DetSorteCirkus skrev:Jeg skal i bad om lidt og så ud og købe ind til min græske salat, som er det eneste, jeg har skulle sørge for til i aften.
Min veninde laver andebryster med kartoffelragout og tyttebærsovs til , for vi blev simpelthen nødt til at ændre menuen, da jeg fandt and til 5 kr. stykket.
Desserten bliver der ikke pillet ved. Det er banana split på "autoriserede tallerkener", dvs. ovale. Min veninde er så glad for, at hun på loppemarked har fundet en til, så der nu er den samme slags til os alle tre
Vi kører med vores egen meget indviklede hjemmelavede stemmeseddel, som er blevet opdateret og printet, så ja, vi er vist ret godt med
ESC - det er ikke en hobby, det er en livsstil.
Hvad er kartoffelragout? Jeg elsker kartofler i næsten alle former og har aldrig hørt om kartoffelragout. Er jeg mon gået glip af en lækker kartoffelret hele mit liv?
Jeg er faktisk ret syg i denne uge med søvnløshed værre end jeg nogensinde har haft, hovedpine og næsten konstant tankemylder.Derfor skal vi bare have købte frysepizzaer i aften. Jeg havde mægtige ambitioner om lækker mad og dessert før denne uges "undtagelsestilstand" ramte, men det må blive en anden gang. Vi har været en tur ved vores lokale købmand i dag (dejligt med kølig vind i ansigtet efter resten af ugens hedebølge) for at købe ind til i aften.
Hvis energien tillader det: står den på Jordbær i Jordbær med Tung-blød Vanilliecreme (har endelig genfundet Meyers opskrift fra 90'erne ). Ellers bliver det til jordbær med fløde(skum), som den forlovede også kan tilberede. Vi har også chips, hjemmelavet dulce de leche, æbler (skønne at spise i både med dulce de leche), skærekage, kaffe til den forlovede og cola til mig.