Ado skrev:En fed gærdejsbolle med en lækker vanillecreme indeni. Basta!
Jeps.
Ado skrev:En fed gærdejsbolle med en lækker vanillecreme indeni. Basta!
Wizzze skrev:Jeg tillader mig lige at hive den her op igen, da tiden nærmer sig, og jeg ikke rigtig synes vi fandt et svar sidste gang.
Men måske har markedet givet os svaret? For jeg synes den lukkede bolle vinder frem overalt på bekostning af Spandauer/wienerbrødsversionen?
JoyNips skrev:Jeg kan lide dem alle, jeg elsker alt kageværk. Jeg synes dog ofte, at fastelavnsbolle med bærfyld bliver lidt tørt, fyldet er som regel bare overpisket flødeskum med bær. Så vil jeg hellere have vaniljecreme eller kaffecreme. Fik dog en god fra Lagkagehuset med rabarber og vaniljecreme, den havde rabarberkompot i og det gav en lækker syrlighed. Vi fik også nogle gode fra RvH med vaniljecreme, de kan anbefales.
Og så er jeg faktisk positivt overrasket over 7-elevens, som er en gærbolle med kagecreme og lyserød glasur. Den er god til prisen.
fisken80 skrev:Wizzze skrev:Jeg tillader mig lige at hive den her op igen, da tiden nærmer sig, og jeg ikke rigtig synes vi fandt et svar sidste gang.
Men måske har markedet givet os svaret? For jeg synes den lukkede bolle vinder frem overalt på bekostning af Spandauer/wienerbrødsversionen?
Ikke i Odense, der er det spandauerversionen, der ses hos bagere og i butikkernes bakeoff
Flora skrev:For det første er fastelavnsbolletråden i ét ord
For det andet gider jeg ikke rigtig fastelavnsboller. Jeg købte en for ikke så længe siden, som var en wienerbrødsdej med en kæmpe klat flødeskum indeni. Kun flødeskum, intet andet. Det var så vammelt, så jeg ikke engang spiste den færdig
Gærdejsbollerne synes jeg er for tørre. I hvert fald dem jeg har smagt.
Spandauerne kan jeg godt lide, men jeg synes det er noget pjat at kalde dem for fastelavnsboller bare fordi man har puttet farvet glasur på, så betragter det egentlig ikke som en fastelavnsbolle.
Så egentlig må I godt bare beholde jeres fastelavnsboller for jer selv