FruDulle skrev:Wizzze skrev:FruDulle skrev:Jeg har aldrig smagt tunmousse
Jeg kommer ikke fra et hjem med tunmousse, pitabrød og ristaffel
Aha.
Jeg kommer fra et hjem med komfur ...
FruDulle skrev:Wizzze skrev:FruDulle skrev:Jeg har aldrig smagt tunmousse
Jeg kommer ikke fra et hjem med tunmousse, pitabrød og ristaffel
FruDulle skrev:godtnavn skrev:aihpoS skrev:Min niece på 9 år spiser mærkelige ting i forhold til hendes alder. Ansjoser, rejer, avokado. Jeg synes det er mærkeligt.
Jeg har aldrig mødt et barn der ikke kan lide avocado men de andre ting giver jeg dig ret i
Mit barn på 3elsker avocado og rejer, ansjoser har han ikke smagt. Men lige umiddelbart kan jeg ike komme på noget mad han ikke kan lide. Han har favoritter, men spiser alt. Cornichoner er en stor favorit
Ado skrev:Fuglekvidder
Ado skrev:Jeg elsker maddiskussioner!
Risalamanden kan og skal ikke laves sundere. Stop det. Ingen grove ris, ingen soya. Stop! Og bruger du mandelessens, burde du have en ørefigen.
Tunmousse kan og skal ikke laves sund. Så kan du kalde den noget andet. Tunsnask/tunsalat.
Fuglekvidder er herrelækkert pålæg. Og de der små klatter mayo kommer man jo ingen steder med. Masser af mayo.
Fritter er enten et dyr eller en lækker kartoffelsag, som man dypper i salatmayo eller ketchup. Fritter af bønner er en løgn.
Sundt mad er godt. Og vigtigt. Men visse retter/madvarer skal man bare lade være og ikke forsøge at gøre sundere. Det smager aldrig bedre. Aldrig.
Og nej, der findes ikke en pulverkartoffelmos, der smager som ægte kartoffelmos.
Juki skrev:Ado skrev:Fuglekvidder
Hvorfor hedder det Fuglekvidder, når det indeholder svin? Måske fordi det smager så godt at fuglene synger?
Mani skrev:Juki skrev:Ado skrev:Fuglekvidder
Hvorfor hedder det Fuglekvidder, når det indeholder svin? Måske fordi det smager så godt at fuglene synger?
Fordi det ligner det fuglene fodre deres unger med...
Wizzze skrev:Soooo close, men Fritter skal altså dyppes i REMULADE!!
Og så skal der hakket rå løg til fuglekvidder, som altså burde hedde fin skinkesalat, selvom der ikke er skyggen af skinke i det
ShuruQ skrev:Oksefars skal enten købes med lav fedtprocent eller krydres ordentlig ellers er det uspiseligt.
Man må gerne smage det er kød, men det skal ikke bare smage af varm oksefedt. Vi fik taco til aften, eller dvs min mund vendte sig og jeg opgave til sidst og spiste A38 med mysli i stedet, kødet var høj fedtprocent og jeg er sikker på de havde glemt at krydre det. Det smagte absolut frygteligt og det gør oksefars generelt hvis det kun er krydret lidt eller slet ikke.
Ado skrev:Jeg elsker maddiskussioner!
Risalamanden kan og skal ikke laves sundere. Stop det. Ingen grove ris, ingen soya. Stop! Og bruger du mandelessens, burde du have en ørefigen.
Tunmousse kan og skal ikke laves sund. Så kan du kalde den noget andet. Tunsnask/tunsalat.
Fuglekvidder er herrelækkert pålæg. Og de der små klatter mayo kommer man jo ingen steder med. Masser af mayo.
Fritter er enten et dyr eller en lækker kartoffelsag, som man dypper i salatmayo eller ketchup. Fritter af bønner er en løgn.
Sundt mad er godt. Og vigtigt. Men visse retter/madvarer skal man bare lade være og ikke forsøge at gøre sundere. Det smager aldrig bedre. Aldrig.
Og nej, der findes ikke en pulverkartoffelmos, der smager som ægte kartoffelmos.
Fru Sunshine skrev:Stegt flæsk er skønt, men persillesovs skal dø. Almindelig hvid sovs, tak.