Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
Hov. Bøf med løg da. Jeg bruger mindst 2 løg til den slags smovseri.
Pandesteg skrev:En ret/opskrift med hvor man bruger mange løg? Kan kun komme på løgtærte.
klumphen skrev:Hvor køber I rasp?
Føtex har noget men det var et helt kilo og ikke øko. Har prøvet i fakta, superbrugsen og rema 1000 men der har jeg ikke kunne finde noget.
Pandesteg skrev:klumphen skrev:Hvor køber I rasp?
Føtex har noget men det var et helt kilo og ikke øko. Har prøvet i fakta, superbrugsen og rema 1000 men der har jeg ikke kunne finde noget.
Jeg køber urtekram øko-speltrasp på nemlig.com
Lykke skrev:Pandesteg skrev:klumphen skrev:Hvor køber I rasp?
Føtex har noget men det var et helt kilo og ikke øko. Har prøvet i fakta, superbrugsen og rema 1000 men der har jeg ikke kunne finde noget.
Jeg køber urtekram øko-speltrasp på nemlig.com
'min' Føtex har økologisk rasp. Ellers har jeg ikke set det andre steder.
klumphen skrev:Lykke skrev:Pandesteg skrev:klumphen skrev:Hvor køber I rasp?
Føtex har noget men det var et helt kilo og ikke øko. Har prøvet i fakta, superbrugsen og rema 1000 men der har jeg ikke kunne finde noget.
Jeg køber urtekram øko-speltrasp på nemlig.com
'min' Føtex har økologisk rasp. Ellers har jeg ikke set det andre steder.
Hm, de burde da have samme sortiment i alle butikkerne. Hvor i butikken finder du det? Det jeg fandt var sammen med det brød de selv laver.
Nesnay skrev:Der er ikke samme sortiment i alle butikkerne, da der er stor forskel på butiksstørrelsen - de mindste butikker er nærmest nede i Nettostørrelse, mens den største er næsten lige så stor som en lille Bilka. Så hvis det økologiske rasp ikke er med i det mindste sortiment, kan det desværre godt være, det ikke findes i din Føtex.
Annione skrev:OberstNasig skrev:Jeg har en pandekagedej stående lavet på pulver, mælk, æg og olie. Den har stået der i 7 dage nu og jeg har så pissemeget lyst til de dejlige, fluffy pandekager, men jeg bliver godt nok syg af at æde dem, gør jeg ikke?
Jeg svarer lige, selvom jeg har læst, at du smed det ud.
Mel kan være en killer - der er mange jordbakterier i mel, som aldrig bliver et problem, fordi mel typisk bliver bagt eller kogt. Men på 7 dage kan de give en fæl bakterie-suppe.
Jeg ville ikke røre det efter 2 dage.
DollsLiveForever skrev:
Hvad så med surdej, er det mælkesyrebakterier er der sørger for det kun er "gode" bakterier? Altså bare fordi jeg nysgerrig
og vi. Det sige at Annione reglen ikke gælder her, er den mest til tilberedt mad?
MissBailey skrev:^Jeg har set rødbeder i både Bilka, Netto og Fakta inden for de sidste par uger
Alphilia skrev:Er der nogen, der har smagt den nye Cheasy kaffe-is? Smager den af noget?
Lakrids isen var jeg ikke vildt imponeret af