Sangius skrev:Jeg fatter ikke jer, der ikke bryder jer om hamburgerryg. Jeg elsker det <3
Med en god glasering af sennep, rasp og farin, med dertilhørende kartofler og sennepssovs, så går jeg helt klart meget, meget mæt hjem
Ja, det tænker jeg også....Måske vi 2 kan dele det de andre ikke vil have....
Jeg kan ikke hverken lide eller tåle skaldyr. Og jeg spiser ikke fisk. Fordi jeg synes det smager af....fisk...Så "alt godt fra havet" vil være lig med Sulten mig.....Ged, får og lam kan jeg heller ikke få ned..Det smager bare grimt i min mund....Og vildt er bestemt heller ikke mig..Men det er jo sjældent at man kun serverer disse ting. Der er næsten altid et eller andet tilbehør. Så må man jo spise lidt mere af det..Generelt så er der altid et eller andet jeg kan lide. Så jeg bliver næsten altid mæt. Hvis jeg er lidt heldig så er der flutes og dilsdressing til...Det kan man godt blive OK mæt i. Især hvis der er godt med vino til maden. Og der var vist også noget med en nytårsaften hvor jeg spiste mig mæt i sauce fordi krondyrfilet ikke lige er mig, og jordskokgratinen der hørte til ikke havde fået nok og faktisk knasede lidt....Det var iøvrigt rødvinssauce....
Eneste regulære undtagelse var et bryllup vi var til. Her var forretten Rimmet vesterhavsfisk. Hovedretten var lammekrone med gederillette og desserten var et eller andet snask i et glas. Da vi fik natmad klokken 01 var jeg tæt på at besvime af sult (OK, jeg havde måske fået lige lovlig meget vino).