faktisk, og store portioner fisk og kylling og et hav af blåbær, og når jeg så har spist alt det, er jeg jo stopmæt, så behovet for andet er begrænset. Men altså, hvis det lige var lidt mager feta der gjorde, at 400 gram rosenkål smagte godt, så spiste jeg også dét.
Men det er bare en vildt god fornemmelse med alle de grøntsager, følelsen af sundhed er nærnest til at tage og føle på, når man har fyldt sig med spinat og rosenkål og grønne bønner og hvidløg og ingefær og masser af fisk i en uge i træk. Jeg er ret vild med det
Persnikedy skrev:Hvis jeg en dag føler at mine fødder er løg så skal de da være løg
Muspel skrev:Aima skrev:
Jeg synes egentlig, jeg er ret striks, når jeg tager en periode med all in på antiinflammatorisk, men det er jeg måske ikke helt alligevel. Jeg drikker stadig kaffe, dog begrænser jeg det til et par kopper om dagen. Jeg spiser også en smule mager ost, hvis jeg har lyst og jeg kunne sagtens finde på at spise almindeligt rugbrød, hvis ikke det var fordi jeg oftest selv bagte palæo-varianten selv.
Jeg spiser dog ikke frugt, nej.
Min taktik er faktisk lidt omvendt, når det er. I stedet for fokus på alt det, jeg ikke må få, koncentrerer jeg mig om det, jeg skal have. Jeg planlægger mine måltider med udgangspunkt i inflammationshæmmende råvarer, og så handler det mest om at få dem kørt ned, så at sige. Så jeg spiser virkelig mange grøntsager, sådan helt åndssvagt mange, faktisk, og store portioner fisk og kylling og et hav af blåbær, og når jeg så har spist alt det, er jeg jo stopmæt, så behovet for andet er begrænset. Men altså, hvis det lige var lidt mager feta der gjorde, at 400 gram rosenkål smagte godt, så spiste jeg også dét.
Men det er bare en vildt god fornemmelse med alle de grøntsager, følelsen af sundhed er nærnest til at tage og føle på, når man har fyldt sig med spinat og rosenkål og grønne bønner og hvidløg og ingefær og masser af fisk i en uge i træk. Jeg er ret vild med det
Tak for svar jeg blev helt glad over, du stadig drikker kaffe
Jeg spiser i forvejen ret mange grønsager, så det er ikke den store ændring. Men mindre kød og mindre sukker bliver helt klart et indsatsområde.
Men tak for ideen om at have fokus på at skrue op i stedet for ned. Det er mere motiverede.
Muspel skrev:Aima skrev:
Jeg synes egentlig, jeg er ret striks, når jeg tager en periode med all in på antiinflammatorisk, men det er jeg måske ikke helt alligevel. Jeg drikker stadig kaffe, dog begrænser jeg det til et par kopper om dagen. Jeg spiser også en smule mager ost, hvis jeg har lyst og jeg kunne sagtens finde på at spise almindeligt rugbrød, hvis ikke det var fordi jeg oftest selv bagte palæo-varianten selv.
Jeg spiser dog ikke frugt, nej.
Min taktik er faktisk lidt omvendt, når det er. I stedet for fokus på alt det, jeg ikke må få, koncentrerer jeg mig om det, jeg skal have. Jeg planlægger mine måltider med udgangspunkt i inflammationshæmmende råvarer, og så handler det mest om at få dem kørt ned, så at sige. Så jeg spiser virkelig mange grøntsager, sådan helt åndssvagt mange, faktisk, og store portioner fisk og kylling og et hav af blåbær, og når jeg så har spist alt det, er jeg jo stopmæt, så behovet for andet er begrænset. Men altså, hvis det lige var lidt mager feta der gjorde, at 400 gram rosenkål smagte godt, så spiste jeg også dét.
Men det er bare en vildt god fornemmelse med alle de grøntsager, følelsen af sundhed er nærnest til at tage og føle på, når man har fyldt sig med spinat og rosenkål og grønne bønner og hvidløg og ingefær og masser af fisk i en uge i træk. Jeg er ret vild med det
Tak for svar jeg blev helt glad over, du stadig drikker kaffe
Jeg spiser i forvejen ret mange grønsager, så det er ikke den store ændring. Men mindre kød og mindre sukker bliver helt klart et indsatsområde.
Men tak for ideen om at have fokus på at skrue op i stedet for ned. Det er mere motiverede.
Pandesteg skrev:Er der ikke nogle, der vil prøve et par FW-boksetimer på Amager med mig?
Aima skrev:Muspel skrev:Aima skrev:
Jeg synes egentlig, jeg er ret striks, når jeg tager en periode med all in på antiinflammatorisk, men det er jeg måske ikke helt alligevel. Jeg drikker stadig kaffe, dog begrænser jeg det til et par kopper om dagen. Jeg spiser også en smule mager ost, hvis jeg har lyst og jeg kunne sagtens finde på at spise almindeligt rugbrød, hvis ikke det var fordi jeg oftest selv bagte palæo-varianten selv.
Jeg spiser dog ikke frugt, nej.
Min taktik er faktisk lidt omvendt, når det er. I stedet for fokus på alt det, jeg ikke må få, koncentrerer jeg mig om det, jeg skal have. Jeg planlægger mine måltider med udgangspunkt i inflammationshæmmende råvarer, og så handler det mest om at få dem kørt ned, så at sige. Så jeg spiser virkelig mange grøntsager, sådan helt åndssvagt mange, faktisk, og store portioner fisk og kylling og et hav af blåbær, og når jeg så har spist alt det, er jeg jo stopmæt, så behovet for andet er begrænset. Men altså, hvis det lige var lidt mager feta der gjorde, at 400 gram rosenkål smagte godt, så spiste jeg også dét.
Men det er bare en vildt god fornemmelse med alle de grøntsager, følelsen af sundhed er nærnest til at tage og føle på, når man har fyldt sig med spinat og rosenkål og grønne bønner og hvidløg og ingefær og masser af fisk i en uge i træk. Jeg er ret vild med det
Tak for svar jeg blev helt glad over, du stadig drikker kaffe
Jeg spiser i forvejen ret mange grønsager, så det er ikke den store ændring. Men mindre kød og mindre sukker bliver helt klart et indsatsområde.
Men tak for ideen om at have fokus på at skrue op i stedet for ned. Det er mere motiverede.
Hov, og i øvrigt, kaffen har jeg ingen planer om at droppe 100%. Jeg tror også sommetider det handler om at vælge sine kampe, når det kommer til det der med at vende sin livsstil til det bedre, og selvom det ville være optimalt hvis jeg droppede kaffen, så ville det alligevel ikke, for den bidrager simpelthen med for meget livskvalitet til at det er det værd. Lige nu sidder jeg og lader op til en løbetur i min vindueskarm med musik fra telefonen, solskin i ansigtet og varm kaffe i kruset. Det ville bare never ever være det samme feel-good-øjeblik med te eller anden form for alternativ, det ved jeg. Og sådan en lille kaffehyggestund her, gør mig glad og giver overskud som jeg så bruger fornuftigt på noget, der giver mig mere overskud. Så længe man gør det nogenlunde fornuftigt, er det vigtigt at prioritere den slags, tror jeg. For balancen og alt det der