Lykke skrev:Det der med at hoppe i vandet.
Nej bare nej.
Hvem synes rigtigt det er sjovt. Og hun hoppede jo selv i.
Det mener jeg de gjorde samtlige mesterbagere i den engelske udgave (hvis jeg husker ret)
Lykke skrev:Det der med at hoppe i vandet.
Nej bare nej.
Hvem synes rigtigt det er sjovt. Og hun hoppede jo selv i.
2SHY skrev:Lykke skrev:Det der med at hoppe i vandet.
Nej bare nej.
Hvem synes rigtigt det er sjovt. Og hun hoppede jo selv i.
Det mener jeg de gjorde samtlige mesterbagere i den engelske udgave (hvis jeg husker ret)
Alphilia skrev:I en af de tidligere sæsoner var det SÅ no go at temperere chokolade i mikroovnen så jeg synes det var lidt morsomt det ikke fik nogen kommentarer nu.
ManicNinja skrev:sigge skrev:Min fætter og kusine fra Vestjylland kalder guf (som man får på gl.dags isvafler) for "fup". Men fjams har jeg alligevel aldrig hørt i den sammenhæng.
En af mine eks'er er fra Thy, og vi kan stadig sammen grine ved tanken om, hvordan jeg så ud i hovedet, da han en sommer ved isbod i Thisted bestilte en gammeldags is og bad om at få "fjams å sine kugler". Det var først, da hans øjne mødte mine, at han forstod hvordan jeg i første omgang opfattede det udsagn ... Min første tanke var, at han åbenbart kendte pigen i isboden lidt bedre end som så ...
Mamaseraptor skrev:2SHY skrev:Lykke skrev:Det der med at hoppe i vandet.
Nej bare nej.
Hvem synes rigtigt det er sjovt. Og hun hoppede jo selv i.
Det mener jeg de gjorde samtlige mesterbagere i den engelske udgave (hvis jeg husker ret)
Tobias har da også været i søen flere gange.
sigge skrev:Alphilia skrev:I en af de tidligere sæsoner var det SÅ no go at temperere chokolade i mikroovnen så jeg synes det var lidt morsomt det ikke fik nogen kommentarer nu.
Men var det ikke sidste eller forrige år, der var en hemmelig udfordring, hvor de også skulle bruge mikrobølgeovn?
2SHY skrev:Jeg har købt en prinsessestang og denne gang husker jeg at lægge bagepapir i bunden så al cremen ikke fiser ud
Lull skrev:2SHY skrev:Jeg har købt en prinsessestang og denne gang husker jeg at lægge bagepapir i bunden så al cremen ikke fiser ud
Pas på når du tager den af ovnen.
Det der creme kan godt give nogle ret store brandvabler, hvis man får spildt det på sig selv...
Har jeg hørt