mulledit skrev:Pandesteg skrev:mulledit skrev:Pandesteg skrev:Jeg kikkede lige bag på en pose brune ris, da jeg var i supermarked forleden og der stod 1 del ris til 2 dele vand. Så det prøver jeg i aften. Er meget spændt!
Du skal bruge mindre vand, jeg ville prøve med 1 del ris til 1,5 dl vand.. Max
Jeg brugte 2 dl ris til 3 dl vand og de blev perfekte! altså bortset fra at de brændte på
Altså brændte sådan rigtig på??? eller at de bare sad lidt fast i bunden.
Nogen typer er svære i riskoger, jeg hår oplevet det med de grovere ristyper. Nogen gange har jeg slået riskogeren fra og så bare ladet dem trække.
Brændt på var måske så meget sagt, men de var lidt brune i kanten i den ene side og havde ligesom klumpet sig sammen... Det var nemlig brune ris - jeg overvejede også selv at slå den fra, da jeg synes de virkede færdige, men det ved jeg så til næste gang
Og så er det måske ikke verdens bedste kvalitet riskoger, da jeg bare købte den billigste de havde