Tråden til de små spørgsmål
Re: Tråden til de små spørgsmål
Tryk kernene lidt ned i dejen
Jeg bagte med vand idag og mine solsikke kerner blev fint liggende da de var trykket lidt ned i dejen
Jeg bagte med vand idag og mine solsikke kerner blev fint liggende da de var trykket lidt ned i dejen
1
Tryk på *
Re: Tråden til de små spørgsmål
En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
0
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
Løgsuppe
Eller hjemmelavede ristede løg.
2
Re: Tråden til de små spørgsmål
OberstNasig skrev:Jeg har en pandekagedej stående lavet på pulver, mælk, æg og olie. Den har stået der i 7 dage nu og jeg har så pissemeget lyst til de dejlige, fluffy pandekager, men jeg bliver godt nok syg af at æde dem, gør jeg ikke?
Jeg svarer lige, selvom jeg har læst, at du smed det ud.
Mel kan være en killer - der er mange jordbakterier i mel, som aldrig bliver et problem, fordi mel typisk bliver bagt eller kogt. Men på 7 dage kan de give en fæl bakterie-suppe.
Jeg ville ikke røre det efter 2 dage.
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Annione skrev:Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
Løgsuppe
Eller hjemmelavede ristede løg.
Gud ja løgsuppe - men ikke lige i den her temperatur man har lyst til suppe, vel?
Ristede løg kunne være sjovt at lave, men det spiser vi så sjældent at jeg ikke gider lave det selv, tror jeg...
0
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Annione skrev:Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
Løgsuppe
Eller hjemmelavede ristede løg.
Gud ja løgsuppe - men ikke lige i den her temperatur man har lyst til suppe, vel?
Ristede løg kunne være sjovt at lave, men det spiser vi så sjældent at jeg ikke gider lave det selv, tror jeg...
Jeg elsker suppe sommer og vinter.
Men kan de ikke holde sig til en regnvejrsdag?
1
Re: Tråden til de små spørgsmål
Grillspyd eller grillede løg som tilbehør til kød
Hakkedrenge med bløde løg.
Hakkedrenge med bløde løg.
2
Tryk på *
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
Pasta alla Genovese, der skal omkring 3 kilo løg til men nøøøøj det smager godt og er alt tiden værd.
Men et lille hint... hvis du, som mig, reager på løg med lidt luft i maven ska du ikke gøre det. Ham jeg spiste det med kom ikke engang emd en lille fis, men jeg var altså bekymret for at staten ville sætte mig i karentæne dagen efter Jeg har dog overvejert kraftigt at lave det igen abre fordi det smager så godt
Senest rettet af Persnikedy 25. jun 2016, 15:04, rettet i alt 1 gang.
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Annione skrev:Pandesteg skrev:Annione skrev:Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
Løgsuppe
Eller hjemmelavede ristede løg.
Gud ja løgsuppe - men ikke lige i den her temperatur man har lyst til suppe, vel?
Ristede løg kunne være sjovt at lave, men det spiser vi så sjældent at jeg ikke gider lave det selv, tror jeg...
Jeg elsker suppe sommer og vinter.
Men kan de ikke holde sig til en regnvejrsdag?
Jo sikkert, den kan jo komme førend man aner.
1
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Wizzze skrev:Fyldte bagte løg, eller løg spaghetti ?
Tak for bud - hvad er løgspaghetti?
0
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Persnikedy skrev:Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
Pasta alla Genovese, der skal omkring 3 kilo løg til men nøøøøj det smager godt og er alt tiden værd.
Men et lille hint... hvis du, som mig, reager på løg med lidt luft i maven ska du ikke gøre det. Ham jeg spiste det med kom ikke engang emd en lille fis, men jeg var altså bekymret for at staten ville sætte mig i karentæne dagen efter Jeg har dog overvejert kraftigt at lave det igen abre fordi det smager så godt
Haha tak for bud - det vil jeg overveje! 3 kg løg er ikke så lidt, det skal næsten få tarmsystemet til at gå amok
0
Don’t drink the Kool-Aid!
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Persnikedy skrev:Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
Pasta alla Genovese, der skal omkring 3 kilo løg til men nøøøøj det smager godt og er alt tiden værd.
Men et lille hint... hvis du, som mig, reager på løg med lidt luft i maven ska du ikke gøre det. Ham jeg spiste det med kom ikke engang emd en lille fis, men jeg var altså bekymret for at staten ville sætte mig i karentæne dagen efter Jeg har dog overvejert kraftigt at lave det igen abre fordi det smager så godt
Haha tak for bud - det vil jeg overveje! 3 kg løg er ikke så lidt, det skal næsten få tarmsystemet til at gå amok
Smagen opvejer lugten næste dag.
Det tager ca 10 timer at koge men hvis du en dag har købt 3 kilo løg for meget så forsøg endelig hvis du ikke skal være sammen med folk næste dag alligevel
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Wizzze skrev:Fyldte bagte løg, eller løg spaghetti ?
Tak for bud - hvad er løgspaghetti?
Du laver en pandefuld bløde løg, ligesom til en bøf. Når løgene er klar, så kommes der frisk kogt og drænet spaghetti i panden og røres rundt 1-2 min. sammen med gedeost, de små fra President er gode, og lige til at brække i små stykker (gem 2-3 stk til at pynte med) og så serveres det med friske basilikum blade.
1
Do as I say!
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9162
Re: Tråden til de små spørgsmål
Persnikedy skrev:Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
Pasta alla Genovese, der skal omkring 3 kilo løg til men nøøøøj det smager godt og er alt tiden værd.
Men et lille hint... hvis du, som mig, reager på løg med lidt luft i maven ska du ikke gøre det. Ham jeg spiste det med kom ikke engang emd en lille fis, men jeg var altså bekymret for at staten ville sætte mig i karentæne dagen efter Jeg har dog overvejert kraftigt at lave det igen abre fordi det smager så godt
Ser lækkert ud, men hold da op hvor er han træls at høre på, sådan som han går op i tonelejet sidst i hver sætning.
2
Closure, closure, closure closure closure