Tråden til de små spørgsmål
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9159
Re: Tråden til de små spørgsmål
En god men billig parmesan til at putte i pesto?
0
Closure, closure, closure closure closure
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9159
Re: Tråden til de små spørgsmål
Fru Sunshine skrev:Hvad kan man bruge en kæmpe squash til, ud over kage, boller og fyld i kødsovsen?
Måske til squashspaghetti/palæospaghetti.
1
Closure, closure, closure closure closure
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Tak. Den er så stor, at jeg er lige ved at tro, at det hele kan afprøves
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Fru Sunshine skrev:Hvad kan man bruge en kæmpe squash til, ud over kage, boller og fyld i kødsovsen?
Kylling i tern brunes på panden, squash, løg og hvidløg kommes ved, når løgene er klare kommes fløde - mælk eller hvad man lyster på. Masser af friskkværnet peber og revet parmesan ost. Evt, lidt salt. Serveres til pasta. Mums
1
Bøllen 08.06.2010
Billen 22.07.2014
IG blogger under navnet Strawberryonion
Billen 22.07.2014
IG blogger under navnet Strawberryonion
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kommodedyret skrev:En god men billig parmesan til at putte i pesto?
Synes at den grønne Grana Padano, som nok fås billigst i Netto, er helt fin til hverdagsbehov
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Lykke skrev:^ Ja lige nu har de økologiske linemuslinger i fakta til 30/35 kr.
Nu er der hvidvin på køl og en dej over til at lave et olivenbrød til.
Hvordan laver du olivenbrød?
0
Don’t drink the Kool-Aid!
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9159
Re: Tråden til de små spørgsmål
HappyPaww skrev:Kommodedyret skrev:En god men billig parmesan til at putte i pesto?
Synes at den grønne Grana Padano, som nok fås billigst i Netto, er helt fin til hverdagsbehov
Tror også at det bliver den, den er det sikre valg
0
Closure, closure, closure closure closure
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har nogle skiveskårne champignoner, stadig emballage, men udløbsdatoen var d. 15. og 16. august. Umiddelbart ser de fine ud, men kan de min stadig bruges når de skal steges?
Lugtetricket virker ikke helt med champignon, synes jeg, da de altid lugter jordslåede/sært.
Lugtetricket virker ikke helt med champignon, synes jeg, da de altid lugter jordslåede/sært.
0
Forarget kan man altid blive
En bruger du ikke kan nå
Re: Tråden til de små spørgsmål
Pandesteg skrev:Lykke skrev:^ Ja lige nu har de økologiske linemuslinger i fakta til 30/35 kr.
Nu er der hvidvin på køl og en dej over til at lave et olivenbrød til.
Hvordan laver du olivenbrød?
Det er en opskrift af Meyer. Det er faktisk bare en brøddej/franskbrødsdej med spelt, som man ruller ud som en kanelsnegl. Hvor man kommer et lag af oliventapenade på.
Det kan virkelig anbefales!
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Juki skrev:Jeg har nogle skiveskårne champignoner, stadig emballage, men udløbsdatoen var d. 15. og 16. august. Umiddelbart ser de fine ud, men kan de min stadig bruges når de skal steges?
Lugtetricket virker ikke helt med champignon, synes jeg, da de altid lugter jordslåede/sært.
Hvis der ikke er mug eller synligt råd, så bare spis løs
2
- KitKat
- Indlæg: 1127
- Tilmeldt: 15. sep 2015, 05:43
- Kort karma: 351
- Geografisk sted: Vestjylland
- Likede indlæg: 3262
- Kontakt:
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg overvejer at bage rom & rosin muffins, men jeg kan ikke finde mit lager af den gode romessens og gider ikke køre til Tyskland efter det alene
Så jeg overvejer, om jeg kan lade noget almindeligt rom stå og simrekoge noget tid, i håb om at alkohol og en del vand fordamper, så smagen bliver koncentreret (og alkoholfri)
-men kan man overhovedet det, med et godt resultat?
Så jeg overvejer, om jeg kan lade noget almindeligt rom stå og simrekoge noget tid, i håb om at alkohol og en del vand fordamper, så smagen bliver koncentreret (og alkoholfri)
-men kan man overhovedet det, med et godt resultat?
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
KitKat - så vidt jeg ved, kan du ikke regne med, at det bliver helt alkofrit, hvis det er vigtigt for dig. Alkohol har godt nok en lavere kogetemperatur, men det kommer meget an på hvad det er bundet til i væsken, i forhold til hvor meget og hvor hurtigt det forsvinder.
0
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
M ♡ okt 2018
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har, på grund af lidt dårlig planlægning mellem hvem der købte ind i mandags, ret mange bananer. Fredag d. 2. september vil jeg gerne bage en banankage. Kan man fryse bananer hele ned, og tø dem op dagen før, og lave kage af dem??
0
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
M ♡ okt 2018
Re: Tråden til de små spørgsmål
Sangius skrev:Jeg har, på grund af lidt dårlig planlægning mellem hvem der købte ind i mandags, ret mange bananer. Fredag d. 2. september vil jeg gerne bage en banankage. Kan man fryse bananer hele ned, og tø dem op dagen før, og lave kage af dem??
Bare lige skrællen af og så fryser de fint.
0
Bøllen 08.06.2010
Billen 22.07.2014
IG blogger under navnet Strawberryonion
Billen 22.07.2014
IG blogger under navnet Strawberryonion
Re: Tråden til de små spørgsmål
KitKat skrev:Jeg overvejer at bage rom & rosin muffins, men jeg kan ikke finde mit lager af den gode romessens og gider ikke køre til Tyskland efter det alene
Så jeg overvejer, om jeg kan lade noget almindeligt rom stå og simrekoge noget tid, i håb om at alkohol og en del vand fordamper, så smagen bliver koncentreret (og alkoholfri)
-men kan man overhovedet det, med et godt resultat?
Skal det i selve kagen? Så forsvinder alkoholen vel i bagningen ?
Jeg ville - hvis det ikke skal i ovnen- koge det lidt ind - eller erstatte lidt anden væske. Men rommen i sig selv smager også af ret meget, så det er ikke sikkert, det er nødvendigt.
1