Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Her kan du snage løs i dine meddebattørers parforhold eller singleliv, og alt hvad der følger med.
Brugeravatar
Fuck.exe
Indlæg: 584
Tilmeldt: 13. aug 2015, 21:53
Kort karma: 171
Likede indlæg: 2009

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Fuck.exe » 17. maj 2016, 07:27

Jeg har lige slettet en bekendt fordi han postede den der "Vores Danmark" kampagne fra DF. Det er måske lidt overkill, men det billede gør mig simpelthen så arrig :sur:
3
Gulvaber er også mennesker.
Brugeravatar
Knirkemis
Indlæg: 858
Tilmeldt: 20. apr 2016, 08:42
Kort karma: 238
Likede indlæg: 2403

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Knirkemis » 17. maj 2016, 07:41

Der skal ret meget til, før jeg sletter folk. Men nu får jeg så også kun opdatering fra omkring 100 personer, så hvad de resterende egentlig lægger op, ser jeg stort set aldrig.

Jeg har dog lige slettet en bekendt fagfælle. Hun postede en masse negative ting omkring flygtninge og indvandrere. Mest links til random artikler og videoer. Hvis folk så spørger ind til det eller kommer med argumenter imod hendes holdninger, kan hun ikke komme med svar, men tagger sin kæreste eller bestemte venner, for at de skal komme hende til hjælp i en diskussion. Det er decideret pinligt at se på.
Derudover har hun et crush på min kæreste (som også er indenfor samme fag) og jeg krummer tæer over at se, hvordan hun fedter for ham, på trods af at hun selv er i et forhold. I starten tænkte jeg bare, at hun var lidt til grin, men forleden dag blev irritationen for stor, så nu røg hun af.

Ellers blokerer jeg normalt bare for folks opdateringer, medmindre de er decideret fremmedfjendske. Det er nok der min grænse går.
0
Brugeravatar
LadyFox
Indlæg: 12341
Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
Kort karma: 1383
Geografisk sted: Kbh
Likede indlæg: 23026

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf LadyFox » 17. maj 2016, 07:52

Jeg sletter folk når jeg ikke synes det positive ved vores relation opvejer det negative. Og hvad jeg sletter den ene for ville jeg ikke nødvendigvis slette den anden for. For mig er der forskel på folk.
Hvis min bedste veninde pludselig brænder af på facebook vil jeg være mere tilbøjelig til at se den anden vej end hvis en eller anden jeg har gået i folkeskole gjorde det samme.
Jeg har ingen facitliste over sådan noget, jeg har også folk på min venneliste som jeg synes er idioter og som jeg ikke gider omgås virkeligt udelukkende fordi de er ufrivilligt morsomme.

Den sidste jg har slettet var engang en nær veninde, men som jeg blev uvenner med, og som har fortalt alle fællesvenner at hun vil mig ondt, og derefter har været upassende med min kæreste.
0
- Helgen og ordensstifter, prædikant og digter, dyreven og miljøforkæmper.
Brugeravatar
NejJegErIkkeAsiat
Indlæg: 1447
Tilmeldt: 11. maj 2016, 10:08
Kort karma: 211
Geografisk sted: Hafnia
Likede indlæg: 3403

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf NejJegErIkkeAsiat » 17. maj 2016, 07:53

Det kan være små ting. Men også hvis jeg egentlig bare ikke har noget forhold til vedkommende længere og ikke gider at vedkommende skal følge med i mine opdateringer (ved godt at den slags kan indstilles, men "slet" knappen er lettere at finde)

Folk der spammer med politiske holdninger jeg ikke deler eller i det hele taget spammer med holdninger/interesser jeg ikke deler.
Mødre/forældre der spammer med billeder af deres unger.
Folk der hele tiden skal fortælle hvilken bane de er nået til i et eller andet dumt spil.

Jeg holder ikke selv øje med om jeg bliver slettet af folk, men jeg har da oplevet folk der ikke accepterede at de blev slettet :lol:
En gammel skolekammerat som inviterede nogle fælles venner med til sit bryllup, men ikke engang fortalte mig at han skulle giftes. Han røg da jeg tænkte at vi vel egentlig ikke havde noget forhold længere så. Men blev meget fornærmet over det, så jeg måtte tilføje ham igen :stoned:
Oplevede også en kvindelig tidligere klassekammerat som sendte en venneanmodning dagen efter jeg havde slettet hende...og dagen efter fik hun sin veninde til at gøre det samme :stoned:
0
JoyNips
Indlæg: 4795
Tilmeldt: 21. dec 2015, 12:25
Kort karma: 638
Likede indlæg: 10591

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf JoyNips » 17. maj 2016, 08:17

Det har jeg ikke nogen fast formel for. Hvis folk poster racistiske ting ryger de som udgangspunkt ud - medmindre det er nogen, jeg har med at gøre til hverdag, så skjuler jeg bare deres opslag. Jeg har hest opstaldet på vestegnen, og der er desværre en del af mine medopstaldere, der har nogle holdninger, der er uforenelige med mine, men som jeg ikke rigtig kan slette fordi vi er nødt til at samarbejde til hverdag...

Derudover sletter jeg med mellemrum, hvis jeg ikke har noget med folk at gøre længere og ikke gider at følge med i deres liv eller at de skal kommentere på mit.

Min familie og gamle gymnasievenner har jeg sat til ikke at kunne se mine updates. Det er ikke folk, jeg har noget med at gøre, så jeg synes egentlig ikke, de behøver at kunne se hvad der rører sig i mit liv.
0
Brugeravatar
Q-beben
Indlæg: 615
Tilmeldt: 23. dec 2015, 11:23
Kort karma: 124
Likede indlæg: 1969

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Q-beben » 17. maj 2016, 08:19

Jeg har kun slettet en gang, - og det var, fordi det var en virkelig lækker fyr, jeg havde mødt i byen. Han anmodede om mit venskab. Jeg accepterede, - men da jeg i dagslysets klare lys så, at han var 20 år yngre end mig, så slettede jeg ham altså igen. Jeg ville ikke ha nogen anledning til at lave noget "dumt" der, som jeg helt sikkert ville komme til at fortryde en gang... :)

Jeg bruger den der funktion, hvor jeg ikke længere modtager statusopdateringer eller notifikationer for vedkommende. Den bruger jeg, når det drejer sig om en person, der laver personfjendtlige opslag (som regel bunder de i noget politisk).

Jeg bliver med jævne mellemrum selv slettet af folks vennelister - jeg finder ud af det, enten ved at jeg skal sende dem en besked, og jeg ser, at vi ikke længere er venner - eller også fordi de af en eller anden årsag anmoder om venskab igen. Jeg bliver ikke stødt eller sur, når det sker.

Min profil er åben for alle - også folk udefra, - dvs. ikke-venner. Jeg har mange "venner" - jeg bruger mest facebook som et politisk redskab og til at holde kontakten vedlige med alle folk, jeg møder.
Senest rettet af Q-beben 17. maj 2016, 08:22, rettet i alt 2 gange.
0
Brugeravatar
Sol_sikken
Indlæg: 38
Tilmeldt: 20. sep 2015, 15:27
Kort karma: 4
Likede indlæg: 70

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Sol_sikken » 17. maj 2016, 08:21

Jeg sletter sjældent pga. folks holdninger. Jeg synes det er interessant at se folks forskelligheder.
Jeg har både DF tilhængere og folk der er fred og kærlighed.
Hvis jeg synes noget fylder for meget, f.eks. en gut der er total anti Israel og postede alt muligt konstant, så lukkede jeg bare for hans opslag.

Jeg sletter faktisk kun folk, hvis jeg slet ikke har kontakt eller de overhovedet ikke skriver på face. Så er det lige meget.
0
Brugeravatar
mariannaa
Indlæg: 547
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:11
Kort karma: 128
Likede indlæg: 1255

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf mariannaa » 17. maj 2016, 08:42

Angelina skrev:Ekstrem hadefuld retorik - så ryger de, ellers ikke.


x 2Desværre har jeg taget fejl af nogen folk, så der er røget nogen stykker på den bekostning
0
d.d84
Indlæg: 74
Tilmeldt: 14. aug 2015, 06:06
Kort karma: 7
Likede indlæg: 78

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf d.d84 » 17. maj 2016, 08:51

Jeg har tidligere slettet en gammel klassekammerat da han skrev, at hans bil var blevet beslaglagt af den betjent fra den station inkl en masse oplysninger om pågældende, hvis nogen kunne oplyse hans adresse ville han gerne bede om den.
Derudover en anden der var blevet småkriminel og altid skulle skrive lort om politiet og hvor uretfærdigt det var, at han var blevet anholdt osv osv.

For det meste stopper jeg bare med at følge folk.

Edit: Jeg kontaktede selvfølgelig den station betjenten var ansat på og de ringede og informerede ham, da han havde fri.
1
Flowergirl
Indlæg: 157
Tilmeldt: 12. maj 2016, 11:18
Kort karma: 9
Likede indlæg: 144

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Flowergirl » 17. maj 2016, 09:58

Jeg sletter dem som jeg aldrig har eller vil komme til at snakke med - ved godt hvem de er, men når jeg aldrig har haft noget med dem at gøre, kan jeg ikke se hvorfor jeg skal følge dem.

Jeg har også slettet en som vitterligt hver dag lagde mindst 5 billeder op af sig selv - det bliver jeg træt af i længden.

Overvejer også at slette bekendt - han har altid været sød mod mig, men på FB skriver han simpelthen så grimt og nedladende til folk... Dét gider jeg ikke og kigge på.
0
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 3471
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 763
Likede indlæg: 7188
Kontakt:

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Annione » 17. maj 2016, 10:15

Jeg sletter venner på FB, hvis jeg ikke længere føler vi har noget som helst til fælles og jeg ikke længere ville snakke med dem, hvis jeg mødte dem igen.

...flere herinde fra, som har addet mig på FB, kan jeg ikke helt koble sammen med deres profil - men det begynder at hjælpe på det :genert:
0
Brugeravatar
Tanten
Indlæg: 1119
Tilmeldt: 14. aug 2015, 12:03
Kort karma: 267
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 4493

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Tanten » 17. maj 2016, 10:16

Åbenlys racisme og homofobi samt personlige konflikter smækket op på deres væg og dermed i min feed - det er de årsager, jeg har haft til at slette folk.

Og så hvis det er folk, jeg f.eks. har mødt på en konference for 4 år siden og ikke har haft kontakt med efterfølgende. Så kan de også ryge uden forklaring.

Et par stykker er røget, fordi de stalker og skriver upassende ting på min væg og i pb'er, når de har dårlige perioder.
0
Brugeravatar
Sevii
Indlæg: 524
Tilmeldt: 19. nov 2015, 08:30
Kort karma: 93
Likede indlæg: 1339

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Sevii » 17. maj 2016, 10:20

Jeg sletter faktisk mest folk som jeg ikke har snakket med i flere år. Og hvis folk ikke engang hilser på en, når man går forbi dem - hvorfor skal jeg så have dem på min facebook? Heldigvis oplever jeg aldrig racisme på min facebook. Det var nemlig blevet slettet med det samme.
Jeg bruger mest den der "ignorer"-knap, så man ikke kan se opslag, hvis nu folk er gået amok med selfies, 1000 billeder med deres babyer eller noget andet som jeg bare scroller forbi. Det er til at overleve for det meste. Jeg sætter helst folk på den liste, hvis de går over min grænse.
Jeg har måtte gøre det så jeg ikke kan se en venindes opslag med dyr der bliver mishandlet, fordi den spiller automatisk og jeg kan ikke holde ud at kigge på det. Men vil ikke slette hende.
Har også en veninde der tog i krig og postede videoer med halshugning (altså, ikke udført af hende). Hun kom også på "ignorer" et stykke tid. Jeg har bare ikke lyst til at blive konfronteret med sådan nogle videoer når jeg er på facebook.
0
:banan: :banan:
Brugeravatar
Freya
Indlæg: 448
Tilmeldt: 11. maj 2016, 12:42
Kort karma: 60
Likede indlæg: 1371

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Freya » 17. maj 2016, 11:13

Hadefuld retorik.

Og så har jeg senest slettet en tidligere god veninde, idet hun ret tydeligt viste, at jeg ikke var en prioritering for hende og samtidig også udtalte, at mine beskeder var en stressfaktor, selv om vores kontakt der var gået fra daglig til med ugers mellemrum.
0
Brugeravatar
Joe
Indlæg: 2084
Tilmeldt: 4. sep 2015, 19:03
Kort karma: 473
Likede indlæg: 6972

Re: Hvad skal der til, før i sletter FB venner?

Indlægaf Joe » 17. maj 2016, 14:18

Jeg sletter cirka aldrig. Jeg overvejer det ofte, men vælger i stedet bare at stoppe med at følge dem.
Der sker så heller ikke pt noget på min facebookvæg, som jeg ikke ville sige offentligt. Så jeg er pænt ligeglad med hvem af mine venner der kan se det, selvom jeg dog har en lukket profil og ikke siger ja til alle og enhver - men når de så først er inde i varmen, smider jeg dem selv ud.
Husker tydeligst tre sletninger: To af mine veninders ekskærester, og så en massesletning af 50 svenskere, jeg havde været på konference med, hvor de allesammen tilføjede mig, på trods af at det var de færreste, jeg havde snakket med.
De røg efter et stykke tid.
0
... og simpelthen det bedste, der ku’ ske.

Tilbage til "Forhold og sex"