Tråden til de små spørgsmål
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg skal medbringe en ret til et sammenskudsgilde i familien. Vi blir ikke så mange.
Eneste idé jeg har pt. er at bage en grøntsagstærte.
Nogen ideer/inputs til noget andet?
Eneste idé jeg har pt. er at bage en grøntsagstærte.
Nogen ideer/inputs til noget andet?
0
Tryk på *
- McFurPants
- Indlæg: 297
- Tilmeldt: 30. apr 2016, 19:21
- Kort karma: 26
- Likede indlæg: 464
Re: Tråden til de små spørgsmål
Spjaerten skrev:Jeg skal medbringe en ret til et sammenskudsgilde i familien. Vi blir ikke så mange.
Eneste idé jeg har pt. er at bage en grøntsagstærte.
Nogen ideer/inputs til noget andet?
Skal det være en ret eller må det godt være tilbehør?
0
Nu med opskriftsblog: www.mykitcheninholland.wordpress.com
Re: Tråden til de små spørgsmål
McFurPants skrev:Spjaerten skrev:Jeg skal medbringe en ret til et sammenskudsgilde i familien. Vi blir ikke så mange.
Eneste idé jeg har pt. er at bage en grøntsagstærte.
Nogen ideer/inputs til noget andet?
Skal det være en ret eller må det godt være tilbehør?
Jeg ved der sørges for flutes og dessert. Og så vil der være en håndfuld andre der medbringer noget. Så svært at sige men må hellere være en semi ret
0
Tryk på *
- McFurPants
- Indlæg: 297
- Tilmeldt: 30. apr 2016, 19:21
- Kort karma: 26
- Likede indlæg: 464
Re: Tråden til de små spørgsmål
Spjaerten skrev:McFurPants skrev:Spjaerten skrev:Jeg skal medbringe en ret til et sammenskudsgilde i familien. Vi blir ikke så mange.
Eneste idé jeg har pt. er at bage en grøntsagstærte.
Nogen ideer/inputs til noget andet?
Skal det være en ret eller må det godt være tilbehør?
Jeg ved der sørges for flutes og dessert. Og så vil der være en håndfuld andre der medbringer noget. Så svært at sige men må hellere være en semi ret
Jeg ville have foreslået hvidløgssnegle fordi de ser SÅ lækre ud: http://www.madenimitliv.dk/2011/08/hvidlogssnegle.html men det lyder som om der er styr på den slags tilbehør.
Hvad med Enchiladas? Jeg har en nem og lækker opskrift på min blog: https://mykitcheninholland.wordpress.co ... nchiladas/ Du kan forberede alt op til bagningen og bage dem hos værten eller lave dem færdige derhjemme, hvis du har det ok med at transportere et varmt fad. Smager skønt med en klat cremefraiche/refried beans/guacamole.
1
Nu med opskriftsblog: www.mykitcheninholland.wordpress.com
- LadyFox
- Indlæg: 19646
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
- Kort karma: 2446
- Geografisk sted: Kbh
- Likede indlæg: 46291
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hvis jeg bager vandbakkelser dagen før de skal bruges, hvordan opbevares de så bedst?
0
...
- McFurPants
- Indlæg: 297
- Tilmeldt: 30. apr 2016, 19:21
- Kort karma: 26
- Likede indlæg: 464
Re: Tråden til de små spørgsmål
LadyFox skrev:Hvis jeg bager vandbakkelser dagen før de skal bruges, hvordan opbevares de så bedst?
Jeg ville opbevare dem i en lukket pose eller en boks med tætsluttende låg.
1
Nu med opskriftsblog: www.mykitcheninholland.wordpress.com
Re: Tråden til de små spørgsmål
Falstria skrev:Falstria skrev:Falstringen skal til Kødbyen og arbejde en dag i næste uge og det går vel ikke uden at smage på et eller andet i farten.
Et godt måltid inden turen hjem, hvor får man dét?
Forventer at blive mæt, det skal tælle for et måltid.
Forventer at bruge mindre på mad, end den dagsløn jeg kører derind efter.
Help wanted!
Bollyfood laver utrolig god butterchicken, og sådan en enkelt box er der helt enormt meget mad i.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Falstria skrev:
Man kan også fint spise der, min veninde bor på den anden side ad gaden, så har kun fået det som takeaway. Men er overbevist om det ikke kan fås som ad libitum Vil tro deres retter dernede er lige så store som dem man får hjem.
Senest rettet af Filipai 26. feb 2017, 21:56, rettet i alt 1 gang.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Falstria skrev:Falstria skrev:Falstringen skal til Kødbyen og arbejde en dag i næste uge og det går vel ikke uden at smage på et eller andet i farten.
Et godt måltid inden turen hjem, hvor får man dét?
Forventer at blive mæt, det skal tælle for et måltid.
Forventer at bruge mindre på mad, end den dagsløn jeg kører derind efter.Wizzze skrev:
Help wanted!
Stadig en af byens bedste burgere
https://www.burgerjoint.dk/kodbyen
Københavns bedste fiskerestaurant
http://fiskebaren.dk/fiskebaren/
Slagterbutik der også tilbereder kødet, lækre retter og lækre drinks, serverer som eneste sted jeg kender, en rigtig Baked Alaska dessert
http://www.fleisch.dk/
Rigtig amerikansk BBQ og øl, og begge helt i top.
http://warpigs.dk/eat-drink/
Oubæks "butik" i kødbyen, masser af små retter i forret størrelse, god måde at smage en masse forskelligt.
http://restaurantgorilla.dk/forside/
0
Do as I say!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Falstria skrev:Filipai skrev:Falstria skrev:
Man kan også fint spise der, min veninde bor på den anden side ad gaden, så har kun fået det som takeaway. Men er overbevist om det ikke kan fås som ad libitum Vil tro deres retter dernede er lige så store som dem man får hjem.
Hvis i så var 3 piger der så skulle spise og prøve lidt af hvert, hvad ville i så bestille?
Så ville jeg helt klart tage en omgang butter chicken, og så enten deres daal eller chicken masala. Og så naan brød og raita.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Falstria skrev:
Jeg må lære mere om indisk mad det har jeg ikke adgang til på Falster.
Har de kun kylling?
Det tror jeg kun ja
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Falstria skrev:Filipai skrev:Falstria skrev:
Jeg må lære mere om indisk mad det har jeg ikke adgang til på Falster.
Har de kun kylling?
Det tror jeg kun ja
Opdager lige at der er åbnet en "Dhaba" dims i Nykøbing, så kan jeg prøve det lokalt
Jeg vil ikke nøjes med kylling i "Kødbyen"
Dhaba er virkelig godt! Har været der to gange, og fået take away en enkelt gang. Kan kun anbefales!
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Falstria skrev:
Jeg vil ikke nøjes med kylling i "Kødbyen"
Måske udstiller jeg mig nu som blottet for humor, men;
Kødbyen hedder Kødbyen fordi det er gamle slagterhaller mv. Ikke fordi restaurenterne er særligt kendt for deres kød.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Maden på Warpigs sælges pr. pund, altså på amerikansk måde. Jeg mener at ½ lb koster 80-90kr. afhængig af om det er øffer eller muh-ko.
og så køber man sides ved siden af. Jeg synes at prisen på deres kød er ok, men de der sides er lidt dyre i forhold til mængde, mener en lille side koster 25-30kr.
Rent mængde/pris mæssig, så tror jeg man får mest ud af Slagter Menu´en hos Fleisch, og ja du kan godt bestiller menu´er hos Gorilla eller Fleisch, de kan bare ikke håndtere at der kommer 3-4 personer, og alle skal have noget forskelligt, så store er deres køkkener ikke. Begge steder har i øvrigt åbne køkkener, hvor man med en god plads, kan følge med i madens frembringelse. Kan anbefale at sidde ved køkkenenden af baren hos Fleisch, så kan man snakke direkte med kokkene, og de plejer at være gode til at konversere om maden, og deres små tricks (man kan også redde sig små smagsprøver )
og så køber man sides ved siden af. Jeg synes at prisen på deres kød er ok, men de der sides er lidt dyre i forhold til mængde, mener en lille side koster 25-30kr.
Rent mængde/pris mæssig, så tror jeg man får mest ud af Slagter Menu´en hos Fleisch, og ja du kan godt bestiller menu´er hos Gorilla eller Fleisch, de kan bare ikke håndtere at der kommer 3-4 personer, og alle skal have noget forskelligt, så store er deres køkkener ikke. Begge steder har i øvrigt åbne køkkener, hvor man med en god plads, kan følge med i madens frembringelse. Kan anbefale at sidde ved køkkenenden af baren hos Fleisch, så kan man snakke direkte med kokkene, og de plejer at være gode til at konversere om maden, og deres små tricks (man kan også redde sig små smagsprøver )
0
Do as I say!
Re: Tråden til de små spørgsmål
Falstria skrev:Muspel skrev:Falstria skrev:
Jeg vil ikke nøjes med kylling i "Kødbyen"
Måske udstiller jeg mig nu som blottet for humor, men;
Kødbyen hedder Kødbyen fordi det er gamle slagterhaller mv. Ikke fordi restaurenterne er særligt kendt for deres kød.
Jeg ved det
Jeg prøver blot at finde ud af hvilket sted der kommer tættest på min smag og pengepung.
En varm buffet ville nok være optimalt, men jeg ved ikke om det findes der eller hvad der så kommer tættest på.
Har du nogensinde været på en af Flammens steder? Det vil lige være dig tror jeg!
15 forskellige slags kød, all you can eat, 199,-
Ligger godt nok ikke lige ved Kødbyen, men der er ikke så langt
https://www.restaurant-flammen.dk/kobenhavn/
Kvaliteten er lidt svingende, bed dem om at skære kødet tyndt ud (du kan altid gå flere gange) så er det faktisk ok.
Der er også en i Roskilde og Næstved, som nok er tættere på dig.
0
Do as I say!