Hvad skal du/I have til aften?
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Pitabrød med salat, kebab og falafler.
0
What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?
-
- Indlæg: 2538
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
- Kort karma: 171
- Likede indlæg: 4394
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Flora skrev:dykkersild skrev:Flora skrev:Hjemmelavet koldskål med cornflakes.
Sagde damen cornflakes ?
Jep. Smager fantastisk
Dét er sandt!
Vil meget hellere have cornflakes på min koldskål end kammerjunkere
2
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Jeg lavede en pastaret med ricottacreme, fløde, porre, sølvbede, skorzonerødder, hvidløg og bacon.
1
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Smørrebrød - købte et megalækkert rugbrød hos lagkagehuset som blev spist med oksespegepølse og sommersalat. Mums.
0
Don’t drink the Kool-Aid!
- MissBailey
- Indlæg: 687
- Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
- Kort karma: 40
- Likede indlæg: 656
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Har haft en veninde til sommermad Pestomarineret kyllingebryst, bagte forårsløg, vandmelonsalat (med feldsalat, feta og græskarkerner), tzatziki og hvidløgsbrød.
1
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Fuldkorns skruer med bolo.
Resten af bolo ryger på en pizzadej imorgen.
Resten af bolo ryger på en pizzadej imorgen.
1
Tryk på *
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Jeg fik en let sommerlig ret: Pasta med varmrøget laks, ærter, creme fraiche, dild og citronsaft.
0
- ManicNinja
- Indlæg: 5484
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
- Kort karma: 1159
- Likede indlæg: 8962
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Fuldkornsspaghetti med tomatsovs og oksekødboller.
Til tomatsovsen kogte jeg en gulerod i stave, et par skrællede, hele løg, nogle peberkorn og laurbærblade i vand med et par hønsebouillonterninger (var, hvad jeg lige havde), til løgene var møre. Siede det - væsken kom over i en gryde for sig, hvori jeg så kunne koge kødbollerne.
Løg og gulerødder blev tilbage og blev blendet med tre fed hvidløg og et par dåser hakkede tomater og smagt til. Oksekødet fik en hel hakket basilikumplante og en hakket persilleplante plus et revet løg (plus salt og peber, s'fø'li'). Og så op i kogevandet fra tomatsovsen med de små labaner. Smagte dejligt og ikke surt af dåsetomater, som jeg synes, at tomatsovs rigtigt tit kommer til, uanset hvem der laver den.
Jeg KAN åbenbart godt lave noget spiseligt uden læssevis af fedt ...
Til tomatsovsen kogte jeg en gulerod i stave, et par skrællede, hele løg, nogle peberkorn og laurbærblade i vand med et par hønsebouillonterninger (var, hvad jeg lige havde), til løgene var møre. Siede det - væsken kom over i en gryde for sig, hvori jeg så kunne koge kødbollerne.
Løg og gulerødder blev tilbage og blev blendet med tre fed hvidløg og et par dåser hakkede tomater og smagt til. Oksekødet fik en hel hakket basilikumplante og en hakket persilleplante plus et revet løg (plus salt og peber, s'fø'li'). Og så op i kogevandet fra tomatsovsen med de små labaner. Smagte dejligt og ikke surt af dåsetomater, som jeg synes, at tomatsovs rigtigt tit kommer til, uanset hvem der laver den.
Jeg KAN åbenbart godt lave noget spiseligt uden læssevis af fedt ...
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill
Winston Churchill