Indlægaf kidkomb » 21. sep 2015, 10:10
DetSorteCirkus skrev:Wizzze skrev:DetSorteCirkus skrev:Chokolade med højt kakaoindhold smager surt, skal holdes ude af min mad og egentlig bare dø.
Du har bare ikke smagt de rigtige endnu, Friis Holm og Bojesen laver utrolig god chokolade, og selv med meget høje procenter, smager det ikke bittert eller "hårdt", men blødt og chokoladet
http://shop.oialla.com/pages/om-oiallahttp://www.friis-holm.dk/da/
Jeg tvivler. Jeg har smagt det i mange forskellige kvaliteter og prislag, og den sure bismag er der altid.
Det er det samme med kaffe.
Jeg har smagt Friis Holm og den er rigtig nok meget anderledes end billigere chokolade. Men eftersom rigtig kakao ER bitter, så kan det aldrig blive ikke-surt.
Friis Holm er tæt på, fordi kakaoen ikke bliver maltrakteret, men det fjerner jo ikke den naturlige bitterhed/surhed.
Og til 89,- kr for en plade (I kid you not!) bliver mit maveindhold alligevel surt...
0
Vær ligeglad med hvad andre mennesker tænker, men ikke hvad andre mennesker føler.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.