Singletråden

Her kan du snage løs i dine meddebattørers parforhold eller singleliv, og alt hvad der følger med.
Brugeravatar
ManicNinja
Indlæg: 5495
Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
Kort karma: 1159
Likede indlæg: 8949

Re: Singletråden

Indlægaf ManicNinja » 11. jul 2016, 15:24

Code71 skrev:
ManicNinja skrev:
Code71 skrev: Tag


Jeg synes faktisk, det er en rigtigt fornuftig, anvendelig og hyggelig ordning - det dér med at skyde skylden/æren på alle mulige for ting, der er fejlet/er lykkedes i éns datingliv :D

Så jeg følger lige trenden op og tagger Code, fordi han gav mig et kærligt spark forleden og fik fortalt mig, at jeg ærligt talt fremstår temmeligt mavesur i min tilgang til dating. Nej, det var ikke dit ordvalg, Code, men det var ret tydeligt det, du mente. Og det er jo ikke helt forkert: Jeg står ved, at jeg synes, der er et usædvanligt stort antal meget kedelige og/eller meget tåbelige mænd derude. Men du fik mig til at huske, at kunsten er at finde frem til dem, jeg synes IKKE er det. Og så bare hoppe de andre over i stedet for at harcelere over dem...

Nå, æniwæjs. Jeg har gjort kort proces. For det skal jo ikke hedde sig! :D Og derfor har jeg nu selv skrevet til et par mænd, hvis profiler jeg fandt mere end almindeligt interessante. Og så har jeg endda svaret (nogenlunde imødekommende) på et par af de breve, jeg har fået. Ja, det er store sager for mig. :D Med de fleste plejer jeg at sidde og tænke: "Øh? Hvad tror du selv, kammerat?"


Haha jeg glæder mig allerede til at optræde i bryllupstalen :lol:


Nu vokser træerne som bekendt ikke ind i himlen. Og du vil stadig se masser af satiriserende indlæg fra min hånd herinde. Kan sgu ikke lade være. Der ligger alt for megen god absurditet og komik lige til at plukke af derude i Datingland til at jeg kan nære mig. :devil:

Jeg har for resten lige skrevet et ret drillende svar til ham, der mente, at jeg var "ubesejret verdensmester i min tilværelse" og derfor den bedste til at besvare spørgsmål herom. Jeg tvivler på, han vender tilbage igen. Men så havde jeg det da skægt så længe. :lol:
2
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".

Winston Churchill
chokoladegris
Indlæg: 180
Tilmeldt: 16. jan 2016, 12:50
Kort karma: 24
Likede indlæg: 173

Re: Singletråden

Indlægaf chokoladegris » 11. jul 2016, 16:26

Lys skrev:
chokoladegris skrev:
Lys skrev:
chokoladegris skrev:Jeg er så heldig med de mænd jeg møder/skriver med.

Havde aflyst to dates med en fyr, anden date begyndte han på det med at putte og jeg fik meldt klart ud at jeg ikke var interesseret i det (hvilket var derfor jeg aflyste), men gerne ville møde ham offentligt og se hvad det førte til. Han virkede meget forstående og sagde at det måtte blive på min måde, jeg tog selv initiativ til en ny date, hvad vi skulle og dagen. Det vil sige i dag! Har nærmest ikke hørt fra ham i en uge, efter jeg meldte klart ud at jeg ikke var interesseret i putning og sex på første date og specielt ikke med en jeg aldrig havde mødt. Han var åbenbart ikke så interesseret i at møde mig, selvom vi virkelig har haft gode samtaler :s - har lyst til at sige til ham at jeg synes det er usselt at han ikke bare kan være ærlig, for har haft så dårlig samvittighed over at have aflyst, hvilket jeg også havde fortalt ham. Well, det hjælper jo ingenting at sige noget til ham og har jo aldrig mødt ham, kan bare ikke lade vær med at blive ret pigesur over det.


Du må ikke have dårlig samvittighed over, at du har holdt fast i, at du ikke havde lyst til en putteaftale. Du har dine grænser, og dem har du respekteret - godt gået! Man kan så nemt komme på kant med egne grænser i det her datingcirkus, fordi man har kontakt med mange forskellige, der ikke alle har samme fornemmelse for god opførsel. Og man bliver nemt presset lidt - sådan lidt subtilt - fordi manden jo er venlig nok imens...

At det så betyder, at det ikke skal være jer, well, det er jo bare sådan det er :)


Jeg er også glad for at have holdt fast i det. Havde jeg sagt ja til at mødes med ham den dag, havde det garanteret endt mega akavet for os begge to! Synes han har været lidt for meget, men stadig virket som om at han faktisk respekterede at min grænse altså går der, hvilket også var derfor at han sagde at det måtte blive på min måde.
Imens jeg skrev den besked, fik jeg en besked fra ham hvor der stod "hvad så? :-)" - well, jeg ved det ikke. Har overhovedet ikke hørt fra ham i en uge, som sagt, og af erfaring er fyre ikke specielt interesseret når der går så lang tid uden de kontakter en.
Tror ikke jeg vil møde ham, tvivler på at der vil komme noget godt ud af det, fordi at vi åbenlyst ikke har samme hensigt og det har jeg faktisk også sagt til ham, men han fik stadig bildt mig ind at vi skulle mødes.


Hvis du ikke tror, at han oprigtigt har lyst til at mødes på dine præmisser, men hele tiden håber/forventer, at I ender hjemme i hans sofa til putte/kysse-whatever, så ville jeg heller ikke have lyst til at mødes.


Jeg svarede på hans "hvad så" og var helt ærlig overfor ham omkring hvorfor jeg ikke synes det var en god idé at mødes. Han indrømmede at han synes jeg virkede sød og sex var bestemt ikke hans bagtanke, men at han blot ville lære mig at kende og ikke mere end det.

Så det er bedst bare at lade det ligge :-D. Men er glad for at jeg har holdt fast i mig selv og ikke mødtes med ham, for kan ikke se hvad der skulle være kommet ud af det. Mødes ikke med fyre på den måde, blot for at få en ny bekendt.. På længere sigt håber man vel jo at det kan føre til noget seriøst.
0
Brugeravatar
ManicNinja
Indlæg: 5495
Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
Kort karma: 1159
Likede indlæg: 8949

Re: Singletråden

Indlægaf ManicNinja » 11. jul 2016, 16:39

Code71 skrev:
Haha jeg glæder mig allerede til at optræde i bryllupstalen :lol:


ManicNinja skrev:Nu vokser træerne som bekendt ikke ind i himlen. Og du vil stadig se masser af satiriserende indlæg fra min hånd herinde. Kan sgu ikke lade være. Der ligger alt for megen god absurditet og komik lige til at plukke af derude i Datingland til at jeg kan nære mig. :devil:

Jeg har for resten lige skrevet et ret drillende svar til ham, der mente, at jeg var "ubesejret verdensmester i min tilværelse" og derfor den bedste til at besvare spørgsmål herom. Jeg tvivler på, han vender tilbage igen. Men så havde jeg det da skægt så længe. :lol:


Han vendte faktisk tilbage. Og svarede, at jeg havde ret: Formuleringen var tyvstjålet fra coach. :lol: Nå, i det mindste er der da point for at indrømme det. Og hyggeligt han drillede lidt igen - og desuden spurgte ind til mit ret sigende profilnavn. Bare lidt uheldigt at spørgsmålet afslørede, at han ikke havde læst min profiltekst ... Det har jeg så opfordret ham til at gøre. Og umiddelbart efter susede han så ind på min profil.

Ajmen, det er sådan noget, jeg synes er så fjollet: Hvorfor lægge ud med "der er en masse, jeg gerne vil vide om dig. Skal vi mødes?"-agtigt og så ikke engang have gjort sig den ulejlighed at læse profilteksten? :D :stoned:

Hvis jeg skriver videre med ham, bliver det bare for ren underholdning. Det dér virker for useriøst og overfladisk. Uanset hvor mange coaches han så hiver op ad hatten, og uanset hvor meget han "under fire øjne" så gerne vil fortælle om det. *Facepalm* Forgive me, jeg sidder og klukker lidt godmodigt her. Snyd mig nu for Helvede bare på en måde, jeg ikke kan gennemskue med det samme, hvis det endelig skal være.
3
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".

Winston Churchill
Wunder8
Indlæg: 430
Tilmeldt: 29. dec 2015, 15:42
Kort karma: 97
Likede indlæg: 1094

Re: Singletråden

Indlægaf Wunder8 » 11. jul 2016, 16:47

Santopia skrev:
Wunder8 skrev:
ManicNinja skrev:
Wunder8 skrev:Ih, kan I huske ham duden, jeg skrev om for noget tid siden? Ham, der er dårlig til at planlægge og derfor voldte mig ret stor frustration. Jeg er nok nødt til at stoppe det med ham. Nu er der gået 2,5 måned, og jeg er sgu gået lidt død i det. Det hænger dels sammen med, at der ikke sker den store udvikling (som i: det går meget langsomt), min irritation over hans lidt dovne tilgang til at ses samt det faktum, at vi er ret så forskellige på en række punkter. Jeg tror simpelthen aldrig, det bliver til det forhold, jeg gerne vil have. Og vi kan jo sagtens blive ved med at ses og have kontakt, men det virker på en måde også lidt formålsløst.

Men det er bare svært, for vi har en del kontakt, og jeg har vænnet mig til at have ham i mit liv - det lyder jo sådan lidt dramatisk, men jeg føler jo egentlig, at vi også er venner nu. Og det ville jeg sådan set gerne blive ved med, for jeg kan virkeligt godt lide ham og der er uden tvivl også en speciel kemi, noget fysisk der fungerer etc., men det bliver bare aldrig til MERE. Det kan jeg mærke nu. Nu aner jeg bare ikke, hvordan jeg skal gøre det, og hvornår. Jeg har mest lyst til at lave en slags slow-fade, fordi det virker så abrupt bare at cutte kontakten helt, men det er jo også lidt fesent. Han er ikke typen, der er god til at tale om den slags, så hvis vi tager den face to face tror jeg, det bliver seriøst akavet. Åh, what to do?


Synes først og fremmest, det lyder godt, at du forsøger at gøre en slags status og have de realistiske briller på. Sejt gået - det kan sgu være rigtigt svært, når man bare så gerne ville. Den dér tanke: "Det her bliver aldrig det forhold, jeg godt kunne tænke mig" er en hård, men somme tider nødvendig erkendelse, som kan redde én fra mange frustrationer.

Men at han "ikke er god til at tale om den slags" skal vel ikke gøre, at du ikke bryder det, når nu du føler, det er bedste løsning for dig? Så må det blive akavet. Siges skal det jo. Det handler vel også lidt om, at du selv synes, det er svært at skulle sige (jeg tænker, når du sidder og overvejer den fesne "lad det fade ud"-løsning ;) ) Der er vel ikke så meget andet at gøre end at bide hovedet af sardinen i et hug og at gøre det face to face eller (til nød) over telefonen. Det ville jeg selv have foretrukket. Både i din og i hans situation. Men folk er jo meget forskellige med det dér.


Du har ret i, at det er bedst at sige det frem for at lade den fade ud. Jeg tænker bare, om en velformuleret besked ville være lige så god som at ses, sige det, og så tage hjem. Vi har meget skriftlig kontakt, og han er klart bedre til at udtrykke sig dér end mundtligt (han har også selv sagt nogle ret seriøse ting over skrift, jeg ikke tror han ville fortælle til mit ansigt). For mig ville den metode være fin - jeg har ikke noget behov for, at vi skal have en lang snak om det. Og som jeg kender ham, ville han også have det ok med det. Argh, jeg synes det er svært, når jeg egentlig synes kontakten er hyggelig og godt kan lide ham :(


Har du gjort noget ved det siden du skrev indlægget?

Jeg havde skrevet noget i stil med: "Hey X, jeg ved ikke om det her kommer lidt ud af det blå, men jeg har tænkt, at jeg ikke vil et forhold lige nu. Jeg ved ikke, om det overhovedet er noget, som du vil, men jeg tænkte, jeg bare ville melde rent ud. Jeg synes du er sød og dejlig, og vil vildt gerne, at vi stadig kan være venner og ses til en øl en dag :) Hvad siger du til det?"

Det ville være lidt vagt, lidt en løgn og 100% med hensigten ikke at brænde en bro, fordi hvem ved, hvornår man lige har lyst til at tage den op igen til et eller andet..
Jeg ville i øvrigt ikke regne med at ses til den øl der. Det ville udelukkende være for at have en dør åben.

:genert:


Nej, jeg har ikke sagt noget - godt du lige holder mig op på det :D Vi skal ses senere på ugen, og så siger jeg det dér: at jeg har svært ved at se det udvikle sig til noget seriøst, fordi vi nok er for forskellige, og at jeg derfor ikke ved, om vi skal blive ved med at ses. Så må jeg se, hvad han siger til det. Jeg synes egentlig, din besked er fin, men jeg ville ikke bruge den over for én, jeg alligevel havde set i mere end 2 mdr., da jeg synes, den er lidt... kold? Derudover har jeg det af princip svært med uærlige afvisninger, både fordi jeg synes det er lidt kujonagtigt, men også fordi min erfaring siger, at de ofte (og med rette) forvirrer modtageren. Håber ikke, du tager dette som en kritik, men vi har jo alle forskellige måder at deale med den slags på :)
1
Wunder8
Indlæg: 430
Tilmeldt: 29. dec 2015, 15:42
Kort karma: 97
Likede indlæg: 1094

Re: Singletråden

Indlægaf Wunder8 » 11. jul 2016, 16:55

Lys skrev:
Rapfisk skrev:
Lys skrev:Jeg er enig - omend mænds fertilitet ikke daler helt så drastisk som kvinders mig bekendt?

Det gør den ikke - vi kender alle sammen historierne om mænd, der har fået børn i 60'erne, 70'erne og 80'erne, men fra 40 årsalderen er der større risiko for misdannelser ved fosteret og deraf følgende abortrisiko eller manglende evne til at opnå graviditet hos en partner. (Er partneren jævnaldrende, hjælper det selvfølgelig ikke, men der er altså også risici forbundet med mandens alder.)


Ok, det er nogenlunde som jeg huskede det. Og det er jo sådan set også ligemeget, hvis manden har er brændende ønske om børn her og nu - så må det være vildt frustrerende ikke at kunne handle på det på egen hånd.

Jeg spurgte, om han jokede. Det afviste han. Jeg forsøgte at forklare, at det var afgørende for, mig, at han også var interesseret i mig som person (og ikke kun som livmoder), men det lader det ikke til, at han forstår - det har i hvert fald ikke fået ham til at interessere sig for mig. Han er dog villig til at give mig et år - men ikke mere - førend graviditet skal på bordet. WTF.mdet kan jeg sgu da ikke love :forvirret: Hvis jeg forelsker mig i en dejlig mand en dag, vil jeg ikke udelukke, at graviditet blev aktuelt efter et års tid (fordi min alder), men jeg kan da ikke love det på forhånd.

Da jeg så endeligt afslog hans fine tilbud, kunne vi pludselig godt starte en flirt. Ikke at det gjorde mig mere interesseret, altså. Og det resulterede så i "kom lad os mødes søde" - beskeder. Men det tør jeg sgu da ikke - ville være bange for, at han pludselig hev min spiral ud i en sen nattetime i skjul (ok, det var en joke - ville nok opdage det, hvis det skete ;) )

Det er til dato den mest syrede mandag formiddag, jeg har haft på Tinder :lol:


Han lyder seriøst som en freak.
3
Brugeravatar
Planten
Indlæg: 3227
Tilmeldt: 17. aug 2015, 21:06
Kort karma: 852
Likede indlæg: 5078

Re: Singletråden

Indlægaf Planten » 11. jul 2016, 16:55

Åh som I har hygget i dag? Jeg kan ikke rigtig overskue de lange indlæg, da jeg er på fra mobilen :) men jeg synes, det er fedt, I sådan får diskuteret igennem :)


Jeg har haft en dejlig dag med en veninde og hendes børn. Og vi har stort set haft godt vejr - trods vinden :)
2
Brugeravatar
klumphen
Indlæg: 1093
Tilmeldt: 1. jan 2016, 17:57
Kort karma: 235
Likede indlæg: 2229

Re: Singletråden

Indlægaf klumphen » 11. jul 2016, 18:36

Har skrevet lidt frem og tilbage med en de sidste par dage. Hun har nu foreslået at vi skal prøve at snakke lidt i telefon, hvortil jeg svarede at det lyder da som en god ide, men har hun nu kigget grundigt på alle mine billeder?
Det sidste er jo et billede af en rekvisit fra det sorte univers.
Er lidt spændt på hendes svar, om jeg bare bliver slettet, om hun spørger hvad det er, om hun siger nej tak eller ja tak :D
1
Brugeravatar
JessicaD
Indlæg: 688
Tilmeldt: 12. sep 2015, 16:00
Kort karma: 117
Likede indlæg: 2206

Re: Singletråden

Indlægaf JessicaD » 11. jul 2016, 19:03

klumphen skrev:Er lidt spændt på hendes svar, om jeg bare bliver slettet, om hun spørger hvad det er, om hun siger nej tak eller ja tak :D


Haha hvad er der på billedet? :8:
0
Brugeravatar
Planten
Indlæg: 3227
Tilmeldt: 17. aug 2015, 21:06
Kort karma: 852
Likede indlæg: 5078

Re: Singletråden

Indlægaf Planten » 11. jul 2016, 19:07

JessicaD skrev:
klumphen skrev:Er lidt spændt på hendes svar, om jeg bare bliver slettet, om hun spørger hvad det er, om hun siger nej tak eller ja tak :D


Haha hvad er der på billedet? :8:

Jeg ved det godt :lol2:
1
Brugeravatar
FrøkenM
Indlæg: 3076
Tilmeldt: 10. okt 2015, 09:05
Kort karma: 542
Geografisk sted: Aalborg
Likede indlæg: 3636

Re: Singletråden

Indlægaf FrøkenM » 11. jul 2016, 19:08

Jeg har været på en tiltrængt hygge-date med en veninde. Havde brug for at blive luftet oveni alt stressen over snart at skulle på ferie og mit frivillige der tilsyneladende sejler :lol:

Jeg er begyndt at skrive lidt med en gut på FB. Har kendt ham en 3 års tid og han er da bestemt sød, men jeg er bare i tvivl om, om det er noget der kan være potentiale i. Der er ingen tvivl om,, at han er rimelig hooked :genert: og jeg er lidt lunken, fordi jeg et eller andet sted håber lidt (naivt måske?) at det på sigt kan blive noget med ham min samarbejdspartner :blush2:
2
Volunteers are not paid - not because they are worthless, but because they are priceless! :dåne: :love: :lun:
Brugeravatar
Sophaya
Indlæg: 2631
Tilmeldt: 22. aug 2015, 11:26
Kort karma: 538
Likede indlæg: 5568

Re: Singletråden

Indlægaf Sophaya » 11. jul 2016, 19:16

Så er jeg hjemme fra date nr 2. Og al panik forsvandt med det samme. Det er godt nok ukompliceret og rart at være sammen med ham :lun:
20
cat has nine lives babe
nine lives to itself
but you only got one

x
Brugeravatar
klumphen
Indlæg: 1093
Tilmeldt: 1. jan 2016, 17:57
Kort karma: 235
Likede indlæg: 2229

Re: Singletråden

Indlægaf klumphen » 11. jul 2016, 19:24

JessicaD skrev:
klumphen skrev:Er lidt spændt på hendes svar, om jeg bare bliver slettet, om hun spørger hvad det er, om hun siger nej tak eller ja tak :D


Haha hvad er der på billedet? :8:

Et nærbillede af en ball gag. Hvis man ved hvad det er så er man ikke i tvivl, heller ikke selvom billedet er i sort-hvid :D

Nå, hun havde ikke kigget på det før jeg spurgte, men hun sagde da pænt nej tak.
1
Brugeravatar
Planten
Indlæg: 3227
Tilmeldt: 17. aug 2015, 21:06
Kort karma: 852
Likede indlæg: 5078

Re: Singletråden

Indlægaf Planten » 11. jul 2016, 19:40

klumphen skrev:
JessicaD skrev:
klumphen skrev:Er lidt spændt på hendes svar, om jeg bare bliver slettet, om hun spørger hvad det er, om hun siger nej tak eller ja tak :D


Haha hvad er der på billedet? :8:

Et nærbillede af en ball gag. Hvis man ved hvad det er så er man ikke i tvivl, heller ikke selvom billedet er i sort-hvid :D

Nå, hun havde ikke kigget på det før jeg spurgte, men hun sagde da pænt nej tak.

Det var da pænt af hende at takke af i stedet for bare at slette :)
0
Brugeravatar
klumphen
Indlæg: 1093
Tilmeldt: 1. jan 2016, 17:57
Kort karma: 235
Likede indlæg: 2229

Re: Singletråden

Indlægaf klumphen » 11. jul 2016, 19:50

Dikus skrev:Det må altså gøre det der dating lige en tand sværere at skulle finde en, der også vil gå i den retning :)

Det er lidt op ad bakke. I modvind.

Men altså, vi er derude, og det er klart bedre at få det afklaret i starten. End at blive glade for hinanden, og så finde ud af man slet ikke passer sammen i den afdeling.
4
Brugeravatar
Skralde
Indlæg: 2143
Tilmeldt: 11. aug 2015, 07:13
Kort karma: 426
Likede indlæg: 5317

Re: Singletråden

Indlægaf Skralde » 11. jul 2016, 19:50

Øv.

Billede 11-07-2016 21.42.55.png


Billede 11-07-2016 21.42.47.png
Senest rettet af Skralde 11. jul 2016, 20:12, rettet i alt 2 gange.
0
L, mit livs lys - 3.10.2010
@denkreativerappenskralde

Tilbage til "Forhold og sex"