I forgårs stod den på en kæmpe skudefuld risotto. Havde kogt nogle kyllingelår og "pillet" dem. I risottoen fik kødet selskab af de gulerødder, der var kogt med samt en squash i tern og tre store løg. Masser af hvidvin og kyllingefond samt et helt stykke revet parmasanost - jeg vil skide på, de fleste opskrifter kun dikterer 'et par skefulde'. Osten er meningen med risotto! Var også så heldig, jeg lå inde med en ordentlig gang safran, som en ven havde med fra Iran. Den røg i og tilførte virkelig et pift samt en lækker gul farve.
I dag har jeg taget to portioner hjemmelavet pizzadej ud af fryseren og fundet pizzastenen frem. Fyld bliver kombinationer af nogle af følgende ingredienser: Pepperoni, parmaskinke, gorgonzola, frisk mozzarella med basilkumpesto, syltede, røde peberstrimler, halve cherrytomater, sorte oliven og måske pandestegte strimler af den flanksteak, jeg også har tøet op. Selvfølgelig tomatsauce og almindelig reven ost på alle. Primitivorødvin fra Italiens "støvlehæl" til.
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill