Rugbrød Jeg har ikke det store imod bare at få det til aftensmad.
Ellers er ovnbagt laks med en form for kartofler fra frost en mulighed.. Eller båndpasta med mornaysovs, flødeost, rød peber, tomat og kylling.
Hvad er din go-to?
Re: Hvad er din go-to?
Altså hvis der sker et eller andet uventet ville det blive fra just-eat.
Men ellers planlægger vi med madplan ud fra hvordan vores dage er.
Pastaretter til de dage det skal gå hurtigt. Elsker sådan en ret med frisk pasta. Tomatsovs, hvidløg, spinat, champignon, ricotta, chili og basilikum.
Men ellers planlægger vi med madplan ud fra hvordan vores dage er.
Pastaretter til de dage det skal gå hurtigt. Elsker sådan en ret med frisk pasta. Tomatsovs, hvidløg, spinat, champignon, ricotta, chili og basilikum.
0
Re: Hvad er din go-to?
HappyPaww skrev:Spaghetti carbonara - det kan klares på den tid pastaen tager at koge, og vi har altid ingredienserne på lager (æg, parmesan, bacon, spaghetti).
Apropos lige nu
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
3
Re: Hvad er din go-to?
Rugbrød med spejlæg og ost. Eller rugbrødstoast; rugbrød på panden med ost, bacon og sennep
... Og så en, som er lidt ... Alternativ: kogte ris med spejlæg og sød chilisovs. Og skulle der være en grønsag på lager sniger den sig også med.
... Og så en, som er lidt ... Alternativ: kogte ris med spejlæg og sød chilisovs. Og skulle der være en grønsag på lager sniger den sig også med.
0
-
- Indlæg: 1684
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
- Kort karma: 256
- Geografisk sted: Aarhus
- Likede indlæg: 2441
Re: Hvad er din go-to?
Rugbrød med "hvad køleskabet indeholder + grøntsstave".
Tomatsuppe på karton-tomater, der bare koges hurtigt op med løg og hvidløg og blendes. Ikke noget jævning eller simring der.
Ærtesuppe på samme facon som ovenfor nærmest. Bare med frostærter.
Takeout.
Og det er faktisk i ret prioriteret rækkefølge. Både takeout og rester fra fryseren er som oftest noget vi planlægger med nærmere end det er panikløsning. Det er virkelig langt ude med sygdom og travlhed osv, før takeout bliver en akut løsning som aftensmad. ikke fordi vi er hellige, men fordi vi kører lidt på med vægttab for tiden, og når man gerne vil have plads til en cheatday om ugen, så er der bare ikke plads til alt for meget mere. Og selvom vi bor ret centralt, så er det sgu ligeså hurtigt at snitte lidt gulerodsstave og hive rugbrød + pålæg ud af køleren som det er at cykle til pizzaria/sandwichbar/mcD.
Når jeg er alene hjemme, spiser jeg oftest havregrød. Også når jeg ikke har travlt...
Tomatsuppe på karton-tomater, der bare koges hurtigt op med løg og hvidløg og blendes. Ikke noget jævning eller simring der.
Ærtesuppe på samme facon som ovenfor nærmest. Bare med frostærter.
Takeout.
Og det er faktisk i ret prioriteret rækkefølge. Både takeout og rester fra fryseren er som oftest noget vi planlægger med nærmere end det er panikløsning. Det er virkelig langt ude med sygdom og travlhed osv, før takeout bliver en akut løsning som aftensmad. ikke fordi vi er hellige, men fordi vi kører lidt på med vægttab for tiden, og når man gerne vil have plads til en cheatday om ugen, så er der bare ikke plads til alt for meget mere. Og selvom vi bor ret centralt, så er det sgu ligeså hurtigt at snitte lidt gulerodsstave og hive rugbrød + pålæg ud af køleren som det er at cykle til pizzaria/sandwichbar/mcD.
Når jeg er alene hjemme, spiser jeg oftest havregrød. Også når jeg ikke har travlt...
1
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
Re: Hvad er din go-to?
Blendet suppe. Græskar-, kartoffel-, jordskok- gulerods- eller tomatsuppe eller majschowder om vinteren, ærtesuppe eller gazpacho om sommeren.
Skal jeg alligevel handle, ryger der ind imellem muslinger og en flaske æblemost i kurven.
Edit: Jeg har altså ikke græskar stående altid Men jeg har i vinterhalvåret altid ingredienserne til mindst én af ovenstående supper. I de røde bruger jeg røde linser. Majschowder og ærtesuppe er med hovedingredienser fra fryseren og gerne rejer fra frost som fyld.
Skal jeg alligevel handle, ryger der ind imellem muslinger og en flaske æblemost i kurven.
Edit: Jeg har altså ikke græskar stående altid Men jeg har i vinterhalvåret altid ingredienserne til mindst én af ovenstående supper. I de røde bruger jeg røde linser. Majschowder og ærtesuppe er med hovedingredienser fra fryseren og gerne rejer fra frost som fyld.
1
Livslinjen: 70 201 201
Re: Hvad er din go-to?
Det har før i tiden været rugbrød med pålæg. Bor lige ved siden af Lagkagehuset og en slagter, så er det ingen straf at spise smørrebrød.
Nu jeg spiser overvejende vegansk er det nok nærmere pastasalat eller wok, hvis jeg er helt ideforladt. Jeg laver dog madplan og handler til en uge af gangen, så der er aldrig mere madkrise om eftermiddagen. Hvis madplanen bliver droppet, så er det fordi vi engang imellem bestiller junk i stedet
Nu jeg spiser overvejende vegansk er det nok nærmere pastasalat eller wok, hvis jeg er helt ideforladt. Jeg laver dog madplan og handler til en uge af gangen, så der er aldrig mere madkrise om eftermiddagen. Hvis madplanen bliver droppet, så er det fordi vi engang imellem bestiller junk i stedet
0
Don’t drink the Kool-Aid!