Juki skrev:Det her:
Hvor svært er det lige at erstatte pastaen med noget grønt, eller putte grøntsager i salaten/kødsovsen/whatever
Og derudover er kulhydratindhold og kcal-indhold det samme som grovpasta - og andelen af sukkerarter højere...
Juki skrev:Det her:
Hvor svært er det lige at erstatte pastaen med noget grønt, eller putte grøntsager i salaten/kødsovsen/whatever
Juki skrev:Det her:
Hvor svært er det lige at erstatte pastaen med noget grønt, eller putte grøntsager i salaten/kødsovsen/whatever
Wizzze skrev:Fru Sunshine skrev:Sangius skrev:Fru Sunshine skrev:Frikalet og pulversovs.
Hvordan skal man så nogensinde få bernaise?
Jeg synes at bearnaise i sig selv er overflødigt.
Sangius skrev:Champignoner på glas. De smager altså ækelt, og har en virkelig klam konsistens. Det er virkelig ikke særlig svært, selv lige at skære champignoner ud :S
Finidut skrev:
Madlavningsfløde. Det er bare fløde med hvedemel i.
Akehurst2 skrev:Men pulver- og glasprodukter er jo reelle nok, forstået som at de er, hvad de giver sig ud for (uanset om man så ikke har lyst til at bruge dem).
Tobywan skrev:Akehurst2 skrev:Men pulver- og glasprodukter er jo reelle nok, forstået som at de er, hvad de giver sig ud for (uanset om man så ikke har lyst til at bruge dem).
Bortset fra at de i mange tilfælde ikke smager hvad de giver sig ud for at være, hvilket er et reelt problem. Det giver forbrugerne et forkert billede af hvordan råvarer og klassiske retter faktisk smager.
Der er ikke noget at sige til, at familier der er opvokset på Knorr lasagne og pulversauce synes det er underligt at smage de rigtige versioner med friske råvarer, når ens referenceramme ligger på et meget begrænset sted. De er sjældet navnet værdigt, da det dybest set intet har med det rigtige produkt at gøre.
Det er lorteprodukter der muligvis kan bruges minimalt i en travlt hverdag, men så heller ikke mere med det. Navnene bør som minimum ændres, så forbrugerne ikke fejloplyses omkring indhold.