Husmoder-blær-dig-tråden
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Jeg har lavet en kæmpe omgang pæremos i desperation over de hundredevis af pærer på træet, vi dårligt når at få brugt.
0
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Jeg har idag kogt en kylling til perfektion, og hakket ugudeligt mange grøntsager i fine små tern så når jeg sener spiser hønsekødssuppen så falder stykkerne ikke bare af skeen.
Det hele er timet sådan at når suppen er helt færdig skal det langtids hævede og utrolig besværlige brød også ud af ovnen. Hvis det brød gør som det får besked på kan jeg sener spise som kun kongerne kunne før i tiden med den varme suppe og nybagte brød
Det hele er timet sådan at når suppen er helt færdig skal det langtids hævede og utrolig besværlige brød også ud af ovnen. Hvis det brød gør som det får besked på kan jeg sener spise som kun kongerne kunne før i tiden med den varme suppe og nybagte brød
3
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Har lavet rabarber-hindbær marmelade og hindbær-blåbær marmelade og de smager sygt godt.
1
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Jeg har lavet sådan nogle her og solgt dem. Der er alt muligt sjovt i.
Lige præcis denne her indeholder:
Henkogte tomater: Bruges som flåede tomater. Kan med fordel blendes og spises som suppe.
Ketchup: Bruges som ketchup.
Semidried tomater: Bruges i pastasaucer, lasagne, salater og som snacks.
Tomatsovs: Bruges som tomatpasta, i spaghettisovser, lasagne.
Agurkerelish: Bruges på hotdogs, som dyp til fisk, ovenpå leverpostejen. Rørt op med remoulade, mayonnaise eller creme fraiche.
Stærk Sennepspickle: Bruges til lys fisk, fiskefrikadeller eller kylling. Kan finthakkes og blandes med creme fraiche som dip til kartofler.
Syltet peberfrugt: Bruges på leverpostej, hotdogs, til ost, i salat.
Syltede bellis: Mest for sjov, men fine i salat og på mad.
Syltet squash: Bruges, der hvor man normalt ville spise asier eller surt generelt.
Saltsyltet citron: Bruges i nordafrikanske gryderetter. I små tern til salat eller flødelegerede supper. VIGTIGT! Dette glas skal stå i mindst 3 måneder endnu inden citronerne er helt klar til brug.
Syltede grønne hyldebær: Bruges som kapers på en schnitzel, i salater eller på sildemaden.
Tørrede rørhatte: Kan spises som snacks til en aperitif og på suppe som knas.
Jordbæreddike: Bruges til dressinger. Kan bruges uden olie for det lidt søde pift til en salat.
Hindbærrom: Bruges afkølet til dessert, kan give et pift til boblerne, god til is og tung kage.
Romtopf: Bruges afkølet til dessert, kan give et pift til boblerne, god til is og tung kage.
Ramsløgssalt: Bruges som det er på æggemaden, tomater, god til lam og til drys på hjemmebagte boller og baguettes.
Kirsebærgelé: Bruges på brød, på ost, til dessert. Meget mørk og meget intens smag, som gør sig godt på is. Kan bruges i sovser til vildt i meget små mængder.
Vindruemarmelade: Bruges på brød, på ost, til dessert som trifli med makroner og flødeskum.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
11
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
- PaleSeptember
- Indlæg: 11594
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 914
- Likede indlæg: 18650
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Sjo skrev:
Jeg har lavet sådan nogle her og solgt dem. Der er alt muligt sjovt i.
Lige præcis denne her indeholder:
Henkogte tomater: Bruges som flåede tomater. Kan med fordel blendes og spises som suppe.
Ketchup: Bruges som ketchup.
Semidried tomater: Bruges i pastasaucer, lasagne, salater og som snacks.
Tomatsovs: Bruges som tomatpasta, i spaghettisovser, lasagne.
Agurkerelish: Bruges på hotdogs, som dyp til fisk, ovenpå leverpostejen. Rørt op med remoulade, mayonnaise eller creme fraiche.
Stærk Sennepspickle: Bruges til lys fisk, fiskefrikadeller eller kylling. Kan finthakkes og blandes med creme fraiche som dip til kartofler.
Syltet peberfrugt: Bruges på leverpostej, hotdogs, til ost, i salat.
Syltede bellis: Mest for sjov, men fine i salat og på mad.
Syltet squash: Bruges, der hvor man normalt ville spise asier eller surt generelt.
Saltsyltet citron: Bruges i nordafrikanske gryderetter. I små tern til salat eller flødelegerede supper. VIGTIGT! Dette glas skal stå i mindst 3 måneder endnu inden citronerne er helt klar til brug.
Syltede grønne hyldebær: Bruges som kapers på en schnitzel, i salater eller på sildemaden.
Tørrede rørhatte: Kan spises som snacks til en aperitif og på suppe som knas.
Jordbæreddike: Bruges til dressinger. Kan bruges uden olie for det lidt søde pift til en salat.
Hindbærrom: Bruges afkølet til dessert, kan give et pift til boblerne, god til is og tung kage.
Romtopf: Bruges afkølet til dessert, kan give et pift til boblerne, god til is og tung kage.
Ramsløgssalt: Bruges som det er på æggemaden, tomater, god til lam og til drys på hjemmebagte boller og baguettes.
Kirsebærgelé: Bruges på brød, på ost, til dessert. Meget mørk og meget intens smag, som gør sig godt på is. Kan bruges i sovser til vildt i meget små mængder.
Vindruemarmelade: Bruges på brød, på ost, til dessert som trifli med makroner og flødeskum.
Wow! Hvordan laver du syltet squash og jordbæreddike?
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9162
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Sjo skrev:
Jeg har lavet sådan nogle her og solgt dem. Der er alt muligt sjovt i.
Lige præcis denne her indeholder:
Henkogte tomater: Bruges som flåede tomater. Kan med fordel blendes og spises som suppe.
Ketchup: Bruges som ketchup.
Semidried tomater: Bruges i pastasaucer, lasagne, salater og som snacks.
Tomatsovs: Bruges som tomatpasta, i spaghettisovser, lasagne.
Agurkerelish: Bruges på hotdogs, som dyp til fisk, ovenpå leverpostejen. Rørt op med remoulade, mayonnaise eller creme fraiche.
Stærk Sennepspickle: Bruges til lys fisk, fiskefrikadeller eller kylling. Kan finthakkes og blandes med creme fraiche som dip til kartofler.
Syltet peberfrugt: Bruges på leverpostej, hotdogs, til ost, i salat.
Syltede bellis: Mest for sjov, men fine i salat og på mad.
Syltet squash: Bruges, der hvor man normalt ville spise asier eller surt generelt.
Saltsyltet citron: Bruges i nordafrikanske gryderetter. I små tern til salat eller flødelegerede supper. VIGTIGT! Dette glas skal stå i mindst 3 måneder endnu inden citronerne er helt klar til brug.
Syltede grønne hyldebær: Bruges som kapers på en schnitzel, i salater eller på sildemaden.
Tørrede rørhatte: Kan spises som snacks til en aperitif og på suppe som knas.
Jordbæreddike: Bruges til dressinger. Kan bruges uden olie for det lidt søde pift til en salat.
Hindbærrom: Bruges afkølet til dessert, kan give et pift til boblerne, god til is og tung kage.
Romtopf: Bruges afkølet til dessert, kan give et pift til boblerne, god til is og tung kage.
Ramsløgssalt: Bruges som det er på æggemaden, tomater, god til lam og til drys på hjemmebagte boller og baguettes.
Kirsebærgelé: Bruges på brød, på ost, til dessert. Meget mørk og meget intens smag, som gør sig godt på is. Kan bruges i sovser til vildt i meget små mængder.
Vindruemarmelade: Bruges på brød, på ost, til dessert som trifli med makroner og flødeskum.
FLERE BILLEDER!!! :fan:
0
Closure, closure, closure closure closure
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Kommodedyret skrev:FLERE BILLEDER!!! :fan:
Tomatchips
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
1
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
PaleSeptember skrev:Wow! Hvordan laver du syltet squash og jordbæreddike?
Squash halveres, kernen skrabes ud, lægges i saltvand natten over. Lav en kogelage af eddike og sukker og krydderier. Dryp squash af, put i skoldet og atamon/vodkaskyllet glas og hæld lagen over. Skal stå i nogle dage inden du spiser af dem.
Jordbæreddiken er også sådan noget på slump, men består af 500 gram jordbær skåret i kvarte eller most let, ½ liter eddike, jeg bruger den hvide lagereddike, fordi den færdige eddike bliver pænere og så skal der 2½ spiseske sukker i. Lad det stå mørkt og køligt i nogle dage og derefter er det faktisk klar til brug, si bærrene fra og hæld på flasker. Jeg har noget stående, som stadig er med bær, det har stået længe nu og jeg overvejer om ikke bærrene kan bruges til ketchup eller chutney.
1
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Sjo skrev:
Jeg har lavet sådan nogle her og solgt dem. Der er alt muligt sjovt i.
Lige præcis denne her indeholder:
Henkogte tomater: Bruges som flåede tomater. Kan med fordel blendes og spises som suppe.
Ketchup: Bruges som ketchup.
Semidried tomater: Bruges i pastasaucer, lasagne, salater og som snacks.
Tomatsovs: Bruges som tomatpasta, i spaghettisovser, lasagne.
Agurkerelish: Bruges på hotdogs, som dyp til fisk, ovenpå leverpostejen. Rørt op med remoulade, mayonnaise eller creme fraiche.
Stærk Sennepspickle: Bruges til lys fisk, fiskefrikadeller eller kylling. Kan finthakkes og blandes med creme fraiche som dip til kartofler.
Syltet peberfrugt: Bruges på leverpostej, hotdogs, til ost, i salat.
Syltede bellis: Mest for sjov, men fine i salat og på mad.
Syltet squash: Bruges, der hvor man normalt ville spise asier eller surt generelt.
Saltsyltet citron: Bruges i nordafrikanske gryderetter. I små tern til salat eller flødelegerede supper. VIGTIGT! Dette glas skal stå i mindst 3 måneder endnu inden citronerne er helt klar til brug.
Syltede grønne hyldebær: Bruges som kapers på en schnitzel, i salater eller på sildemaden.
Tørrede rørhatte: Kan spises som snacks til en aperitif og på suppe som knas.
Jordbæreddike: Bruges til dressinger. Kan bruges uden olie for det lidt søde pift til en salat.
Hindbærrom: Bruges afkølet til dessert, kan give et pift til boblerne, god til is og tung kage.
Romtopf: Bruges afkølet til dessert, kan give et pift til boblerne, god til is og tung kage.
Ramsløgssalt: Bruges som det er på æggemaden, tomater, god til lam og til drys på hjemmebagte boller og baguettes.
Kirsebærgelé: Bruges på brød, på ost, til dessert. Meget mørk og meget intens smag, som gør sig godt på is. Kan bruges i sovser til vildt i meget små mængder.
Vindruemarmelade: Bruges på brød, på ost, til dessert som trifli med makroner og flødeskum.
We have a winner - det der Sjo - det er fedme husmor-blær på højt plan.
0
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
dykkersild skrev:
We have a winner - det der Sjo - det er fedme husmor-blær på højt plan.
Det er en del af hvordan jeg slapper af, det meste passer jo sig selv, så det er forarbejdet, der er min meditation. :-)
Jeg har lige lavet nektarinchutney og abrikoschutney som skal med i de næste kasser. Og så overvejer jeg at lave nogle store glas med tomatsuppe, som man bare lige kan smide i microen.
1
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
- LadyFox
- Indlæg: 19643
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
- Kort karma: 2446
- Geografisk sted: Kbh
- Likede indlæg: 46284
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Jeg har lavet en røvfuld hvid chokolade mousse med citron, med håndkraft. At piske flødeskum manuelt osv. er rimelig husmor-agtigt for mig.
3
...
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Jeg har stillet et kæmpe glas rødbeder og kål til fermentering. Satser på denne sæsons borscht'er når nye højder
0
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Jeg har mostet 80 liter æblemost
Det meste er frosset ned, men jeg nåede da og drikke 1 liter imens produktionen stod på.
Det meste er frosset ned, men jeg nåede da og drikke 1 liter imens produktionen stod på.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
8
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Jeg skal plukke Rieslingdruer i driveren i dag, når jeg har fri. Vi skal lave vin. Jeg håber, det kommer til at smage godt. Druerne er i hvert fald fantastiske.
2
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
-
- Indlæg: 3326
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 15:23
- Kort karma: 563
- Geografisk sted: Vestsjælland
- Likede indlæg: 8986
Re: Husmoder-blær-dig-tråden
Jeg er ved at lave tomatsalsa af de sidste, grønne tomater fra drivhuset og kæresten har lavet chilipasta og chili/hvidløgspasta også fra haven og drivhuset. Nu står han og skærer porrer fra svigermor til fryseren
1
UH UH UH UH KORT
Hjemme i DK igen
Hjemme i DK igen