thomassneum skrev:Bliver smølfer blå i hoved, hvis de holder vejret
Har du tænkt dig at indfange og tilberede smølfer? Ellers passer dit spørgsmål ikke umiddelbart ind her.
thomassneum skrev:Bliver smølfer blå i hoved, hvis de holder vejret
Allmost_Famous skrev:Hvis nu man skal lave en stor portion frikadeller, kan man så bruge medisterfars? Det er på tilbud til det halve af hakket svinekød, og jeg har gode erfaringer med at bruge det til kødboller. Men hvad siger I?
Jeg skal forberede en hulens masse mad, så lave gærder et sted eller to, vil ikke være dårligt
Allmost_Famous skrev:thomassneum skrev:Bliver smølfer blå i hoved, hvis de holder vejret
Har du tænkt dig at indfange og tilberede smølfer? Ellers passer dit spørgsmål ikke umiddelbart ind her.
Flora skrev:Jeg har en uåbnet pakke hakket oksekød liggende i køleskabet som havde mindst-holdbar-til-dato i går. Tror I ikke godt jeg kan vente med at bruge den til i morgen? Eller er det for langt over dato?
Flora skrev:Jeg har en uåbnet pakke hakket oksekød liggende i køleskabet som havde mindst-holdbar-til-dato i går. Tror I ikke godt jeg kan vente med at bruge den til i morgen? Eller er det for langt over dato?
Annione skrev:Flora skrev:Jeg har en uåbnet pakke hakket oksekød liggende i køleskabet som havde mindst-holdbar-til-dato i går. Tror I ikke godt jeg kan vente med at bruge den til i morgen? Eller er det for langt over dato?
Jeg ved at spørgsmålet ikke længere er relevant - men skulle andre have samme spørgsmål, så svarer jeg lige her.
Hakket kød har en holdbarhed på 24 timer. Er det MAP pakket så kan det, pga. luftens sammensætning holde sig en smule længere. Men grunden til at hakket kød ikke kan holde sig særligt længe er, at der er voldsomt mange bakterier i kødet efter få timer. Sådan uhyggeligt mange bakterier, at man slet ikke anbefaler at spise det efter 24 timer. Opformeringen sker langsommere i MAP pakket, men den sker stadig. Jeg ville ikke røre det med en ildtang dagen efter udløb - og slet ikke 2 dage efter.
Annione skrev:Flora skrev:Jeg har en uåbnet pakke hakket oksekød liggende i køleskabet som havde mindst-holdbar-til-dato i går. Tror I ikke godt jeg kan vente med at bruge den til i morgen? Eller er det for langt over dato?
Jeg ved at spørgsmålet ikke længere er relevant - men skulle andre have samme spørgsmål, så svarer jeg lige her.
Hakket kød har en holdbarhed på 24 timer. Er det MAP pakket så kan det, pga. luftens sammensætning holde sig en smule længere. Men grunden til at hakket kød ikke kan holde sig særligt længe er, at der er voldsomt mange bakterier i kødet efter få timer. Sådan uhyggeligt mange bakterier, at man slet ikke anbefaler at spise det efter 24 timer. Opformeringen sker langsommere i MAP pakket, men den sker stadig. Jeg ville ikke røre det med en ildtang dagen efter udløb - og slet ikke 2 dage efter.
Frk._Strawberry skrev:Annione skrev:Flora skrev:Jeg har en uåbnet pakke hakket oksekød liggende i køleskabet som havde mindst-holdbar-til-dato i går. Tror I ikke godt jeg kan vente med at bruge den til i morgen? Eller er det for langt over dato?
Jeg ved at spørgsmålet ikke længere er relevant - men skulle andre have samme spørgsmål, så svarer jeg lige her.
Hakket kød har en holdbarhed på 24 timer. Er det MAP pakket så kan det, pga. luftens sammensætning holde sig en smule længere. Men grunden til at hakket kød ikke kan holde sig særligt længe er, at der er voldsomt mange bakterier i kødet efter få timer. Sådan uhyggeligt mange bakterier, at man slet ikke anbefaler at spise det efter 24 timer. Opformeringen sker langsommere i MAP pakket, men den sker stadig. Jeg ville ikke røre det med en ildtang dagen efter udløb - og slet ikke 2 dage efter.
Hvad så hvis man fryser kødet?
Tilly skrev:Jeg lavede en madtærte i går aftes og glemte den på køkkenbordet i nat, så der har den stået ca. 11 timer. Der er diverse grøntsager, bacon, cremefraiche og æg i. Ville I turde at spise den eller er jeg nødt til at smide den ud?
Lemonella skrev:
Jeg ville ikke være bange for, at få for meget kokossmag. De fleste dåser med kokosmælk er, i min verden, så lette i smagen, at jeg også ville koge risene i kokosmælk.
Det handler jo nok om smag og behag og jeg elsker kokos.
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Persnikedy skrev:http://www.hjemmet.dk/Mad/kogebog/Ugens-lakkeri-Skon-saftig-appelsinkage-med-marcipan/
Jeg har et spørgsmål til denne påskrift jeg simpethen ikke kan regne ud.
Læg appelsinerne i en gryde med koldt vand og giv dem et opkog. Skru ned og lad dem simre i 10 min. Tag dem op og lad dem afkøle
Mener de så hele appelsiner eller i skiver eller?
Jeg har aldrig læst sådan noget i en opskrift før så jeg er lidt