Tricolette skrev:Dette billede viser vist meget godt forskellen mellem RIGTIGE birkes og te-/københavnerbirkes med deres snaks
Jeg har aldrig set birkes før
syntes det ligner et misforstået koncept lidt i stil med højt Rosenbrød
Tricolette skrev:Dette billede viser vist meget godt forskellen mellem RIGTIGE birkes og te-/københavnerbirkes med deres snaks
Tricolette skrev:Dette billede viser vist meget godt forskellen mellem RIGTIGE birkes og te-/københavnerbirkes med deres snaks
Aspargsen skrev:Jeg har aldrig set birkes før
syntes det ligner et misforstået koncept lidt i stil med højt Rosenbrød
Lemonella skrev:ManicNinja skrev:And er altså ikke en lækker spise. Slet ikke sådan en typisk dansk landand med masser af blæverfedt. Får kuldegysninger ved tanken. Yikes!
Nu ved jeg ikke, hvor du plejer, at spise and henne, men en and med blæverfedt har jeg nu aldrig set.
En langtidssteg and i ovn, eller en and stegt på grill, er simpelthen bare så lækkert.
dgd2007 skrev:Aspargsen skrev:Jeg har aldrig set birkes før
syntes det ligner et misforstået koncept lidt i stil med højt Rosenbrød
Jeg er normalt københavner-patriotisk ... men i denne sag må jeg nu holde med jyderne
Det er et minus med det der snask indeni.
PS: Man kan dog nogle steder i Kbh. få uden. (Der hedder de også "tebirkes".)
Ondemand skrev:Lemonella skrev:ManicNinja skrev:And er altså ikke en lækker spise. Slet ikke sådan en typisk dansk landand med masser af blæverfedt. Får kuldegysninger ved tanken. Yikes!
Nu ved jeg ikke, hvor du plejer, at spise and henne, men en and med blæverfedt har jeg nu aldrig set.
En langtidssteg and i ovn, eller en and stegt på grill, er simpelthen bare så lækkert.
And er bare uden konkurrence det lækreste fjerkræ
Wizzze skrev:Ondemand skrev:Lemonella skrev:ManicNinja skrev:And er altså ikke en lækker spise. Slet ikke sådan en typisk dansk landand med masser af blæverfedt. Får kuldegysninger ved tanken. Yikes!
Nu ved jeg ikke, hvor du plejer, at spise and henne, men en and med blæverfedt har jeg nu aldrig set.
En langtidssteg and i ovn, eller en and stegt på grill, er simpelthen bare så lækkert.
And er bare uden konkurrence det lækreste fjerkræ
Det var ikke noget med en lille kalkun?
De vejede kun mellem 12 og 15kg hver
FruDulle skrev:Jeg fatter hat. Hvad er birkes?
Det her er tebirkes i min verden. Kender ikke noget bagværk der hedder birkes eller københavnerbirkes.
FruDulle skrev:Fru Sunshine skrev:FruDulle skrev:Jeg fatter hat. Hvad er birkes?
Det her er tebirkes i min verden. Kender ikke noget bagværk der hedder birkes eller københavnerbirkes.
Københavnerbirkes er de der fæle misforståelser fyldt med remonce
Birkes er lækre morgebrød til at nyde med smør og andet godt.
Men så er det på billedet vel det du kalder københavnerbirkes? Er birkes så bare et rundstykke med birkes?
Fynbo skrev:Københavnerbirkes er dem med remonce.
Tebirkes er dem uden remonce