Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Frk. L
Indlæg: 2533
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 342
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3916

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Frk. L » 3. jul 2016, 10:56

Jeg skal bage nogle boller, hvor der skal 1 dl ymer i. Har ikke ymer, men vanille skyr og vanille yoghurt. Mon ikke en af dem kan bruges i stedet? Hvilken ville være bedst?

:genert:
0
Jeg står i midten nu!
OberstNasig
Indlæg: 1405
Tilmeldt: 19. feb 2016, 21:10
Kort karma: 259
Likede indlæg: 2975

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf OberstNasig » 3. jul 2016, 11:09

Annione skrev:
OberstNasig skrev:Jeg har en pandekagedej stående lavet på pulver, mælk, æg og olie. Den har stået der i 7 dage nu og jeg har så pissemeget lyst til de dejlige, fluffy pandekager, men jeg bliver godt nok syg af at æde dem, gør jeg ikke? :(


Jeg svarer lige, selvom jeg har læst, at du smed det ud.

Mel kan være en killer - der er mange jordbakterier i mel, som aldrig bliver et problem, fordi mel typisk bliver bagt eller kogt. Men på 7 dage kan de give en fæl bakterie-suppe.
Jeg ville ikke røre det efter 2 dage.


Det anede jeg ikke! Men jeg er glad for, at jeg ikke lod lysten til pandekager overvinde min sunde fornuft.
1
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 24982
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 3672
Likede indlæg: 29985

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 3. jul 2016, 11:11

Fräulein L. skrev:Jeg skal bage nogle boller, hvor der skal 1 dl ymer i. Har ikke ymer, men vanille skyr og vanille yoghurt. Mon ikke en af dem kan bruges i stedet? Hvilken ville være bedst?

:genert:


Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15465

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 3. jul 2016, 11:24

Wizzze skrev:
Fräulein L. skrev:Jeg skal bage nogle boller, hvor der skal 1 dl ymer i. Har ikke ymer, men vanille skyr og vanille yoghurt. Mon ikke en af dem kan bruges i stedet? Hvilken ville være bedst?

:genert:


Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr

Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...
1
Brugeravatar
Frk. L
Indlæg: 2533
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 342
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3916

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Frk. L » 3. jul 2016, 14:06

Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)
0
Jeg står i midten nu!
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 24982
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 3672
Likede indlæg: 29985

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 3. jul 2016, 14:20

Fräulein L. skrev:
Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)


I det her vejr :8:
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Frk. L
Indlæg: 2533
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 342
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3916

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Frk. L » 3. jul 2016, 14:29

Wizzze skrev:
Fräulein L. skrev:
Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)


I det her vejr :8:

Tog chancen - og kom faktisk frem og tilbage i tørvejr
0
Jeg står i midten nu!
zembra1986
Indlæg: 9096
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 738
Likede indlæg: 11241

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf zembra1986 » 3. jul 2016, 20:09

Hvor længe er holdbarheden på chokoladekage der er opbevaret i køleskabet?

Jeg har stadig noget kage til, at ligge derinde fra i onsdags, kan det stadig spises? Her tænker jeg ikke på friskheden, men om det er blevet decideret dårligt
0
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 14667
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 1180
Likede indlæg: 24663

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf sigge » 4. jul 2016, 09:22

zembra1986 skrev:Hvor længe er holdbarheden på chokoladekage der er opbevaret i køleskabet?

Jeg har stadig noget kage til, at ligge derinde fra i onsdags, kan det stadig spises? Her tænker jeg ikke på friskheden, men om det er blevet decideret dårligt


Jeg ville sagtens turde spise det. Sukker er jo et glimrende konserveringsmiddel.
0
You can't spell awesome without me.
zembra1986
Indlæg: 9096
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 738
Likede indlæg: 11241

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf zembra1986 » 4. jul 2016, 10:05

sigge skrev:
zembra1986 skrev:Hvor længe er holdbarheden på chokoladekage der er opbevaret i køleskabet?

Jeg har stadig noget kage til, at ligge derinde fra i onsdags, kan det stadig spises? Her tænker jeg ikke på friskheden, men om det er blevet decideret dårligt


Jeg ville sagtens turde spise det. Sukker er jo et glimrende konserveringsmiddel.



Det gjorde jeg, og det smagte stadig rigtig godt :savl: Det var ikke engang blevet mere tørt, men jeg varmede den også lidt op.
1
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 2816
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 169
Likede indlæg: 3437

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 9. jul 2016, 10:23

Frossen spinat. Jeg er begyndt at bruge det i mine hjemmelavede salater. Men er det egentligt OK at spise uden at det bliver opvarmet? Jeg synes konsistens og smag er fin, men kom i tanke om, at det måske skal opvarmes?
0
Lykke
Indlæg: 6927
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 230
Likede indlæg: 6455

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 9. jul 2016, 13:19

Torn skrev:Frossen spinat. Jeg er begyndt at bruge det i mine hjemmelavede salater. Men er det egentligt OK at spise uden at det bliver opvarmet? Jeg synes konsistens og smag er fin, men kom i tanke om, at det måske skal opvarmes?


Jeg synes det plejer at stå på posen hvis det skal varmes
0
Brugeravatar
Tilly
Indlæg: 5062
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:01
Kort karma: 497
Likede indlæg: 9797

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Tilly » 13. jul 2016, 16:22

Jeg har taget noget hakket oksekød ud af fryseren i går aftes og lagt det til optøning i køleskabet. Jeg orker ikke rigtigt at bruge det i aften alligevel, kan det holde sig til i morgen? Eller skal jeg helst bruge det i dag?
0
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 14697
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 688
Likede indlæg: 19027

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 13. jul 2016, 19:22

Tilly skrev:Jeg har taget noget hakket oksekød ud af fryseren i går aftes og lagt det til optøning i køleskabet. Jeg orker ikke rigtigt at bruge det i aften alligevel, kan det holde sig til i morgen? Eller skal jeg helst bruge det i dag?


Det burde fint kunne holde sig til i morgen. Jeg har i hvert fald flere gange ladet det ligge så længe uden der er sket noget ved det :).
1
Brugeravatar
flicka
Indlæg: 2204
Tilmeldt: 8. sep 2015, 18:08
Kort karma: 347
Likede indlæg: 3221

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf flicka » 17. jul 2016, 09:58

Chorizo. Hvor finder jeg den bedste chorizo, der smager som dem, man får i Sydamerika?

Jeg er blevet skuffet hver gang, jeg har købt en chorizo herhjemme. Dem herhjemme er af den tørre spanske type.

Måske burde jeg nævne at de vistnok kaldes parrillera chorizo i Sydamerika og er ikke tørret hårdt. Der er mere saft og kraft i dem :dåne:
0
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn


A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll

Tilbage til "Mad og drikke"