Tråden til de små spørgsmål
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har ikke en juicer.
Men det kan jo være, min mand kan lide det.
Men det kan jo være, min mand kan lide det.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Måske du kunne hakke det helt fint og blande det i en fars. Jeg har ikke prøvet det, men jeg forestiller mig at smagen så ikke er så gennemtrængende. Og så bliver frikadellerne eller hvad man nu laver jo lidt sundere.
1
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Og hvad i alverden hos man med sådan et butternutgræskar, når man nu ikke er begejstret for græskarsuppe.
Kan det syltes?
Kan det syltes?
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Det lyder lækkert. Både det fyldte og pizzaerne.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har lige lavet grønkålspesto. Det smager godt. Så godt, at jeg har hældt en skefuld i frikadellefarsen.
Og så gjorde jeg klar til græskarpizza. Det der butternutgræskar smager jo afsindigt godt råt.
Og så gjorde jeg klar til græskarpizza. Det der butternutgræskar smager jo afsindigt godt råt.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Rakel skrev:Nogen ideer med hvidkål?
Jeg tænker karrykål
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=9034
0
- Pussikat82
- Indlæg: 1570
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 16:05
- Kort karma: 611
- Likede indlæg: 2922
- Kontakt:
Re: Tråden til de små spørgsmål
Rakel skrev:Nogen ideer med hvidkål?
Julekål Kog kålen mør og kør den gennem en kødhakker. Varm kål i en gryde og tilsæt fløde. Smag til med salt, peber og en smule eddike. Spises til medister med syltede rødbeder, stærk sennep og franskbrød.
0
Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
- Pussikat82
- Indlæg: 1570
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 16:05
- Kort karma: 611
- Likede indlæg: 2922
- Kontakt:
Re: Tråden til de små spørgsmål
Eller måske de her pandekager, hvor der indgår hvidkål i fyldet? De har en forårsrulle-agtig smag, synes jeg. Rigtig lækre http://thebigmeowski.blogspot.dk/2012/0 ... s-dag.html
0
Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14465
Re: Tråden til de små spørgsmål
Rakel skrev:Nogen ideer med hvidkål?
Piecrust
4 ½ dl mel (du kan nok finde et alternativ)
75 g margarine
1½ tsk salt
1 1/4 dl vand
2 store løg
2 porrer
1/4 hvidkål
1 sguash
1 augergine
500 g hakket oksekød
olie, salt og peber
æg til pensling
margarinen smuldres i melet
salt tilsættes.
dejen æltes hurtigt sammen med vandet og lægges i køleskab mens fyldet tilberedes.
grøntsager renses og snittes i fine stykker.
olie i en gryde, grønstsager og kød svitses i olien.
smag til med salt og peber og hvad man ellers føler for af krydderier.
rul dejen ud så stort at fyldet kan pakkes ind i den.
læg dejen i et smurt ildfast fad.
hæld fyldet i og fold dejen ind over, så fyldet er dækket.
pensles med æg og bages i 30 minutter ved 200 grader.
0
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Tråden til de små spørgsmål
Fru Sunshine skrev:Og omkring samme kasse: hvad gør man med pastinakker?
Nu er det et stykke tid siden du skrev om pastinakker men jeg syndes lige det skal nævnes at det er fortræffeligt i mos.
Skær dem i mindre stykker end kartoflerne og kog som om det var alm kartoffelmos. Kog mælk op med et par fed hvidløg i (det fjerner den overvældende smag hvidløg kan have, pil dem fra bagefter) og brug det når kartoflerne og pastinakken er kogt færdigt.
Kom det i et fad og smid det en lille tur i ovnen inden serveringen så det bliver lidt sprød på toppen. MUMS!
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Persnikedy skrev:Fru Sunshine skrev:Og omkring samme kasse: hvad gør man med pastinakker?
Nu er det et stykke tid siden du skrev om pastinakker men jeg syndes lige det skal nævnes at det er fortræffeligt i mos.
Skær dem i mindre stykker end kartoflerne og kog som om det var alm kartoffelmos. Kog mælk op med et par fed hvidløg i (det fjerner den overvældende smag hvidløg kan have, pil dem fra bagefter) og brug det når kartoflerne og pastinakken er kogt færdigt.
Kom det i et fad og smid det en lille tur i ovnen inden serveringen så det bliver lidt sprød på toppen. MUMS!
De ligger stadig i køleskabet, så det input er meget velkomment.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Tråden til de små spørgsmål
Fru Sunshine skrev:Persnikedy skrev:Fru Sunshine skrev:Og omkring samme kasse: hvad gør man med pastinakker?
Nu er det et stykke tid siden du skrev om pastinakker men jeg syndes lige det skal nævnes at det er fortræffeligt i mos.
Skær dem i mindre stykker end kartoflerne og kog som om det var alm kartoffelmos. Kog mælk op med et par fed hvidløg i (det fjerner den overvældende smag hvidløg kan have, pil dem fra bagefter) og brug det når kartoflerne og pastinakken er kogt færdigt.
Kom det i et fad og smid det en lille tur i ovnen inden serveringen så det bliver lidt sprød på toppen. MUMS!
De ligger stadig i køleskabet, så det input er meget velkomment.
Hvis du har lidt rest krydderurt (persille eller hvad ved jeg) kan det også sagtens kommes i.
Og ost på toppen bruger en af mine venner, det har jeg dog ikke forsøgt endnu
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Det lyder godt. Jeg er bare lidt bange for, at jeg ikke kan lide dem
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.